تاریخ : 6. ارديبهشت 1392 - 12:04   |   کد مطلب: 6393
سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد؛
«مجتبی عطاردی» استاد ایرانی بازداشتی در آمریکا آزاد شد
«رامین مهمانپرست» سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد: دکتر «مجتبی عطاردی» استاد ایرانی بازداشت شده در آمریکا با پیگیری های وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آزاد شد.
«مجتبی عطاردی» استاد ایرانی بازداشتی در آمریکا آزاد شد

به گزارش صدای دانشجو به نقل از ایرنا، سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: دکتر عطاردی که در آذرماه سال 90 به منظور شرکت در یک سمینار علمی به آمریکا سفر کرده بود، توسط نیروهای امنیتی این کشور بازداشت شد.

وی اضافه کرد: دادگاه آمریکایی پس از گذشت 16 ماه طولانی کردن غیرموجه پروسه بازجویی از این استاد دانشگاه، وی را به حبس خانگی محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطر نشان کرد: بلافاصله پس از بازداشت عطاردی، تمهیدات لازم برای حمایت حقوقی از وی انجام شد که موجب تبدیل حکم بازداشت به حبس خانگی شد .

به گزارش ایرنا از اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، مهمانپرست با تاکید بر حمایت از حقوق هموطنان زندانی در خارج از کشور و تامین آزادی آنها در اسرع وقت ممکن افزود: وزارت امور خارجه آزادی هموطنان زندانی در خارج از کشور را از اولویت های اصلی خود می داند و در این زمینه از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از همه شخصیت ها و کشورهای دوست که در آزادی دکتر عطاردی و شمار دیگری از هموطنان کمک کرده اند، قدردانی کرد.