به گزارش صدای دانشجو در این دیدار فرمانده سپاه استان همدان، ضمن اشاره به فرهنگ ایثار و شهادت، نسل جوان را نسلی با توانایی های بالقلوه و بالفعل خواند که طبق فرمایش رهبر انقلاب، اگر این توانایی درست شناخته شود، یک ایجاد فرصت خواهد بود.
وی شناخت اسلام ناب و تفاوت آن ازاسلام آمریکایی را از جمله مطالبات جدی امام از نسل نو خواند و اصل و اساس همه زمینه های فکری را بر این دو وابسته دید و همچنین اشاره داشت که مبنا و معیار اصلی باید بر حسب اسلام ناب بوجود آید.
در پیرو این گفتار اسلام نبوی و فاطمی را در سه عرصه؛ عقلانیت، معنویت، و عدالت دانسته و افزود که در عرصه عقلانیت، علم کلام و بحث های اصول دین مطرح می شود که باید به شکل عقلانی بررسی گردد، همچنین در عرصه معنویت به فضایل و رذایل توجه می شود که اصولا در بحث اخلاق ارتباط انسان با خدا و سایر موجودات مورد توجه است. در آخر هم عرصه عدالت است که به مسائل فقه و عبادت و فضای اسلامی در حوزه های مختلف بر محور عدالت تکیه دارد.
وی دانشجویان را به مطالعه مبانی فکری و سیاسی امام و رهبری سفارش کرده و تا بتوان به دیدگاه عمیق و نافذ در بر مبانی اسلامی رسید.
سردار ابوحمزه، تهذیب نفس ومعنویت و تسلط یر درون را از مطالبات دیگرامام خوانده و در این میان بیان داشت که برای انسان سه قوه غضبیه، شهویه و خیالیه وجود دارد که اگر با بهره گیری از عقل و شرع براین 3قوه مسلط باشد، آن گاه کارها وحرکات وی در جهت خیر و صلاح خواهد بود و در غیر اینصورت نمی تواند انسان موفقی در هیچ زمینه ای باشد.
وی، از جمله راه تسلط بر سه قوه را جهاد اکبر و جهاد مباره با نفس معرفی کرد و علت تغییر رفتار برخی که زمانی یار امام بودند و الان در مقابل ایشانند را در عدم موفقیت دراین مسئله دانست.
ابوحمزه، با اشاره به ایثارگری های شهدای مدافع حرم، ایشان را عبد صالح خدا معرفی کرد و بر این اساس نکته اصلی مقدم بر همه دوره ها را در بندگی خدا و دوری از طاغوت درون و بیرون مطرح نمود.
در انتها، فرمانده سپاه استان همدان، سخن خود را با این فرمایش رهبری به پایان رساند که فرمودند؛ گناه نکنید، نه در خلوت و نه به صورت آشکار و در صورت انجام گناه سریعا توبه کنید، به انجام واجبات و مستحبات پرداخته و به خصوص در انجام نافله شب تلاش کنید تا بتوانید بر نفس خود غلبه داشته باشید.
انتها پیام/م
دیدگاه شما