
سرهنگ رسول مرادی افزود: این افراد پس از چندین مرحله شرارت و مزاحمت برای نوامیس مردم با استفاده از سلاح های سرد از جمله شمشیر،قمه و چاقو وآزار و اذیت شهروندان توسط ماموران انتظامی دستگیر شدند.
وی بیان کرد: پس از چندین مرحله رسیدگی به پرونده این دو شرور و تنفیذ احکام در نهایت با رای نهایی برای عبرت سایر افراد شرور امروز این حکم به اجرا در آمد.
وی بیان کرد: بیش از 15 فقره شرارت و جرایم خشن و خاص در پرونده این دو شرور ثبت شده که برای نمونه میتوان ورود به منزل شهروندان و اقدام به تعرض به نوامیس آنان که با مقابله افراد خانواده مواجه شدند، اشاره کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان همدان افزود: این اراذل و اوباش شناسنامه دار همچنین اقدام به چندین مرحله راه بندان بویژه مسدود کردن بلوار ارم شهر همدان و انجام برخی جرایم خشن در باغ ها و محله های حاشیه شهر کرده بودند.
سرهنگ مرادی ابراز امیدواری کرد: اجرای این حکم در ملاء عام موجب عبرت سایر مجرمان شده و آنها دست از اعمال ننگین و مجرمانه خود بردارند در غیر این صورت دستگاه های انتظامی و امنیتی با هرگونه اخلال و بینظمی و شرارت به شدت برخورد می کنند.
منبع: ایرنا
دیدگاه شما