تاریخ : 22. بهمن 1394 - 15:01   |   کد مطلب: 16973
سی و هفتمین حضور در عید استقلال
ریحانی: عزم مردم برای ادامه راه انقلاب در راهپیمایی 22 بهمن نمایان شد
معاون سیاسی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه 22 بهمن ثمره توکل به خدا و اعتماد به مردم بود، گفت: مردم با حضورشان در راهپیمایی 22 بهمن عزم خود برای ادامه دادن راه انقلاب را نشان داند.

به گزارش صدای دانشجو، سجاد ریحانی معاون سیاسی سازمان بسیج دانشجویی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن اظهار داشت: 22 بهمن همچنان که سالروز پیروزی انقلاب اسلامی است، یادآور اصول و معیارهای انقلاب اسلامی هم هست.

وی افزود: ازجمله اصول این انقلاب، محوریت رهبری و ولایت فقیه است. از دیگر اصول انقلاب اسلامی توکل برخدا و اعتماد به مردم، همراهی مردم با ولی خدا و عبور از گردنه های سخت با این همراهی بوده است.

معاون سیاسی سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: خوب است مردم و مسئولان در هر سال و در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی خود را با اصول انقلاب بسنجند و موقعیت خود را بشناسند.

ریحانی در پایان با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن خاطرنشان کرد: حضور پرشور مردم در 22 بهمن نشان از عزم ملی برای ادامه دادن راه انقلاب اسلامی است. ان‌شاءالله مردم همین حضور را در انتخابات 7 اسفند هم خواهند داشت.

انتهای پیام/م

بسیج دانشجویی
22بهمن
صدای دانشجو