به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، دکتر سید علی اکبر فامیل روحانی مؤسس و عضو هيأت علمي دانشگاه آزاد اسلامي همدان در گفت و گو با خبرنگار صدای دانشجو گفت: قبل از پیروزی انقلاب تعداد دانشجویی که در دانشگاه های ایران پذیرفته می شد به اندازه ای نبود که نیازهای اولیه ی جامعه را برطرف کند، خوشبختانه با پیروزی انقلاب و برنامه ریزی های ابتدایی که صورت گرفت نظام جمهوری اسلامی دانشگاه هایی که نیاز های گوناگون جامعه ی اسلامی را مورد توجه و هدف خودش قرار دهد پدید آورد.
وی افزود: در قبل از انقلاب حتی در بخش پزشکی به اندازه ای که نیاز کشور را رفع کند پزشک نداشتیم و تعداد زیادی از پزشک های کشور را از کشور های پاکستان ،هند می آوردند. خوشبختانه در یک دوره ی ده پانزده ساله شاهد بودیم که می توانیم تمام نیاز های خاص پزشکی خود را در ایران تامین کنیم و نیرو های مفید را در راستای پیشبرد اهداف نظام اسلامی تربیت کنیم.
فامیل روحانی گفت: در بخش های فیزیک،شیمی، و مسائل علمی گوناگون آنچنان سرمایه گذاری و فعالیت شده که اکثر قریب به اتفاق اندیشمندان و دانشمندان ما توانستند کار های شگرفی را انجام بدهند و نیاز های گوناگون کشور را که امروزه بخشی از آن را شاهد هستیم با برنامه ریزی های انجام شده برطرف نمایند .
وی بیان کرد: در بدو انقلاب اسلامی ما امکانات اولیه برای رفع نیاز های اجتماعی خود را هم نداشتیم ، ساده ترین ابزار هارا هم نمی توانستیم تولید کنیم، اما امروزه شاهد پیشرفت چشمگیر کشور هستیم و می توانیم در زمینه های گوناگون نیاز های خودمان را به بهترین شیوه ها برطرف کنیم.
سید علی اکبر فامیل روحانی با اشاره به قابل مقایسه نبودن دوره ی قبل از انقلاب با حال حاضر افزود: خوشبختانه امروزه به این مرحله رسیدیم که نیاز های اولیه ی جامعه را به دست نیرو های تربیت شده ی آموزش دیده ی خودمان براورده کنیم و اگر با معیار های جهانی به این موضوع نگاه کنیم متوجه تفاوت زیاد دوره ی قبل از انقلاب و بعد از انقلاب و پیشرفت قابل ملاحضه نسبت به دوره ی قبل از انقلاب خواهیم شد.
وی: در انتها با اشاره به وضعیت دانشگاه ها قبل از انقلاب گفت: من دانشجوی قبل از انقلاب بوده ام،در دانشگاه تهران، دانشجو هارا دیده ام ، درس خواندن هارا دیده ام ،امروزه هم افتخار دارم در محضر جوانان باشم اصلا وضعیت آن زمان با حال حاضر قابل مقایسه نیست . از جنبه های مختلف شاهد رشد و پیشرفت بوده ایم، به عنوان مثال در حدود سال های 75 کشور ما از لحاظ علمی در مقایسه با سایر کشور ها در رتبه ی صد و پنجاه ام بوده اما امروزه شاهد آن هستیم که به خاطر پیشرفت در زمینه های گوناگون در رتبه های پانزدهم، شانزدهم و بعضا ششم و هفتم قرار دارد.
انتهای پیام/چ
دیدگاه شما