
محمد مهدی فرجی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان در گفتگو با خبرنگار صدای دانشجو گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان در نظر دارد اولین میز گرد دانشجویی با موضوع "فعالیت دانشجویی؛ فرصت ها و چالش ها" را در دانشگاه صنعتی همدان برگزار نماید.
فرجی گفت: با توجه به لزوم پویایی جنبش دانشجویی و با هدف بیان نکات ضعف و قوت فعالیت دانشجویی از چهار نفر از فعالین دانشجویی دانشگاه که سابقه بیشتری در این عرصه دارند دعوت کرده ایم تا در یک نشست دانشجویی به این مسائل بپردازند.
وی گفت: متاسفانه شاهد این هستیم که درک نادرست رسالت های دانشجویی توسط دانشجویان و مسئولین باعث شده است که امروزه دانشجو در جایی که باید باشد نیست. برگزاری این گونه برنامه ها می تواند دانشجو را در رسیدن به اهداف خود کمک کند.
این فعال دانشجویی در ادامه گفت: این برنامه با حضور چهار نفر از دانشجویان دانشگاه آقایان موسوی، مرادی، آسیایی و خرمی برگزار می شود که این عزیزان سابقه فعالیت در نهادهای مختلف دانشجویی از جمله تشکل دانشجویی، انجمن های علمی، کانون های فرهنگی هنری و شورای صنفی را در کارنامه خود دارند.
این برنامه امروز 29ام آذر ماه از ساعت 12:30 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ح/م.ت
دیدگاه شما