مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 24. آذر 1400 - 17:30   |   کد مطلب: 24551
استاندار همدان با بیان اینکه نانوایی‌ها باید نان با‌کیفیت و مناسب‌ به مردم عرضه کنند، گفت: تیم‌های نظارتی برای افزایش رضایت‌مندی مردم، در جهت ارتقا کیفیت محصولات نانوایی‌ها، بازرسی‌های خود را تشدید کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، به نقل از تسنیم، علیرضا قاسمی فرزاد صبح امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار همدان با اعلام اینکه گشت‌های مشترک، به‌صورت سرزده نظارت و کنترل بر بازار را انجام خواهند داد اظهار داشت: تیم‌های مشترک نظارتی با ترکیبی از تعزیرات، اتحادیه، پلیس اماکن، اصناف، دفتر اقتصادی، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صمت در سطح شهر بازدید، کنترل و نظارت‌های لازم بر بازار و بخش‌‌های مختلف آن را برعهده دارند.

وی با این توضیح که کمیته مشترک اقدام، در جهت کنترل و نظارت بر بازار در استان تشکیل خواهد شد افزود: در این راستا از ظرفیت و تجربیات بسیج اصناف در کنترل و نظارت بر بازار استان استفاده شود.

استاندار همدان در این جلسه به وضعیت کیفیت نان در همدان نیز پرداخت و گفت: با توجه به تعدیل قیمت‌های اخیر نان، انتظار می‌رود نانوایی‌ها نان با کیفیت و مناسبی به مردم عرضه کنند. 

وی بیان کرد: کیفیت نان در برخی نانوایی‌ها پایین است بنابراین گشت‌های مشترک نظارتی استان، طی‌ بازرسی‌های خود به این موضوع توجه کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: تیم‌های نظارتی برای افزایش رضایت‌مندی مردم، در جهت ارتقا کیفیت محصولات نانوایی‌ها، بازرسی‌های خود را تشدید کنند.

وی همچنین حمایت از تولید کننده را یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم برشمرد و بیان کرد: سیاست حمایتی دولت این است که در مواقع کاهش قیمت، خرید تضمینی دام را انجام دهد تا تولید کننده نیز ضرر نکند. 

استاندار همدان با این توضیح که در راستای حمایت دولت از تولید کننده، خرید تضمینی از مرغداران استان نیز انجام خواهد شد گفت:طبق گزارش‌های جهاد کشاورزی استان، در زمینه ذخایر کالاهای اساسی مورد نیاز مردم استان، مشکل خاصی وجود ندارد. 

وی افزود: پشتیبانی امور دام استان مکلف است که تولید مازاد مرغ‌داران را خریداری و برای ماه‌های پایانی سال ذخیره‌سازی کند.

قاسمی فرزاد همچنین درباره معضل میدان میوه‌ و تره‌بار همدان و سایر شهر‌های استان عنوان کرد: همدان به عنوان کلانشهر، به مراکز یا میادین میوه و تره‌بار شهرداری نیاز دارد چرا که وجود این مراکز برای ایجاد توازن قیمت‌ها امری ضروری است. 

وی افزود: سازماندهی و در چارچوب قرار دادن میادین میوه و تره‌بار یک مطالبه عمومی است که مدیران مربوطه باید به آن توجه ویژه داشته باشند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار