در این بیانیه آمده است: شور و غوغایى در جهان بر ضدّ اسرائیل متجاوز و خونخوار برپا شده و علیرغم سکوت مرگبار حامیان اسرائیل مخصوصآ آمریکا و عدهاى از سران کشورهاى عربى، سیل اعتراضات مردمى به سوى اسرائیل غاصب سرازیر شده است، کشتن مردم بىدفاع غزه مخصوصآ کودکان و تخریب منازل آنان را شدیدآ محکوم مىکنند.
مرجع تقلید شیعیان تاکید کرده است: این هجوم وحشیانه بار دیگر ماهیت اسرائیل و نیات حامیان او را مخصوصآ آمریکا و بعضى از سران کشورهاى عربى را آشکار ساخت و داغ ننگى بر پیشانى آنها نهاد.
آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به اظهار نظر داعش که کاری به اسرائیل ندارم، تصریح کرده است: در این میان جالب این است که سرکرده تروریستها در عراق مىگوید: من کار به اسرائیل ندارم وظیفه من فقط کشتن تمام مسلمانانى است که با ما بیعت نکند و از اینجا نظریه کسانى که مىگویند این زائده شرور، ساخته و پرداخته اسرائیل است ثابت مىشود.
مبلغ عالی حوزه علمیه قم افزوده است: عجیب این است که سه نفر اسرائیلى کشته شدند که معلوم نیست قاتل آنها چه کسى بوده، آمریکا فوراً آن را محکوم کرد اما بیش از دویست نفر فلسطینى شهید و بیش از هزار نفر مجروح شدند که بسیارى از آنها کودکان بودند، نه فقط آمریکا و اتحادیه اروپا و حامیان عرب آنها، آن را محکوم نکردند، بلکه قولا یا عملا آن را تأیید کردند.
مرجع تقلید شیعیان با محکومیت جنایات اسرائیل تاکید کرده است: سزاوار است روز جمعه بعد از نماز پربرکت این روز، کشور ما نیز یکپارچه به خروش برضدّ جنایات اسرائیل آید و ثابت کنیم که این بار نیز بازنده اصلى اسرائیل است که باید طعم تلخ شکست را توأم با منفوریت در سراسر جهان بچشد. خداوند حامیان اسرائیل را که از او دفاع مىکند و در برابر کشتار فلسطینىها که اکثریت قاطع آنها از اهل سنت هستند، سکوت دارند از این خواب شیطانى غفلت بیدار کند تا این راه ضلالت را رها کرده به صفوف مسلمین بپیوندند و در برابر جنایات اسرائیل و جهانخواران بایستند.
انتهای پیام/ آ
دیدگاه شما