مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 24. خرداد 1400 - 20:18   |   کد مطلب: 24388
این روزها دانشجویان استان همدان همواره با انجام فعالیت های خلاقانه و مردمی در جهت افزایش مشارکت در عرصه سیاست تلاش می کنند و تمام همت خود را به کار گرفته اند تا در 28 خرداد ماه انتخاباتی پرشور و با مشارکت حداکثری مردم برگزار شود. در ادامه گزارش برخی از این فعالیت ها را می خوانید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، در حالی که به روزهای پایانی انتخابات ریاست جمهوری 1400نزدیک می شویم که شاهد فعالیت و شو انتخاباتی دانشجویان در جامعه هستیم.

این روزها دانشجویان استان همدان همواره با انجام فعالیت های خلاقانه و مردمی در جهت افزایش مشارکت در عرصه سیاست تلاش می کنند و تمام همت خود را به کار گرفته اند تا در 28 خرداد ماه انتخاباتی پرشور و با مشارکت حداکثری مردم برگزار شود. در ادامه گزارش  برخی از این فعالیت ها را می خوانید.

تریبون آزاد مردمی به همت تشکلهای انقلابی استان همدان

تشکل‌های انقلابی همدانی از عموم مردم دعوت کرده اند تا حوالی ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه، در پیاده راه بوعلی حضور یابند و نظرات خود را درباره انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر، انتظاراتشان از رئیس جمهور آینده، نیاز‌های شهری و رویکرد‌های مدیریتی مورد نیاز همدان در آینده بیان کنند. اولین روز این تریبون دیروز برگزار شد و در روزهای آتی نیز ادامه دارد.

سلسله نشست های گفتمان سازی دولت جوان حزب اللهی در قالب وبینار به همت دانشجویان بسیجی شهرستان اسدآباد.

 


 

 

برگزاری تریبون آزاد به همت هسته مطالبه گری حوزه بسیح دانشجویی شهرستان نهاوند با موضوع  انتخابات :

 

 

 

اردوی جهادی بصیرتی با موضوع سبک زندگی و سیره اهل بیت و پاسخگویی به شبهات انتخاباتی در روستاهای ده دلیان و عربلو به همت گروه جهادی شهید قهاری سعید، دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی:

تلاش دانشجو معلمان دانشگاه شهید باهنر در پیاده راه بوعلی با پرسش و پاسخ  پیرامون انتخابات و تهیه گزارش:

 

انتهای پیام/ح

 

 

دیدگاه‌ها

دلایل محکمی برای رای ندادن وجود دارد1-تضمینی برای نظارت قوی بر رئیس جمهور آینده وجود ندارد و رئیس جمهور آینده میتواند خلف وعده کند و کسی هم رئیس جمهور را محاکمه و تنبیه نخواهد کرد2- بانکداری غیر اسلامی در جمهوری اسلامی بی معنی هست برای شکوفایی اقتصاد باید بانکداری اسلامی شود در غیر اینصورت شرکت درانتخابات واجب نیست3-بی عدالتی و عدم توجه به خواسته های مردم علی الخصوص بعد از پایان انتخابات همواره وجود داشته است 4-هیچگونه نظارتی بر مسئولان دولتی وجود ندارد قاضی هم نباید مستقل باشد5- مخفی کاری مسئولان بخصوص راجع به کرونا که عده ای از اطبای متخصص با دلایل قوی میگویند کرونا برنامه بیمار یابی هست نه خود بیماری

دیدگاه شما

آخرین اخبار