مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 25. آبان 1392 - 13:10   |   کد مطلب: 9540
داریوش فرضیایی که به «عمو پورنگ» معروف است، می‌گوید به دلیل ضعف فیلمنامه در حوزه سینمای کودک و ارائه پیشنهادهای گیشه‌ای حاضر نیست با هر شیوه‌ای قدم به عرصه سینما بگذارد؛ اما در حال تهیه یک سناریوی خوب برای خلق اثر سینمایی است.
«عمو پورنگ» سینمایی می‌شود

 

به گزارش صدای دانشجو داریوش فرضیایی در گفت و گو با تسنیم، با بیان این مطلب افزود: در فضای سینمایی پیشنهادهایی داشتم که به شخصه آن‌ها را نپذیرفتم، چرا که معتقدم  سینما فضایی برای آزمون و خطا نیست، سینما مقوله‌ای است که اگر کسی بدون برنامه‌ریزی دقیق وارد این حوزه شود، نتیجه‌ای جز شکست نخواهد داشت.

وی افزود: به دنبال سناریویی خوب برای خلق یک اثر سینمایی هستم، فیلمنامه‌هایی که تا امروز پیشنهاد شدند گیشه‌ای بودند و تصور می‌کنم این اتفاق نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و بدون اشتباه دارد.

فرضیایی ادامه داد: تیم برنامه عمو پورنگ با همه محبوبیتی که به واسطه لطف مردم دارد، باز  هم روی لبه تیغ حرکت می‌کند، یک اشتباه ممکن است ما را به ته چاه ببرد و  دیگر نتوانیم گذشته خوب خودمان را تکرار کنیم.

عمو پورنگ گفت: سینما فرصت جبران اشتباهات را به کسی نمی‌دهد، مخاطب فیلم را نگاه می‌کند و نمره می‌دهد، در حالی که تلویزیون این امکان را فراهم می‌کند که اگر اشتباهی صورت گرفت در برنامه بعدی اصلاح بشود، به همین سبب اعتقاد من این است که برای ورود به عرصه سینما باید بسیار محتاطانه عمل کرد.

 

وی با اعلام این که عوامل سازنده پورنگ در تدارک یک سناریوی خوب سینمایی هستند، افزود: تیم برنامه «عمو پورنگ» دوست دارد در ساختار جدید ظاهر شود، علاقمند به تولید یک اثر سینمایی است اما همچنان باید برای رسیدن به یک سناریوی خوب صبوری کرد.

این بازیگر و مجری محبوب تلویزیون گفت: معتقدم تنها کسانی می‌توانند برای پوونگ سناریو بنویسند که با من زندگی کرده باشند، اندیشه‌ها و دغدغه‌های من را از نزدیک بشناسند و بتوانند تنهایی‌ها و روحیات خاص من را درک کنند.

عمو پورنگ ادامه داد: بنا بر این تصور می‌کنم اگر کار نوشتن فیلمنامه چنین اثری هم در خود گروه انجام بشود، ماحصل کار مطلوب‌تر خواهد بود؛ این کار با برخورداری از نظرات کارشناسان در حال انجام است و امیدواریم به سر انجام برسد.

 

فرضیایی درباره محبوبیت برنامه‌ای که در حال اجرای آن است، گفت: برای موفقیت یک کار تلویزیونی باید به نیازها و سلایق گروه مخاطب توجه کرد، ما سعی کردیم هیچ گاه از این مسئله غافل نشویم، علاوه بر این همیشه تلاش کردم دلسوزانه برای بچه‌ها برنامه اجرا کنم.

عموپورنگ در پایان افزود: البته من مخاطبان خود را به گروه سنی خاصی محدود نکردم و فرصتی ایجاد کردم که بچه‌ها بتوانند در کنار پدر و مادرهای خودشان پای تلویزیون بنشینند و به بهانه این برنامه از در کنار یکدیگر بودن، لذت ببرند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار