
به گزارش صدای دانشجو، محمود رجبی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: این جشنواره به مناسبت روز دانشجو برای نخستین بار در سطح دانشگاه بوعلی سینا در چهار بخش عکس ، شعر، کاریکانور ونمایشنامه نویسی بر گزار میگردد.
کارشناس کانون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا اظهار کرد:با توجه به نزدیک شدن روز دانشجو، دانشجویان به دنبال یک فضای مطالبه گری سیاسی در سطح دانشگاه ها هستند، این جشنواره به منظور ایجاد یک فضای فرهنگی در دانشگاه و هدایت دانشجویان به مسائل فرهنگی و مطالبه گری آن ها به شکل فرهنگی ایجاد شده است.
رجبی ادامه داد: موضوعات جشنواره رفاه و زندگی دانشجویی ( خوابگاه ، سلف ، دانشکده و ... )، منزلت دانشجویی، شهدای دانشجویی، فعایتهای دانشجویی، دانشجو و فضای مجازی ، فضاهای دانشگاه و دانشجو، علم و فناوری است.
وی خاطر نشان کرد: دانشجویان می توانند در تمامی بخش ها شرکت نمایند و در این خصوص محدودیتی وجود ندارد .
رجبی تصریح کرد: شرکت کنندگان می توانند از تاریخ1/9/94 تا 18/9/94 اثار خود را به آدرس دبیرخانه دانشگاه بوعلی سینا، خانه فرهنگ ( واحد کانون های فرهنگی و هنری) تحویل نمایند.
کارشناس کانون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا در پایان گفت: مراسم اختتامیه 24 آذر، ساعت 18 در سالن شهید چمران دانشکده علوم پایه برگزار می گردد و در کلیه رشته های ارائه شده به نفرات اول تا سوم جوایز نقدی به همراه لوح افتخار تعلق می گیرد و به تمامی شرکت کنندگان گواهی شرکت اعطا خواهد شد.
انتهایپیام/ح/ج.م/ت
دیدگاه شما