مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 9. ارديبهشت 1393 - 17:29   |   کد مطلب: 11724
رئیس ائتلاف ملی عراق گفت: قانون اساسی عراق مقدس نیست ولی حرمت دارد و نباید نقض شود از این رو با اصلاح آن موافق هستم.
قانون اساسی عراق امری مقدس نیست و من با اصلاح آن موافقم

 

به گزارش صدای دانشجو به نقل از تسنیم و به نقل از پایگاه خبری السومریه؛ ابراهیم جعفری رئیس ائتلاف ملی عراق گفت: اصلاح قانون اساسی عراق در مرحله آینده امری است که من با آن موافق هستم از این رو می گویم که قانون اساسی عراق حرمتی دارد که نباید این حرمت آن نقض شود ولی در عین حال قانون اساسی مقدس نیست که نشود آن را اصلاح کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: قانون اساسی با ماده هایی که دارد به مثابه سوپاپ اطمینان اداره امور کشور عراق است، اگر چه در خصوص برخی از ماده های آن ما ملاحظاتی داریم و خواستار اصلاح آن ماده ها هستیم.

وی در این باره افزود: من موافق برگزاری همه پرسی عمومی در عراق برای اصلاح قانون اساسی عراق هستم از این رو من هم اگر چنین همه پرسی در عراق برگزار شود به آن رای خواهم داد، چرا که شاید کمتر کسی بداند که این قانون اساسی کنونی عراق 26 مرتبه تاکنون اصلاح شده است.

قانون اساسی عراق در سال 2005 میلادی با همه پرسی از ملت عراق در تمام استان های این کشور مورد تصویب قرار گرفت و در این مدت بارها سیاستمداران عراقی خواستار اصلاح برخی از ماده های ان شده اند.

انتهای پیام/ر

دیدگاه شما

آخرین اخبار