وی افزود: این میزان اعتبار حداکثر برای اتمام دو یا سه مصلای نماز جمعه در حد مصلای سمنان بوده و پاسخگوی نیاز این مصلاها نیست.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور ابراز امیدواری کرد تا مسئولان نگاه ویژهای برای تکمیل مصلاهای نیمه تمام در کشور داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین تقوی با اشاره به لزوم مساعدت ویژه به حمایت بیشتر از مصلاهای در دست ساخت افزود: این میزان اعتبار برای تکمیل مصلاهای ناتمام بسیار ناچیز است.
وی بیان کرد: با توجه به این میزان اعتبار باید تلاش کنیم تا اختصاص اعتبارات به مصلاهای نماز جمعه در کشور به صورت عادلانه انجام شود.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اختصاص پنج میلیارد ریال اعتبار به مصلای نماز جمعه سمنان تصریح کرد: این اعتبار پنج میلیارد ریالی برای ساخت رواقهای مصلای نماز جمعه شهر سمنان اختصاص یافته است.
حجت الاسلام والمسلمین تقوی با اشاره به کمکهای شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور به دیگر مصلاهای استان سمنان عنوان کرد: تا کنون به دیگر مصلاهای در دست ساخت استان سمنان نیز چنین کمکهای مالی صورت گرفته است.
انتهای پیام/