به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو،در استان همدان تعداد زیادی از انواع شیرینیهای بومی و سنتی تهیه و طبخ میشود که برخی از آنها به ثبت ملی و جهانی رسیده است.
از جمله شیرینیها و نانهای طبخ شده در این استان میتوان به کماج، انگشتپیچ، حلوا زرده، شیرمال، برساق و بسیاری دیگر نام برد.
کماج ،یکی از معروفترین و در عین حال محبوبترین شیرینیهای مصرفی استان همدان به شمار میآید.
انگشتپیچ نیز در کنار کماج مخصوص استان همدان، به ثبت ملی رسیده است.
حلوا زردهی اصیل و ناب استان همدان، دسری است لذیذ، منحصر به فرد و بسیار پرطرفدار.
شیرمال استان همدان، خوراکی بومی و سنتی این خطه از کشور بوده که در انواع مختلف در بسیاری از نقاط کشور، تهیه و طبخ میشود.
سفال به عنوان یکی از صنایع دستی همدان(لالجین) بشمار می رود.
گردو، میوه مغزدار باارزشی است که منبع عالی پروتئین، فیبر، ویتامینها، آنتی اکسیدانها و مواد معدنی است. (تویسرکان)
انتهای پیام/چ
دیدگاه شما