به گزارش صدای دانشجو به نقل از khamenei.ir رهبر معظم انقلاب اسلامی، در دیدار دست اندركاران كنگره بزرگداشت ده هزار شهید استان مازندران، شهدا و مجاهدان را سرآمدان دوران معرفی و تصریح كردند: بزرگداشت و احیاء یاد و منش شهیدان با انجام كارهای پژوهشی و تولید آثار مكتوب و چند رسانهای از سیره و زندگی آنان امری بسیار ضروری است كه لازم است كارهای صورت گرفته در این زمینه عمیق، دقیق و با بهرهگیری از هنر و تحقیق باشد تا ماندگار و اثرگذار شود.
ایشان حركت عظیم جوانان در دفاع مقدس را معجزه انقلاب اسلامی خواندند و خاطر نشان كردند: دفاع مقدس علاوه بر اینكه آزمون بزرگی برای ملت ایران بود، آزمونی برای بروز استعدادهای برجسته اشخاص و مناطق مختلف كشور نیز بود و این عرصه بزرگ باعث شد تا استعدادهای مكنون كشور هرچه بیشتر بروز یابد.
حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری رشادتهای سرداران شهید از جمله باكری، خرازی، باقری و بروز شگفت آور استعداد آنان در دوران دفاع مقدس تاكید كردند: عرصه دفاع مقدس زمینه ای فراهم كرد تا از این جوانان، استراتژیست ها و فرمانده هان زبده ی نظامی ساخته شود كه بتوانند یك ارتشِ مجهّز پشتیبانی شده ی از سوی قدرتهای بزرگ را با آن همه ساز و برگ نظامی در محاصره بیاندازند.
رهبر انقلاب همچنین با اشاره به سابقه دیانت، فداركاری، وفاداری، اخلاص و كارنامه درخشان استان مازندران، از نقش مردم این استان در صحنه های مختلف انقلاب، از جمله دوران دفاع مقدس و سازندگی قدردانی كردند.
دیدگاه شما