مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 11. شهريور 1391 - 5:56   |   کد مطلب: 2003
يك كارشناس مسائل زنان دليل علاقه خانم‌هاي دانشجو به عروسك را تأخير در ازدواج و بچه‌داري دانست.
دليل علاقه خانم‌هاي دانشجو به عروسك
به گزارش صدای دانشجو به نقل از «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، نيلچي‌زاده عصر امروز در جمع دانشجويان طرح ولايت استان خراسان رضوي در دانشگاه فردوسي مشهد بيان داشت: يك فيلسوف غربي مي‌گويد هر فرد چرايي داشته باشد با چگونه مي‌سازد چرا ما در جامعه حجاب داريم و چرا جامعه به چگونگي حجاب مي‌پردازد. سوال ما اين است كه چرا بايد حجاب داشته باشيم كه پاسخ غلط‌هاي بسيار دارد و در مقابلش جواب‌هاي درستي بيشتر از آن.
كارشناس مسائل زنان با تأكيد بر جمله ادب از كه آموختي از بي‌ادبان افزود: من از بي‌ادبان هم ادب ياد مي‌گيرم و اين در حالي است كه عده‌اي مي‌گويند هر كاري كه بي‌ادبان انجام مي‌دهند من دو برابر انجام مي‌دهم چون كلاس دارد.
نيلچي با اشاره به اينكه زن بايد حجاب داشته باشد تا مردان به گناه نيفتند ادامه داد: اين تصور اشتباه است. ما در زندگي اجتماعي مسئوليتي در قبال هم داريم يعني خدا كه پيامبرش را توسط قرآن به ما معرفي كرد هيچ وقت ظالم نبوده و عادل بوده است.
وي يكي از اصول شيعه را عدل دانست و خدا عدل محض است و افزود: حجاب براي راحتي مردان نيست بلكه براي امنيت زنان در ارتباط با مردان در جامعه امروز است. خداوند مي‌گويد اگر تكليفي را به تو مي‌دهم سودش را اول از همه به تو مي‌دهم علت حجاب زن راحتي مردان نيست همان‌طور كه علت كاشت درخت سيب سايه آن نيست.
نيلچي با اشاره به اينكه حجاب زنان مسلمان نه حكم مردان مسلمان و نه به خاطر مردان مسلمان است ادامه داد: هرچند سود حجاب زن به مرد هم مي‌رسد ولي اول از همه زنان سودش را مي‌برند.
كارشناس مسائل زنان با اشاره به بيماري فراگرايي مفرط كه يعني خدايي خودت باش گفت: كسي كه در جواب اين كه مي‌گويند چرا اين گونه رفتار مي‌كني مي‌گويد چون دلم مي‌خواهد. اينها به خاطر كم‌خدايي است چون دنيايي من و تو دنيايي ديوانه‌هاست و هرچه با فرمول ديوانگي آشناتر زندگي‌ جذاب‌تر مي‌شود.
نيلچي زاده با اشاره به اينكه دنيايي ما دنياي بي در است تصريح كرد: چرا در دنيايي ما شلوار پاره مد است و هر كاري كه در كتاب گينس ثبت مي‌كنند اينها به خاطر اين است كه ما را از ديدن ديدني‌هاي برتر محروم كند. ثبت گينس و موتا ديوانگي است.
وي گفت: دنيايي ما دنيايي بيچارگي و عصر بمباران شدن توسط رسانه‌هاي ديجيتال است. در دنيايي ما حريم خصوصي و امنيت وجود ندارد.
كارشناس مسائل زنان يكي از ميوه‌هاي حجاب را حيا دانست و افزود: قرار است حيا را در اين دنيا از من و تو بگيرند و اين در صورتي است كه ماجراي عقل و حيا به هم بسته است با اينكه بي‌حيايي در دنيايي امروز مد شده.
وي تأكيد كرد: همه بي‌حيا هستند ولي مي‌خواهند باحيا شناخته شوند چون بي‌حيايي مد شده. حجاب از بين رفته است در حالي كه حيا در تمام عرصه‌هاي زندگي وجود دارد حتي در حيطه انديشه و فكر انسان.
نيلچي زاده با تأكيد بر اينكه مديريت خيال و دل مهم‌ترين بخش حيا عفاف و حجاب است اذعان داشت: واي به حال كسي كه مراقب دل و چشمش نيست و هر نامحرمي را در دل جايي مي‌دهد قطعا چنين كسي دچار خطاي اداركي است.
كارشناس مسائل زنان دليل علاقه خانم‌هاي دانشجو به عروسك را تأخير در ازدواج و بچه‌داري دانست با اشاره به اينكه زنان به مردان اعتماد ندارند و لذا ازدواج نمي‌كنند و اين در حالي است كه در دل بچه دوست دارند ادامه داد: برهنگي مجازات آدم و حوا براي گناهشان است. تمام كتاب‌ها و اديان آسماني برهنگي را مجازات مي‌دانند. با اين حال در دنيايي ما پوشيدگي نشان از ايراد فرد است.
نيلچي دليل بي‌حجابي امروز را برهنگي دانست و تصريح كرد: قحطي پارچه نيست بلكه قحطي حياست. اينها نشان از تحقير شدن افكار و عقيده است در حالي كه مد دنيايي امروز حمله به بعد انساني انسان است.
وي دليل شلوارهاي فاق كوتاه را برهنه نشان دادن آقايان دانست و افزود: موضوع امروز عفاف و حجاب نيست حياست و راه بي‌حيايي گناه است. متن صريح قرآن حجاب و حياست. براي تأمين حيا بايد مراقب پوشيدني‌هاي خود باشيد.
اين كارشناس زنان گفت: هر انساني كه موحد است سبك زندگي ‌اش حيامدار است. حيا هر فردي از چشمش مشخص مي‌شود. در خوابگاه‌هاي دانشجويي ما خيلي از لباس‌ها حيا را از بين مي‌برد.
نيلچي زاده با بيان اينكه بچه با لباس مشكل دارد نه با حجاب گفت: وجود اين ويژگي بي‌حيايي مسئله عمومي است. حجاب در مدل ماكسيموم پوشاك است نه لباس.
وي با اشاره به كشف حجاب رضاخاني گفت: سه سال قبل از واقعه كشف حجاب رضاخان اين ديكتاتور دستور داد سر خيابان‌ها با قيچي بايستند و هر مردي كه رد مي‌شود و داراي كت و لباس بلندي باشد لباس را مانند انگليسي‌ها كنند تا سه سال بعد كه حجاب را از سر زنان بر مي‌داد آنان اعتراض نكنند.
اين كارشناس زنان به پوشش امام خميني (ره) اشاره و تصريح كرد: امام خميني (ره) پيراهنش تا سر زانوست و اين مهم نشان از معيار دين است. امام خميني فقيه و مفسر قرآن است با يادگيري و الگوگيري از ايشان دشمن نمي‌تواند هر جا دلش خواست ما را ببرد.
نيلچي زاده پوشش چند لايه از ناف تا كمر را يكي از شاخص هاي لباس اسلامي دانست و خاطرنشان كرد: اين پوشش نبايد يك لايه باشد بلكه بايد چند لايه باشد تا در صورت شكاف يك لايه فرد بي‌حيا و بي‌حريم نباشد كه متأسفانه ما امروز در لباس زنان و مردانمان اين مهم را نداريم.
اين كارشناس مسائل زنان با طرح اين سوال از دانشجويان حاضر در طرح ولايت گفت: يك فرد سيگاري در سال چند نفر را سيگاري مي‌كند؟ شما تا كنون چند نفر را با حجاب كرده‌ايد.
وي ادامه داد: طوفان‌هاي نوح شروع شده و اگر سوار كشتي نشويد غرق مي‌شويد. يك آدم مومن در زندگي‌اش دايره مي‌كشد و اجازه نفوذ در آن نمي‌دهد. اگر مي‌خواهيد حس و حالي داشته باشيد در مدلي حركت كن كه خدا مي خواهد كه اين مهم باعث موفقيت تو مي‌شود.
اين كارشناس زنان با اشاره به باحجاب شدن خوانندگان از غرب خاطرنشان كرد: هنگامي كه در اعتراض به آنان گفته مي شود چرا حجاب را رعايت مي‌كنيد مي‌گويند من فرشته زمين بودم اما حالا مي‌خواهم فرشته خدا باشم. اين فرد فهميده كه رفتني است نه ماندني.
نيلچي زاده حل كردن مشكل بي‌حجابي در دانشگاه ها را در ارتباط آنان با خدا دانست و تأكيد كرد: دانشجوياني كه بدحجاب اند بايد سعي كنيم اول مشكلشان را با خدا حل كنيم. شايد از تويي كه چادري هستي بدرفتاري ديده است.
وي با بيان اينكه امروز در كشور ما فرهنگ ناب اهل بيت (ع) فوق العاده مظلوم است با ابراز تأسف از بازيگراني كه در فيلم‌ها با چادر ظاهر مي‌شوند گفت: اين افراد در مراسم تجليل از ديدن ظاهرشان سرت را پايين مي‌اندازي.
نيلچي زاده تأكيد كرد: بايد بر روي فهم حجاب دقيق شويم. در برابر بداخلاقي‌هاي كه صورت مي‌پذيرد خوش رفتار باشيم چرا كه حجاب تاج افتخار بانوي دو عالم است همچنين حجاب زيباست اما زيبايي نيست.
اين كارشناس ادامه داد: زنان خوب و تميز لباس بپوشند اما جلوه‌گري نكنند. بهترين لباس براي زن لباسي است كه آن را نامحرم نبيند. اگر چادر را برداريم خيلي از چيزهاي ديگر برداشته مي‌شود. چادر تنها لباس ملي زن ايراني است كه زن ايراني را به آن مي‌شناسند.
وي با تأكيد بر مديريت زيبايي توسط زنان و دختران با بيان اينكه در فرهنگ ديني ما به هفت دليل خداوند لباس تنگ را نمي‌پسندد بيان كرد: استفاده از لباس تنگ اجازه رد و بدل شدن اكسيژن به پوست را نمي‌دهد و انواع مشكلات را به همراه خواهد داشت در فرهنگ اهل بيت لباس نبايد محرك، عريان و نازك باشد چرا كه لباس نازك ايمان را نازك مي‌كند.
اين كارشناس تنها محرميتي كه حد ندارد را بين زوجين دانست و بيان داشت: برخي از افراد در مقابل ديگر محارم نيز از لباس تنگ يا نازك استفاده مي‌كنند كه اين درست نيست. اين قانون خانم‌ها كه بكشيد زيبايم كنيد اشتباه است.
نيلچي زاده سايز ناپذير بودن چادر را يكي از ويژگي‌هاي آن دانست و بيان داشت: هر چادري كه سايزپذير شد نمي‌توان قدرت پوشش بيشتر را نمي‌تواند داشته باشد. چادر اصيل ايراني‌ها چادر نيم دايره نيست بلكه اين چادر، چادر نماز زنان در خانه بود.
وي با اشاره به خاطره‌اي از مادر شهيد محمودي گفت: زماني كه فرزندم را مجروح ديدم شهيد گفت مادر به زن ها و دخترها بگو من به خاطر حجابشان به جبهه آمده ام گفتم از كجا معلوم كه حرف مرا بپذيرند و نگويند كه از خودت مي‌گويي گفت: مادر قلمي بياور. آنگاه دستش را روي شكم خوني‌اش زد و روي كاغذ گذاشت گفت‌بگو و نشان بده من روز قيامت جلوي زنان بدحجاب را بگيرم كه من براي حجاب تو آمده‌ام جبهه.
نيلچي زاده گفت: هيچ كشوري به اندازه ايران كشته حجاب نداده. ميراث صفويه عشق به اهل بيت (ع) است. چادر كمري نه قجري مال زن ايراني است. چادر نيم دايره براي حضور اجتماعي زن طراحي نشده. چادر اصيل آن كمري است كه با مكمل آن يعني مقنعه آستيني مورد استفاده واقع مي‌شود.

دیدگاه شما

آخرین اخبار