تاریخ : 30. مهر 1391 - 9:17   |   کد مطلب: 3612
خانم بازیگر ﺑﺎ ظاهر نامتعارفﺩﺭ ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ+ﻋﮑس
بازیگر زن سینمای ایران که چندی پیش در مصاحبه با باشگاه خبرنگاران نسبت به اصلاح رفتارهای غیر متعارفش اظهار بی تفاوتی کرده بود، این بار در ابوظبی تعجب و تاسف اهالی متعهد سینما را برانگیخته است.

به گزارش صدای دانشجو به نقل از باشگاه خبرنگاران، بازیگر زن سینمای ایران که چندی پیش در رفتاری غیر متعارف با در آغوش گرفتن يکي از بازيگران پيشکسوت، موجب خوشحالی و تمسخر رسانه‌های ضد دین و ضد انقلاب را فراهم کرده بود‌، این بار نیز با حضور در یک میهمانی شام در یکی از قصرهای ابوظبی بار دیگرخبر ساز شده است‌.

در مراسمی که در تالار هتل امارات پالاس ‌برگزار شده است، "مایا دیاب" خواننده مبتذل لبنانی و "‌گلشیفته فراهانی‌" بازیگر فیلمهای برهنه نمای هالیوودی نیز حضور داشتند.

گفتنی است خانم (‌ن – ک‌) که در گذشته نیز بارها با انتشار تصاویر بی‌حجابش در جوامع مختلف بین المللی موجب تاثر و تآسف اهالی متعهد سینمای کشور شده‌، در جشنواره فیلم ابوظبی به عنوان یکی از اعضای هیئت داوران حضور داشته است.