به گزارش صدای دانشجو به نقل از ایسنا،دکتر حبیب الله اکبری،با بیان اینکه برای تعمیر خوابگاههای این دانشگاه در سال جاری یک و نیم میلیارد تومان هزینه صرف شد،افزود:غذاخوریها و خوابگاههای دانشگاه علم و صنعت در تابستان گذشته مورد بازسازی و تعمیرات اساسی قرار گرفت و برای تعمیر خوابگاها یک و نیم میلیارد تومان هزینه صرف شد که همه این مبلغ توسط درآمدهای اختصاصی دانشگاه تامین شد.
وی با تاکید بر اینکه خوابگاههای دانشگاه علم و صنعت تا تابستان بعد نیاز به تعمیر و بازسازی ندارند،اظهار کرد:امسال خوابگاه از روز نخست در اختیار دانشجویان همه مقاطع قرار گرفت تا دانشجویی دغدغه خوابگاه نداشته باشد.این امر درمورد تغذیه نیز صدق میکند و از روز نخست به دانشجویان غذا ارائه شد.
معاون دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه در ارائه خوابگاه، اولویت با دانشجویان روزانه است،افزود:پس از اسکان دانشجویان روزانه، دانشجویان شبانه به ترتیب اولویتهایی از جمله خانواده شهدا،ایثارگران،کمیته امداد و... اسکان داده میشوند و چنانچه درخواستی باقی مانده باشد،دانشجویان بر اساس امتیازهای دیگر اسکان داده میشوند.
اکبری درمورد خوابگاه متاهلین نیز توضیح داد: دانشگاه علم و صنعت خوابگاه متاهلین ندارد اما امسال از طریق بودجهای از دانشگاه و کمکی از طریق صندوق رفاه دانشجویان قرار است مبلغی به همه دانشجویان متاهل با اولویت دکتری،کارشناسی ارشد و کارشناسی وام داده شود.
وی افزود:مبلغ وامی که توسط دانشگاه به دانشجویان دکتری ارائه میشود 16 میلیون تومان،کارشناسی ارشد 12 میلیون و کارشناسی 8 میلیون تومان است.علاوه بر این 7 میلیون تومان هم از طرف صندوق رفاه دانشجویان به متقاضیان وام داده میشود و با احتساب این مبلغ،میزان وامی که برای مثال به دانشجویان دکتری ارائه میشود 23 میلیون تومان خواهد بود.
ارائه وام به 30 متقاضی
معاون دانشجویی دانشگاه علم و صنعت از ارائه وام به 30 متقاضی توسط دانشگاه خبر داد و افزود: برخی از این افراد از صندوق رفاه وام دریافت کرده و برخی دیگر وام دریافت نکردهاند.به طور کلی تعداد متقاضیان در مقطع دکتری حدود 80 تا 90 نفر،در مقطع کارشناسی ارشد 40 تا 50 نفر و در مقطع ارشد حدود 10 نفر است.اما افراد پیگیر در کل 120 تا 130 نفر هستند که به احتمال زیاد موفق به پوشش همه آنها می شویم.
اکبری درمورد شرایط بازپرداخت وام توضیح داد:دانشجویان دکتری حداکثر 3 سال ،دانشجویان ارشد 3 ترم و دانشجویان کارشناسی 3 سال از این وام بهرهمند میشوند.دانشجویان سالانه باید 10 تا 15 درصد وام را بازگردانند و بقیه را زمان فارغالتحصیلی تسویه کنند.به دلیل استقابل خوب دانشجویان از این وام دنبال منابع دیگر برای توسعه پوشش وام و پاسخگویی به همه درخواستها هستیم.
فعال شدن کارت دانشجویی الکترونیکی دانشجویان دکتری
وی در ادامه با اشاره به الکترونیکی شدن کارتهای دانشجویی گفت:طرح الکترونیکی شدن کارت های دانشجویی امسال با هماهنگی وزارت علوم و سازمان دانشجویان در دو دانشگاه علم و صنعت و صنعتی خواجه نصیر اجرا می شود.بر این اساس دانشجویان در هر رستورانی غذا صرف کردند و تراکنشی در سیستم آنها انجام شد معادل یارانه ای که برای تغذیه آنها در نظر گرفته شده است به حساب آنها واریز می شود.
معاون دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه مقدمات کار فراهم شده است،افزود:در این راستا با بانک تجارت صحبت شده که با همکاری این بانک به عنوان بانک مرجع برای همه دانشجویان تا پایان ترم جاری کارت الکترونیک صادر شود.قرار است تا پایان سال همه دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت صاحب کارت الکترونیکی شوند اما فعلا قرار است فقط کارت دانشجویان دکتری فعال شده و سپس کارت مقاطع دیگر به صورت پلکانی فعال شود.
دیدگاه شما