به گزارش صداي دانشجو به نقل از فارس، حمیدرضا حاجیبابایی وزیر آموزش و پرورش امروز در چهارمین همایش سراسری روز ملی خانواده که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، اظهار داشت: اگر دنیای امروز دچار معضل شده، به دلیل فروپاشی خانوادهها است.
وی با بیان اینکه تحول بنیادین در آموزش و پرورش به دو قسمت تقسیم میشود، گفت: یک بخش تحول بنیادین در آموزش و پرورش این است، کتابهایی چاپ کنیم که دانشآموزان، مهندس و پزشک شده یا در المپیادها اول شوند؛ اما بخش دیگر تحول بنیادین این است که فرزندی را تربیت کنیم که انسان باشد.
حاجیبابایی اضافه کرد: انسان شدن به این معنی است که دانشآموز برای خودش، پدر و مادر، همسایگان، اهالی محله، شهر و خداوند احترام قائل باشد.
وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر فاصلهای بین پدر و مادر و فرزندان در حال افزایش است، افزود: بیشترین کاری که در تحول بنیادین انجام میدهیم، این است که پدر و مادر و فرزند عاشق هم باشند.
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اگر دغدغههای خانواده را برطرف نکنیم، تعلیم و تربیت با مشکل مواجه میشود.
وی به تدوین کتب ششم ابتدایی اشاره کرد و ادامه داد: کتاب ششم تعریف کردهایم که ممکن است افرادی روی آن نظراتی بدهند، اما پشت این کتاب ششم، ۱۰۰ فلسفه قرار دارد.
حاجیبابایی با بیان اینکه اگر میتوانستم دوره ابتدایی را هفت ساله میکردم، افزود: اگر قانون، اعتبارات و قدرت داشتم، یک سال دیگر به دوره ابتدایی اضافه میکردم؛ به این معنی که پیشدبستانی را به دوره ابتدایی اضافه میکردم، چون اثرگذاری آن بالاست.
این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش، اظهار داشت: یک خانواده وقتی خوب کار نمیکند، به جامعه ضرر میرساند؛ به همین دلیل بین خانواده و مدرسه باید ارتباط بسیار خوبی باشد و منظورمان از خانواده تنها جلسه پنج نفره با مدیر مدرسه نیست، بلکه تمام خانوادهها باید به مدرسه مرتبط شوند.
وی به هوشمندسازی مدارس نیز اشاره کرد و افزود: هوشمندسازی مدارس از هزار ندانستنها و بلایا، بچهها را نجات میدهد و یک نهضت بزرگ در کشور است.
دیدگاه شما