مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 29. تير 1393 - 17:47   |   کد مطلب: 12987
رئیس جدید مجلس عراق ضمن تأکید بر عدم گفت‌وگو با کسانی که دستانشان به خون ملت این کشور آغشته است عراق را غیر قابل تجزیه دانست.
سلیم الجبوری: عراق کشوری غیر قابل تجزیه است

 

به گزارش صدای دالنشجو به نقل از تسنیم و به نقل از شبکه السومریه، سلیم الجبوری اعلام کرد: ائتلاف تحالف ملی به‌عنوان بزرگ‌ترین فراکسیون پارلمانی عراق نخست وزیر آینده را انتخاب می‌کند. برخی شخصیت‌ها مطرح شده‌اند که احتمال آنها کمتر است و برخی دیگر نیز احتمال بیشتری برای انتخاب آنها می‌رود.

الجبوری بیان کرد: اوضاع پیچیده است. گروه‌های تروریستی در برخی منابع از حمایت مردمی برخوردار بودند اما از حمایت دست برداشتند. برخی خود را انقلاب مردمی می‌خوانند و برخی دیگر به‌دنبال بی‌ثباتی هستند.

وی افزود: اجازه خشونت و تروریسم بیشتر نباید داده شود و گفت‌وگویی با کسانی که دستانشان به خون ملت آغشته است نخواهد شد. برخی آماده گفت‌وگو هستند که ما آماده گفت‌وگو هستیم.

الجبوری درباره تحولات اقلیم کردستان اعلام کرد: مشکلاتی وجود دارد که باید حل شود به‌ویژه که برخی نیاز به راه‌حل فوری دارند. کردها به قانون اساسی ایمان دارند و عراق کشوری غیر قابل تجزیه است.

رئیس مجلس عراق بر ضرورت همکاری همه گروه‌های سیاسی برای ایجاد ثبات در عراق تأکید کرد و افزود: همکاری سبب حفظ جان مردم می‌شود و به گروه‌های مسلح نیز اجازه بهره برداری نخواهد داد.

وی بیان کرد: تلاش خواهیم کرد که پارلمان نقش بزرگی در زمینه قانون گذاری و نظارتی داشته باشد. الجبوری بر حمایت از آزادی بیان در عراق تأکید کرد.

انتهای پیام/ع*

دیدگاه شما

آخرین اخبار