مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 20. مهر 1392 - 7:23   |   کد مطلب: 8925
ملاله یوسف‌زی در دیدار با اوباما:
حمله پهپادهای آمریکایی متوقف شود
دختر نوجوان پاکستانی که از سوی طالبان هدف تیراندازی قرار گرفته بود در دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا خواستار متوقف شدن حملات پهپادهای ارتش آمریکا در کشورش شد.
حمله پهپادهای آمریکایی متوقف شود

 

به گزارش تسنیم به نقل از آسوشیتد پرس؛ ملاله یوسف‌زی، دختر نوجوان پاکستانی که نامزد جایزه نوبل صلح شده بود و  از سوی طالبان هدف تیراندازی قرار گرفته بود روز گذشته (جمعه 19 مهر) با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار کرد.

ملاله در این دیدار از حمایت‌های آمریکا در ترویج آموزش و تحصیل در پاکستان و افغانستان و نیز میان پناهجویان سوری تشکر کرد. وی همچنین نسبت به حملات پهپادهای آمریکایی که به تروریسم در این کشور دامن می‌زند ابراز نگرانی کرد.

برنده جایزه آزادی بیان ساخارف در همین زمینه افزود: «افراد بی‌گناه در این عملیات‌ها جان خود را از دست می‌دهند، و موجب بازتولید خشم میان مردم پاکستان می‌شود، بنابراین اگر روی آموزش تمرکز کنیم نتیجه مطلوب‌تری را کسب خواهیم کرد».

ملاله همچنین افزایش همکاری‌ها بین واشنگتن و اسلام‌آباد را خواستار شد.

ملاله یوسف‌زی، دختر نوجوانی است که به‌خاطر حمایت از حق آموزش از سوی نیروهای شبه‌نظامی طالبان در سال 2012 هدف گلوله قرار گرفت.

دیدگاه شما

آخرین اخبار