مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 1. شهريور 1394 - 8:39   |   کد مطلب: 15682
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: پیشرفت کشور به ارتباط صنعت و دانشگاه وابسته است.

پایگاه اطلاع رسانی صدای دانشجوبه نقل از ایسنا، مسعود شفیعی ، در دومین سمینار از سلسله سمینارهای ارتباط صنعت و دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان گفت: پیشرفت کشور وابسته به ارتباط صنعت و دانشگاه است که ما هم باید به آن توجه کنیم.

 

وی افزود: دانشگاه ها را به چند نسل شامل نسل اول یا آموزش محور، نسل دوم یا آموزش و پژوهش محور و نسل سوم یا کارآفرین تقسیم کردیم. توسعه دانشگاه‌های کارآفرین باعث بیشتر شدن ارتباط صنعت و دانشگاه و تبدیل ایده به محصول می‌شود.بدین ترتیب محصولات دانشگاه های ما فارغ التحصیلان و تحقیقات آنها هستند.

 

شفیعی با بیان این که از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند، افزود: ۷۰ درصد فارغ التحصیلان فنی و حرفه ای کشور پس از پایان درس مشغول به کار می شوند ، در حالی که بیکاری یکی از مشکلات بزرگ کشور ما است.

 

وی با بیان این که کشور ما جزو کشورهای جوان است،اظهار کرد: این موضوع یک فرصت و توانمندی محسوب می شود اما ۳۰ سال دیگر با افزایش سن ازدواج و کاهش فرزندآوری ممکن است تبدیل به کشوری با جمعیت پیر شویم و اگر فارغ التحصیلان وارد بازار کار شوند پیشرفت بزرگی است.

 

شفیعی ادامه داد: لایه اول ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان شکل گرفته است اما این ارتباط باید تا سال آینده پیشرفت نیز داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه بانکها نیز پیشرفت های خوبی داشتند و روسای بانک ها باید از فرصت دانشگاه فنی و حرفه ای استفاده کنند ادامه داد: بانک ها باید دانشگاه را به عنوان شریک و سرمایه گذار خود قبول کنند و وجود فارغ التحصیلان فنی و حرفه ای سرمایه ای برای بانک ها است.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در ادامه اظهار کرد: تعداد دانشکده‌های فنی و حرفه ای در این استان باید افزایش یابدگفت: اگر می خواهید استان رشد کند باید ارتباط بین صنعت و دانشگاه رشد کند.

 

وی تاکید کرد: تجلی علم به صورت فناوری اصل موضوع است و رابطه صنعت و دانشگاه به معنای بهره وری و درآمدزایی است، تبدیل علم به فناوری باید مراحلی را طی کند و در اولین گام باید کارشناسی فنی حرفه ای را به عنوان تکنسین۴ ساله وارد بازار کار کنیم.

 

همچنین در این سمینار صادقلو استاندار گلستان طی سخنانی گفت: ریشه بیکاری و احساس بیکاری برای فارغ التحصیلان این است که دانشگاه با صنعت ارتباط نداشته و افرادی که فارغ التحصیل شدند حرفه بلد نبودند و شغل پیدا نکردند.

 

وی با بیان این که دانشگاه های ما همچنان در نسل اول و دوم دانشگاه ها مانده است، گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه از دغدغه های تاریخی است که در گذشته کشورها سیری داشته و به تبع آن در کشور نیز سیری داشته است.

استاندار گلستان بیکاری فارغ التحصیلان رشته های فنی را به دلیل این که خودشان می توانند کارآفرین باشند، غیرقابل قبول دانست و افزود: اگر بتوانیم در میدان عمل آشتی ایجاد کنیم معماری بزرگی انجام شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه شما

آخرین اخبار