مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 4. آذر 1394 - 8:32   |   کد مطلب: 16326
یکی از اساتید اهل تسنن گفت: اگر وحدت در سطح عینی وجود نداشته باشد و فقط در تبلیغات باشد حس برابری طلبی افراد را بیدار و تقویت می‌کند.

به گزارش صدای دانشجو به نقل از ایسنا،  "جلیل بهرامی‌نیا"در همایش «امت واحده اسلامی، زمینه‌ساز تمدن اسلامی» در دانشگاه بوعلی‌سینا، اظهار کرد: اگر به ساختارهای اجتماعی مطابق بندهای قانونی اساسی عمل نشود بین تبلیغ اخوت و برادری فاصله ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه کار دولتمردان این نیست که به صورت کلامی وحدت را ترویج دهند، تصریح کرد: باید ساختاری در جامعه ایجاد شود که بتوان امر به معروف و نهی از منکر را بدون هزینه انجام داد و  اخوت اسلامی و بهره‌مندی از حقوق برابر ممکن باشد و کسی مورد تبعیض قرار نگیرد.

بهرامی‌نیا تاکید کرد: کسی که تصمیم‌گیر و قانون‌گذار است و حقوق را توزیع می‌کند، باید به این نکته مهم توجه داشته باشد چرا که اگر حقوق برابری برای تمام ساکنان این واحد سیاسی درنظر گرفته نشود فرصت برای کسانی که می‌خواهند این تفاوت‌ها را به تهدید تبدیل کنند ایجاد می‌شود.

این استاد اهل تسنن با اشاره به اندیشه شهروندی، اظهار کرد: احتیاج داریم این اندیشه را در وجود خود قابل پذیرش کنیم و هموطن و هم‌دین خود خود را محترم بشماریم و موانع ذهنی و ساختاری که برسر وحدت عملی وجود دارد را برطرف کنیم.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار