به گزارش صدای دانشجو، به نقل از دانشجو، هنوز صدای یا حسین (ع) حاجیان تشنه در گوش برادران مسلمانشان هست، همانها که چند قطره آب میتوانست مسیرشان را تغییر دهد و امروز به جای خوابیدن در کنج قبرستان در کنار خانوادهشان زندگی میکردند اما وهابیون سعودی و یا به تعبیری یزیدیان زمان به جای کمک به زنده ماندن این حاجیان، با برخی اقدامات خودشان منجر به شهادت بیش از۷هزار مسلمان از سراسر دنیا که حدود ۴۰۰ نفر از انها ایرانی بودند شدند.
اما این روزها دیپلماسی لبخند به بنی سعود هم روی خوش نشان داده و وزیر امور خارجه کشورمان در مراسم افتتاحیه کنفرانس امنیتی مونیخ از ابراز علاقه خود برای رابطه با سعودیها سخن رانده و گفته که «کشورهای منطقه با «تهدیدهای مشترکی» رو به رو هستند که برای «برادرانمان در ترکیه، عربستان سعودی، پاکستان و حتی افغانستان و کشورهای مرکز آسیا» ایجاد مشکل کرده است».
علاقهمندی وزارت خارجه دولت تدبیر و امید به رابطه با ریاض مدتی قبل هم علنی شده و ظریف در نشستی مطبوعاتی با «ماجد العلی» سردبیر روزنامه «الرأی» کویت و تعدادی دیگری از اصحاب روزنامههای عربی درباره افقهای رابطه میان تهران و ریاض گفته: «ما نیاز به فعالیت رسانهای بیشتری در منطقه عربی داریم، افکاری عمومی ضدایرانی وجود دارد و آنچه در این زمینه برای ما مهم است خطری همیشگی است که ایران، عربستان و عراق را تهدید میکند اما باید تاکید کنیم که امنیت عربستان برای ما مهم است و امیدواریم دوستان ما در ریاض این موضوع را درک کنند. دست ما برای مبارزه با تروریسم به سوی دوستان و برادرانمان دراز است و این فقط یک شعار نیست».
این سخنان نشان از علاقهمندی دولت برای ارتباط با عربستان سعودی که این روزها حامی اصلی داعش و گروههای تکفیری است، دارد؛ اینها در حالی است که مردم ایران با شعارهای ضد آل سعود در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال نفرت خود را از وهابیون سعودی اعلام کردند.
برادران افراطی و حامی داعش!
سجاد جعفری، دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی با بیان اینکه لبخندهای بیملاحظه و بیحساب وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در برابر جنایتهای رژیم سعودی نمک پاشیدن بر زخمهای خانوادههایی است که این روزها در فراق عزیز از دست رفته خود در منا خون میگریند، گفت: نمک پاشیدن به زخم یمنیهای به پاخاستهای است که نمیدانند به کدامین گناه باید هر روز شاهد از دست رفتن زنان و کودکانشان زیر بمبارانهای وحشیانه هواپیماهای سعودی صهیونیستی باشند.
وی با اشاره به اینکه این گفته هابی توجهی به هزاران جنایات و اعمال خبیثانه رژیمی است که این روزها هم راستا با منافع رژیم صهیونیستی که جبهه استکبار از هیچ روشی در جهت گسترش و ترویج ایران هراسی در انظار بین المللی و تفرقه بین امت اسلامی دریغ نورزیده است، گفت: برادر خطاب کردن افراطیون و داعش پرورهایی که در تلاشند تا اثری از برادری در دنیای اسلام باقی نماند آن هم از زبان وزیر خارجه دولتی که دلسوزان این کشور و نظام را با بربچسبهای مختلف مورد توهین و افترا قرارداده و حتی از یک بار به کار بردن واژه برادر برای آنها دریغ کرده تعجب برانگیز و مورد سوال اذهان عمومی است.
از آل سعود نمیگذریم
حسین بذرگری، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند هم با بیان اینکه عربستان حکومتی است که حاکمانش به خون شیعیان تشنه هستند، گفت: چطور امکان دارد وزیر امورخارجه ما صحبت از دوستی وبرادری با اینها را داشته باشد و بهتر است یکی آقای ظریف را از این خواب بیدار کند.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) بعد از کشته شدن بیش از۴۰۰نفر از ایرانیان در مراسم حج از عباراتی همچون «از آل سعود نمیگذریم» و «آل سعود وارثان ابی سفیان و ابی لهب و رهروان یزیدهستند» برای این حکومت استفاده کردند، گفت: حال چه شده است که وزیر امور خارجه ما آنها را دوست و برادر خطاب میکند.
این فعال دانشجویی افزود: فقط در همین امسال شاید جنایتهای مانند تجاوز به دو نوجوان ایرانی، کشتن بیش از۴۵۰ نفر از زائران خانه خدا، شهید کردن شیخ نمر و موارد دیگری از جمله همکاری همه جانبه به گروهکهای تروریستی خود همه دلایلی است که نشان از سفاک بودن این وهابیهای کثیف میباشد.
بذرگری خاطر نشان کرد: شخصیتی مثل عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان مدام ایران را در کمال پر رویی تهدید میکند و تهمتهایی را به ایران میزند، آن وقت چه شده است که آقای ظریف چنین شخصیتی را دوست و برادر خود خطاب میکند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند افزود: بهتر نیست که ظریف بنشیند و شیوه برخورد و متن صحبتهای مقام معظم رهبری را نسبت به عربستان سعودی بررسی کنند و آنها را الگو قرار داده و به عنوان وزیر امور خارجه توانمندترین کشور اسلامی در میان چشم جهانیان به ایراد سخنان خود بپردازد؟ درست است که شما به گفته خودتان به دنبال ارتباط سازنده با دیگر کشورهای جهان هستید اما باید بدانید که ارتباط با چنین حکومت سفاکی که حاضر نیست ایران را در میادین جهانی ببیند هیچ نتیجهای در بر نخواهد داشت.
عملکرد وزارت خارجه دولت ضد اقتدار ملی است
سعید عربنژاد، فعال دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند هم با بیان اینکه رفتار و عملکرد سیاست خارجی دولت در مسائل منطقه نه تنها از روی قاطعیت و از موضع قدرت نمیباشد بلکه کاملا منفعلانه و ضد اقتدار و عزت ملی است، گفت: مسائل منطقه و تجهیز و آمادگی و هماهنگی بیش از پیش دشمنان محور مقاومت، برنامه مدونی برای مقابله با جریان مقاومت در منطقه و تأمین امنیت رژیم نامشروع صهیونیستی و به حاشیه بردن مسئله اصلی جهان اسلام یعنی فلسطین میباشد.
وی با بیان اینکه حال سیاستی که دولت در منطقه پیش گرفته است، نه تنها جلوی این اقدامات را نگرفته بلکه کاملا باعث شده امروز دشمنان انقلاب به خصوص آل سعود خبیث جری شده و ایران را منزوی خطاب کنند، بیان داشت: مشکلی که امروز شاهد آن در منطقه هستیم از تسلیح مستقیم گروههای تروریستی و معارض نظام سوریه توسط عربستان و تسلیح داعش توسط آمریکا همگی با حمایتهای معنوی تفکر وهابیت و حمایتهای مادی رژیم سعودی میباشد.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه به اعتراف خود نمایندگان مجلس سنا و دولتمردان آمریکایی، این تفکر وهابی حاکم بر عربستان، کاملا با آموزههای داعش و القاعده مطابقت دارد و تا زمانی که وهابیت آیین رسمی سعودیها میباشد، آنها از القاعده و داعش حمایت میکنند، گفت: باز هم به اعتراف غرب که در روزنامه نیویورک تایمز به چاپ رسیده، مراحل تسلیح داعش که بر عهده سازمان سیا میباشد با بودجه مسستقیم و حمایتهای مادی رژیم نامشروع سعودی است.
جنایت سعودیها در فاجعه هولناک منا
عربنژاد با بیان اینکه جنایات سعودیها در فاجعه هولناک منا را نیز که یک کشتار جمعی وحشیانه بود، به هیچ عنوان نمیتوان از یاد برد، افزود: ملتی که داغدارند هنوز و پرپر شدن عزیزانشان را با چشمانشان مشاهده کردهاند مطمئنا با این سخنان قلبشان به درد آمده و این روزها شاید فقط خنده آن حرامی که به شهدای منا میخندید، امروز دولت ما به یک انتقاد و آرزو برای جهان عاری از افراط اکتفا میکند و یا در قضیه شهادت شیخ شهید آیت الله نمر پیام میدهد و در یک بند از آل سعود دلجویی نموده و در سه بند مردم کشورش و جوانان مومن و حزب اللهی را محکوم میکنند و به همگان وعده مجازات آنها را میدهد.
وی با بیان اینکه ما در ۶ ماهه نخست امسال فرصت بینظیری داشتیم که با حمایتهای سیاسی و لجستیکی از مقاومت و جنبش انصارالله در یمن، کار رژیم سعودی را یکسره کرده که در این صورت هم بزرگترین حامی گروههای تروریستی و معارض در داخل سوریه و تا حدودی داعش، نابود میشد و هم فاجعه منا مطمئنا اتفاق نمیافتاد، افزود: حال سوال این است که با تمام این احوالات، چرا دولت همچنان سعودیها را برادران خود میداند و از هر فرصتی برای عرض ارادت و نزدیک شدن به سعودیها استفاده میکند؟ در صورتی که تمام شواهد دال بر این میباشد که ریشه تروریسم در منطقه آل سعود میباشد.
این فعال دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند گفت: چرا دولت بعد دو ساعت از حادثه پاریس پیام تسلیت صادر میکند اما برای لبنان و نیجریه خیر، چرا امروز آقایان با تشییع شهدای یمنی مخالفت میکنند؟ اینها سوالاتیست که جوابش را فقط در ضمیمههای محرمانه یک توافق میتوان پیدا کرد.
سخنان وزیر امور خارجه دل هزاران داغدار حادثه منا را به درد میآرود
ابوالفضل خیابانی، فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند هم با بیان اینکه متاسفانه سیاست مداران کشور ما تبدیل به سیاست مداراها شدند، گفت: هرچند عربستان سعودی در پی خشمگین کردن مسئولان کشور ما است تا با حرکتی از جانب مقامات جمهوری اسلامی، ایران را در نظر ملتها، کشوری وحشی و جنگ طلب نشان دهند اما مسئولان کشور و خصوصا وزارت خارجه نیز نباید به هر قیمتی به دنبال ارتباط با این خاندان پست باشند.
وی گفت: این سخنان وزیر امور خارجه ایران، دل هزاران داغدار از حادثه منا و اعدام شیخ شهید آیت الله نمر را به درد می آورد، چراکه جنایات آل سعود هرگز از ذهن ملت غیور ایران فراموش نخواهد شد و به قول امام(ره) هرگز از آل سعود نخواهیم گذشت.
خیابانی افزود: امید است تا روزی برسد که دیپلماسی عزت حاکم بر همه قوای کشور باشد نه دیپلماسی ذلت.
انتها پیام/م
دیدگاه شما