مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 29. اسفند 1395 - 20:25   |   کد مطلب: 19953
استان همدان، یکی از مناطق گردشگری کشور به شمار می‌آید که علاوه بر آثار تاریخی و عمارات و بناهای برجای‌مانده از ایران کهن، از غذاها و شیرینی‌های محلی و سنتی بی‌نظیری برخوردار است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو،در استان همدان تعداد زیادی از انواع شیرینی‌های بومی و سنتی تهیه و طبخ می‌شود که برخی از آن‌ها به ثبت ملی و جهانی رسیده‌ است.

از جمله‌ شیرینی‌ها و نان‌های طبخ شده در این استان می‌توان به کماج، انگشت‌پیچ، حلوا زرده، شیرمال، برساق و بسیاری دیگر نام برد.

 

کماج

کماج ،یکی از معروف‌ترین و در عین حال محبوب‌ترین شیرینی‌های مصرفی استان همدان به شمار می‌آید.

 

انگشت پیچ

انگشت‌پیچ نیز در کنار کماج مخصوص استان همدان، به ثبت ملی رسیده است.

 

حلوا زرده

 

حلوا زرده‌ی اصیل و ناب استان همدان، دسری است لذیذ، منحصر به‌ فرد و بسیار پرطرفدار.

 

شیرمال

 

شیرمال استان همدان، خوراکی بومی و سنتی این خطه از کشور بوده که در انواع مختلف در بسیاری از نقاط کشور، تهیه و طبخ می‌شود.

 

کلوچه ی سنتی

 

سفال

سفال به عنوان یکی از صنایع دستی همدان(لالجین) بشمار می رود.

 

گردو

گردو، میوه مغزدار باارزشی است که منبع عالی پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی است. (تویسرکان)

 

انتهای پیام/چ
 

دیدگاه شما

آخرین اخبار