مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 18. فروردين 1393 - 7:51   |   کد مطلب: 11334
یونس رجبی، هنرمند متعهد کشورمان با اهدای آثار ضدجنگ خود به کاروان بین المللی زائران صلح به حمایت نمادین از این حرکت پرداخت.
یک گرافیست آثار خود را به «کاروان صلح سوریه» اهدا کرد

 

به گزارش صدای دانشجو به نقل از  تسنیم، یونس رجبی، هنرمند متعهد کشورمان با اهدای آثار ضدجنگ خود به کاروان بین المللی زائران صلح به حمایت نمادین از این حرکت پرداخت.

 رجبی در خصوص حرکت کاروان بین‌المللی صلح سوریه گفت: با توجه به حضور شخصیت‌های برجسته صلح طلب در این حرکت بین المللی و هدف مقدس این کاروان برای امدادرسانی به مردم جنگ زده سوریه و تلاش برای بازگشت آرامش و صلح به این کشور مهمترین رسالت خودم را حمایت هنری از این حرکت دانستم.

18 پوستر ضد جنگ توسط یونس رجبی به حرکت بین المللی زائران صلح اهدا شده که نسخه ای از آنها نیز در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است که به مرور منتشر می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار