به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، مرتضی محسنی در گفتگو با خبرنگار مهر به حذف رشتههای کم طرفدار و نامتناسب با نیاز بازار کار در دانشگاه پیام نور اشاره کرد و افزود: دانشگاه پیام نور توانست با اصلاح بسیاری از فرایند ها گامهای بسیار ارزشمندی در حوزه معاونت آموزشی بردارد و یکی از مهمترین این فعالیتها که برای دانشجویان آینده این دانشگاه بسیار مطلوب است، حذف رشتههای کم طرفدار و نامتناسب با نیاز بازار بوده است.
وی ادامه داد: هم اکنون مجوز ۴۰۰ رشته محل جدید از سوی دفتر شورای گسترش وزارت علوم صادر شده است که این رشتهها برای نخستین بار با نگاه کارشناسانه و متناسب با نیاز بازار کار در دانشگاه پیام نور راه اندازی میشود.
اصلاح هرم اعضای هیأت علمی
وی یکی از اولویتهای مهم دانشگاه پیام نور را اصلاح هرم اعضای هیأت علمی دانست و گفت: از آنجا که تعداد اساتید مدعو دانشگاه پیام نور طی سالهای گذشته بسیار زیاد بود، دانشگاه به دنبال اصلاح این هرم به نسبت تعداد دانشجویان بود که خوشبختانه این امر محقق شد و علاوه بر آن فرایند ترفیع پایه اعضای هیأت علمی از طریق طراحی و راه اندازی سامانه ترفیع دانشگاه بهبود یافت و از بهمن ماه سال گذشته تاکنون، تعداد ۲ هزار و ۳۹ پایه ترفیع اعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور اعطا شده است.
افزایش فعالیتهای الکترونیکی و سامانه سپاری در دانشگاه پیام نور
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور از افزایش فعالیتهای الکترونیکی و سامانه سپاری آنها طی ۴ سال اخیر خبر داد و گفت: تقریباً اکثر فعالیتهای این حوزه به صورت الکترونیکی در سیستم گلستان و دیگر سامانهها به راحتی قابل انجام است.
وی افزود: راه اندازی چندین پیشخوان در سامانه گلستان، انجام بسیاری از فعالیتهای آموزشی مورد نیاز مخاطبان دانشگاه را تسهیل کرد.
وی راه اندازی سامانه مدد برای برگزاری مصاحبه پذیرفته شدگان دوره دکتری دانشگاه پیام نور، سامانه آزمون برای برگزاری تمامی آزمونهای دانشگاه به صورت الکترونیکی و سامانه ترفیع را از دیگر اقدامات عنوان کرد.
محسنی افزود: با سامانه سپاری فعالیتهای آموزشی توانستیم مصرف کاغذ را در حجم بسیار بالایی کاهش دهیم و از این جهت دانشگاه در امر تحقق مدیریت سبز نیز بسیار موفق عمل کرده است.
دیدگاه شما