مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 7. بهمن 1395 - 19:52   |   کد مطلب: 19198
به منظور تحکيم بنيان خانواده تفاهمنامه همکاري آموزش - اجتماعي بين دستگاه‌هاي اجرايي و دانشگاه پيام نور همدان امضا شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو،به نقل از نافع، دانشگاه پيام نور استان همدان با دستگاه‎‌هاي اجرايي شهرستان تفاهمنامه‌اي در راستاي مسائل و موضوعات تحکيم بنيان خانواده امضا کردند.

اين تفاهمنامه با حضور فرماندار همدان و نمايندگاني از بهزيستي، آموزش پرورش، تبليغات اسلامي شهرستان همدان، کميته تحکيم بنيان خانواده و با حضور مسوولان مربوطه در دانشگاه پيام نور استان منعقد شد.

فرماندار همدان در نشست انعقاد تفاهمنامه همکاري آموزش - اجتماعي بين دستگاه‌هاي اجرايي و دانشگاه پيام نور همدان با بيان اينکه متاسفانه در 15 سال اخير شاهد سست شدن بنيان‌هاي خانواده هستيم، گفت: از سال 70 به بعد شاهد افزايش بي‌سابقه طلاق در جامعه بوده‌ايم.

علي تعالي با بيان اينکه کشورهاي غربي به دليل از هم گسستگي بنيان خانواده با مشکلات زيادي مواجه هستند، افزود: خانواده هسته اصلي و حياتي هر جامعه است که بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد.

فرماندار همدان با بيان اينکه اگر اين بنيان مورد توجه قرار نگيرد با آسيب‌هاي اجتماعي زيادي مواجه خواهيم بود، ادامه داد: به عنوان مثال فرزندان طلاق زماني که وارد جامعه مي‌شوند با آسيب‌هاي اخلاقي و رواني مواجه مي‌شوند.

وي با اشاره به اينکه در خانواده‌هايي که بنيان خانواده محکم است آسيب‌پذيري فرزندان نيز کمتر است، تاکيد کرد: همه نهادها و سازمان‌ها بايد براي حفظ بنيان خانواده‌ها و کاهش آسيب‌هاي اجتماعي تلاش کنند.

تعالي با بيان اينکه امام خميني(ره) بارها به نقش مهم زنان در نهضت اسلامي اشاره کرده‌اند و نقش آنها را يک نقش بسيار موثر خواندند، افزود: فرزندان با تربيت‌هاي درست زنان و مادران به کمال و موفقيت مي‌رسند.

وي با بيان اينکه زنان و مادران اين مرز و بوم در مبارزات انقلابي نيز نقش‌ مهمي داشتند، ادامه داد: متاسفانه در 15 سال اخير شاهد سست شدن بنيان‌هاي خانواده هستيم.

فرماندار همدان با بيان اينکه از سال 70 به بعد شاهد افزايش بي‌سابقه طلاق در جامعه بوده‌ايم، اظهار کرد: همه اين مشکلات دست به دست هم داده‌اند که به استفاده از هم‌افزايي همه نهادها قدم‌هايي در حوزه تحکيم خانواده برداشته شود.

وي با بيان اينکه انعقاد اين تفاهم‌نامه‌ها مي‌تواند يک قدم محکم در راستاي حفظ بنيان خانواده‌ها در سطح شهرستان و به عنوان الگويي براي استان باشد، گفت: بايد در اجراي اين تفاهمنامه‌ها قدم‌هاي محکمي برداريم.

تعالي با بيان اينکه آموزش و پرورش مي‌تواند با آموزش خانواده‌ها و دانش‌آموزان در تحقق اين امر قدم بردارد و کمک کند، ادامه داد: آموزش و پرورش يکي از ارکان اصلي در تحقق اين امر است.

وي با اشاره به اينکه، حوزه بانوان، بهزيستي، سازمان زندان‌ها، آموزش و پرورش و... نقش بسزايي در تحکيم و حفظ بنيان خانواده‌ها دارند، تاکيد: اميدواريم به اهداف خود در اين زمينه برسيم.

رئيس دانشگاه پيام نور استان همدان نيز با بيان اينکه حضور زنان در حوزه‌هاي اجتماعي از اهدافي است که به دنبال آن هستيم، گفت: اگرچه زنان در برخي موارد با مردان تفاوت دارند اما در توانايي‌هاي اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و مديريتي هيچ تفاوتي با هم ندارند.

صفي‌الله صفايي افزود: انعقاد تفاهم‌نامه‌ها تاثير بسياري در موفقيت‌هاي بدست آمده در حوزه زنان داشته است.

وي با بيان اينکه بايد زنان را به جايگاه اصلي خود در جامعه برسانيم، گفت: بايد از توانمندي‌هاي زنان براي تحقق اين امر به نحو شايسته استفاده کرد.

حجت الاسلام جواد حيدري‌راد بابيان اينکه مسئولان نيز در به گناه افتادن جوانان مقصر هستند به ضرورت برگزاري کرسي‌هاي هم‌انديشي و مشورتي در دانشگاه‌ها اشاره و عنوان کرد: در اين کرسي‌ها مي‌توان به راهکارهايي براي حل و پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي رسيد.

حجت الاسلام حيدري‌راد با بيان اينکه 4هزار کارگاه آموزشي در سازمان تبليغات شهرستان براي اساتيد برگزار شده است، افزود: آموزش‌هاي تحکيم خانواده بايد از سازمان‌ها شروع شود.

وي ورود 10 ميليون پرونده به دادگستري را يک آسيب اجتماعي قابل پيشگيري عنوان کرد و گفت: براي کاهش آسيب‌هاي اجتماعي بايد وارد کارشد و براي حل مشکلات و آسيب‌هاي اجتماعي بي پرده صحبت کرد

رئيس بهزيستي شهرستان همدان نيز با بيان اينکه سازمان بهزيستي شهرستان با تمام ظرفيت خود آماده خدمت به همه نهادها است، گفت: نمي‌توان آسيب‌هاي اجتماعي حوزه زنان و مردان قابل تفکيک نيست.

سياوش رهبر با بيان اينکه اورژانس اجتماعي سازمان بهزيستي آماده بررسي آسيب‌هاي اجتماعي از جمله کودک‌آزاري، همسرآزاري، خودکشي و... است، افزود: سازمان بهزيستي در حوزه پيشگيري از معلوليت‌ها هيچ‌گونه محدوديتي ندارد و مدرس‌هاي خوبي در اين زمينه داريم.

وي با بيان اينکه در بعضي از نقاط شهر پايگاه‌هاي خدمات اجتماعي داريم که مناطق حاشيه‌اي مي‌توانند از اين پايگاه‌ها استفاده کنند، ادامه داد: دبيرخانه‌اي در سازمان بهزيستي در راستاي اين تفاهمنامه تشکيل خواهد شد.

 

انتهای پیام/چ

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار