مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 21. مهر 1392 - 5:24   |   کد مطلب: 8954
شهر «عدن» مرکز جنوب یمن شاهد برگزاری تظاهرات گسترده صدها هزار یمنی هوادار جنبش «حراک جنوبی» بود که طی آن تظاهرکنندگان خواهان جدایی جنوب یمن و استقلال آن از شمال این کشور شدند.
درخواست یمن جنوبی برای جدایی از شمال

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری عربی پرس، روز گذشته ده‌ها هزار نفر از هواداران جنبش «حراک جنوبی یمن» با برگزاری تظاهراتی در عدن خواستار جدایی جنوب این کشور از شمال آن شدند.

این تظاهرات به مناسبت پنجاهمین سالگرد استقلال جنوب یمن از شمال آن برگزار شده بود.

فراخوان این تظاهرات را جناح تندرو جنبش «حراک جنوبی یمن» داده بود و این تظاهرات در آرامش برگزار شد، با این حال در جریان برگزاری این تظاهرات براثر شلیک عناصر ناشناس از میان تظاهرکنندگان یک نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

تظاهرکگنندگان یمنی با در دست داشتن پرچم‌های یمن جنوبی سابق و پارچه نوشته‌هایی که روی آن شعارهایی در حمایت از جدایی جنوب یمن از شمال آن نوشته شده بود، شعارهایی در رد گفت‌وگوی ملی و تقسیم کشور به اقلیم‌های خودگردان و طرح‌های شورای همکاری خلیج فارس برای حل بحران در یمن را سر دادند.

همچنین رهبران حراک جنوبی یمن ضمن رد گفت‌وگوهای ملی و غیر سودمند خواندن این گفت‌وگوها، به ویژه به دلیل نادیده گرفتن قضیه جنوب یمن در آنها خواستار جدایی از شمال یمن برای تامین ثبات و استقرار هرچه بیشتر در این بخش از یمن شدند.

تظاهرکنندگان جنوب یمن بر استقلال و جدایی جنوب این کشور از شمال آن تاکید کردند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار