مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 23. ارديبهشت 1403 - 12:56   |   کد مطلب: 25014
مدیرعامل پسماند تهران گفت: سخت ترین منطقه برای جمع آوری پسماند، منطقه ۱۲ است که ۲ میلیون جمعیت شناور در روز داریم و جمعیت شب آن کمتر از ۳۰۰ هزار است. در مناطق ۱۱ و ۱۲ ساعت به ساعت نگهداشت و جمع آوری پسماند داریم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، رضا محمدی، مدیرعامل پسماند تهران در نشست خبری به منظور تشریح اظهار داشت: رفت و روب شهرا را سعی می‌کنیم  با حداقل آسیب به لحاظ ترافیکی انجام بدهیم و باید گفت که ۲۴ ساعت کار جمع آوری پسماند انجام می‌شود.

وی ادامه داد: ساعت ۶ صبح باید شهر را تنظیف شده تحویل شهروند بدهیم؛ حمل زباله از ۹ شب آغاز و تا ساعت یک تمام شود البته بعضا تا سه صبح طول می‌کشد و از ساعت یک شب تا ۶ صبح پاکبان‌ها کار رفت و روب انجام می‌دهند.

به گفته محمدی، مکانیزمی که گفته شد استاندارد کار است، اما خب معمولا متناوب است و پشت بند آن ماشین‌های مکانیزه شست و شو را از ساعت یک شی باید شروع کنند، اما واقعیت خیلی جا‌ها اینگونه نیست چراکه از ساعت اول صبح پسماند در داخل مخازن ریخته می‌شود.

وی ادامه داد: شما در نظر بگیرید ساعت ۱۰ صبح بازاری‌ها مخازن را پر می‌کنند یا فروشگاه داران یک زمان دیگر و ما باید به صورت مستمر نسبت به پاکسازی مخازن و خالی کردن مخازن کنیم.

محمدی این را هم گفت: شهروند ما در هر ساعت زباله را بیرون می‌گذارد و اطراف مخزن پسماند،   زباله گرد داریم البته که سه بار حمل زباله را به غیر از ساعت ۲۱ داریم.

وی گفت: سخت‌ترین منطقه برای جمع آوری پسماند منطقه ۱۲ است و ۲ میلیون جمعیت شناور در روز داریم و جمعیت شب آن کمتر از ۳۰۰ هزار است و مناطق ۱۱ و ۱۲ ساعت به ساعت نگهداشت و جمع آوری پسماند داریم.

وی افزود: منطقه ۲۲ که بار زباله کمتر است ۲ بار و برخی مناطق سه بار و در تابستان البته این پاکسازی مخازن و شست و شو بیشتر انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان پسماند گفت: اگر فرهنگ قرار دادن زباله در پسماند در ساعت ۲۱ نهادینه شود کار راحت‌تر شده و جدول شویی و مخازن شویی راحت‌تر انجام می‌شود.

وی افزود: قراردادهایمان با پیمانکار براساس منطقه با پیمانکار متفاوت است و ماهی چهار بار  مخازن شسته می‌شود.

محمدی ادامه داد: جداول خیابان و گاردیل‌های بزرگراه‌ها و خیابان‌ها اصلی از جمله اتوبان امام علی (ع) شسته می‌شود، اما خیابان‌های فرعی قطعا خر روز شست و شو نمی‌شود.

به گفته وی، حجم زباله جمع آوری شده در فروردین ۱۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل است و یکی از دلایل این است که در قرارداد  براساس کیلوگرم تنظیم شده است.

محمدی تاکید کرد: ۵۰ درصد ناوگان ما نوسازی شده است و سامانه توزین ما ساعت ورود خودرو‌ها و ماشین‌های مکانیزه را ثبت می‌کند.

وی ادامه داد: اگر یک روز پاکسازی انجام نشود ببینید شهر به چه وضعی می‌افتد و در خیلی شهر‌های دنیا یک روز در میان زباله‌ها را جمع می‌کنند، اما در تهران وضع اینگونه نیست و چند بار در روز است که این موضوع هزینه‌هایی زیادی به شهر تحمیل می‌کند.

محمدی یادآور شد: اصلی‌ترین موضوع ما فرهنگ سازی ساعت ۲۱ برای گذاشتن زباله در مخازن پسماند است تا موش و جانواران و زباله گردی کم شود.

وی همچنین گفت: حقوق کارگران مدیریت پسماند نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده و زمان پرداخت حقوق‌ها ۳۰ ماه است.

به گفته محمدی، آمار‌ها نشان می‌داد تا پیش از اجرای قرارداد‌های جدید حدود ۶هزار زباله گرد داشتیم که در حال حاضر به حدود هزار زباله گرد، کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: ۶۰ تا ۷۰ درصد زباله گردی در شهر تهران کاهش پیدا کرده است و ۸۰۰ ماشین حمل زباله در تهران وجود دارد که مدل نیمی از آن ۱۴۰۲ است.

وی یادآور شد: نوسازی را هم بخش خصوصی با مبلغ ۲هزار میلیارد تومان انجام داده است.

وی همچنین گفت: تا الان ۱۰۰نفر از کولی و کتفی‌ها به عنوان پاکبان جذب شده اند.
منبع: دانشجو

دیدگاه شما

آخرین اخبار