مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 11. شهريور 1391 - 6:03   |   کد مطلب: 2005
دولت اصلاحات در يك طرحي می خواست روابط دختر وپسر را در دانشگاه به 4 سطح دسته بندی کنند، سطح اول در حد سلام و علیک و سطح دوم ...
دولت اصلاحات مي‌خواست روابط دختر و پسر در دانشگاه‌ها را سطح‌بندي كند / دولت حدود 10 پرونده قضايي سنگين دارد

به گزارش صدای دانشجو به نقل از«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین سید عباس نبوی ظهر امروز در بیست وسومین نشست سراسری جنبش عدالتخواه دانشجویی که در مشهد در حال برگزاری است با اشاره به سابقه تاریخی این جنبش بیان داشت: جنبش عدالتخواه در وضعیتی شکل گرفت که  تفرقه گسترده ای میان تشکل های دانشجویی پیش آمده بود.

وی با بیان این که با دشواری های شروع به کار این جنبش از همان ابتدا آشنا هستم، تصریح کرد: با این حال در این پنج سال اخیر، توقعاتی که از این جنبش می شد برآورده نشده است، در همان اوایل مطرح بود که ایجاد دفتر جنبش در دانشگاه با مشکلاتی همراه است؛ اگر قرار باشد نرم استخوان باشیم،کاری پیش نمی رود، باید تلاش و پیگری کرد.
عضو هئیت علمی موسسه امام خمینی (ره) افزود: جنبش باید دفاتر خودش را توسعه بدهد یا حداقل با تشکل های هم بافت خود ، ارتباط دوگانه ایجاد کند.
عدم نگارش مرامنامه جنبش عدالتخواه دانشجویی
نبوی با اشاره به اهمیت مرامنامه در تشکل های دانشجویی، بیان داشت: علارغم این مدت زمان، هنوز مرامنامه جنبش عدالتخواه نوشته نشده است، هرچند تا مراحل نهایی رفته است اما هنوز خروجی نداشته است.
وی ادامه داد: کسانی از دفتر تحکیم بودند که به کنگره آمریکا هم رفتند اما نتوانستند جنبش را با خود ببرند، چرا که مرامنامه باعث جلوگیری از این کار شد؛ در زمان اصلاحات که همراه با ناجوانمردی های زیادی بود، دفتر تحکیم را در دست گرفتند و می خواستند مرام نامه را عوض کنند اما از آن جائی که این مرامنامه بر اساس خط امام و اندیشه های شهید مطهری بود، نتوانستند.
عضو هیئت موسس دفتر تحکیم وحدت در ادامه سخنان با اشاره به وجود تعداد زیاد زنان و دختران متدین در دانشگاه گفت: با این حال در مقابل حرکت های فمینیستی از زنان متدین ، حرکت موثری دیده نمی شود؛ این نشان می دهد که جای کار و پر کردن خلاء ها وجود دارد.
ثمره فعالیت های تشکل های دانشجوی فرهنگ عمومی است
نبوی ثمره اصلی فعالیت های فکری، فرهنگی و سیاسی تشکل های دانشگاهی را ساختن فرهنگ عمومی دانست و بیان داشت: آنچه امروز به عنوان سبک زندگی گفته می شود، از اجزاء به هم پیوسته ای ساخته شده است،  عده ای امروز نمی خواهند عبودیت الهی محور زندگی قرار بگیرد.
وی با بیان این که اگر جریان مذهبی پشت سر هم عقب نشینی کند، به صورت تدریجی و پشت سر هم سنگرهای الهی و فطری را در جامعه از دست می دهیم، اذعان داشت: تشکل های دانشجویی تا زمانی که متدین هستند می توانند فضای فکری و ذهنی شان را توسعه بدهند.
عضو هیئت موسس دفتر تحکیم وحدت در ادامه سخنانش دربررسی دولت های گذشته تصریح کرد: بعد از استقرار جمهوری اسلامی، چهار دوره کاملا متفاوت را طی کردیم که تجربه غنی را برای نظام به ارمغان آورد.

دولت های مکتبی و آرمانگرا در زمان امام (ره)
نبوی به اشاره به دوره اول دولت های جمهوری اسلامی که دولت های مکتبی و آرمان گرا بودند، بیان داشت: این نوع دولت در دوران امام (ره) بود و از کنار امام هم غیر از این بر نمی آمد با این حال دولت موقت که متشکل از نهضت آزادی و امثال آن بود اصول اولیه امام را مبنی بر سازماندهی جامعه اسلامی قبول نداشتند یا آن را عملی نمی دانستند.
وی نوع دوم دولت های جمهوری اسلامی را مربوط به دوران هاشمی رفسنجانی دانست و ادامه داد: این دولت که بعد از امام(ره) بود خدمات بزرگی را انجام داد، خیلی از زیر ساخت های امروز متعلق به آن دوران است اما از آن ها هر کس که زیر ساختی را می سازد قیم و مالک آن است؛ این آهسته آهسته باعث تغیر در جموری اسلامی می شود.

بحران بدهی در دوران سازندگی
عضو موسسه امام خمینی (ره) افزود: در آن زمان شاهد بحران بدهی ها بودیم و غربی ها هم انتظار داشتند که از طریق این بحران مسیر انقلاب را عوض کنند؛ همزمان با این رابطه مان با شرق و چین بیشتر شد و مدت زمانی طول کشید تا این بحران حل شود.
نبوی با بیان این که به علت همین مسائل از میان ناطق نوری و خاتمی، خاتمی در انتخابات بعدی برنده شد، اذعان داشت: طبق آماری که گرفته بودند 28 درصد مردم به خاطر سید بودن به خاتمی رای دادند ، 60 درصد برای گریز از دوران سازندگی و بقیه هم گمان می کردند خاتمی می تواند سردمدار اصلاحات شود.

مدرنیته اسلامی در دوران اصلاحات
وی با بیان این که دوران اصلاحات شعارها وسیاست هایی را داشت که به نوعی مدرنیته اسلامی بود، تصریح کرد: در بعضی موارد این مدرنیته با اسلام همراه نبود، بعضی از طرح هایی ، طرح های عامیانه و مردمی بود که می توانست هنجارشکن باشد.
عضو هیئت موسس دفتر تحکیم بیان داشت: در زمان مهاجرانی، طرحی در مورد حضور بانوان در ورزشگاه ها  مطرح شده بود که ظاهرا بسیاری افراد حتی مراجع را هم قانع کرده بود.

فرم اصلاحات برای دسته بندی روابط دختر و پسر دانشگاه ها
نبوی ادامه داد: یا در طرح دیگری می خواستند روابط دختر وپسر را در دانشگاه به چهار سطح دسته بندی کنند، سطح اول در حد سلام و علیک و سطح دوم در حدی که دختر وپسر برای مسائل درسی و تبادل جزوه باهم باشند.
وی خاطر نشان کرد: برای هر کدام از این سطوح می خواستند فرمی طراحی کنند که دختر و پسر در فرهنگی دانشگاه آن را پر کنند، فرم الف برای سلام و علیک، فرم ب برای ارتباط بیرون از دانشگاه ، فرم ج در حدی که بتوانند محرمیت داشته باشند و اجازه پدر نباشد و فرم د هم برای کسانی که قصد ازدواج دارند و پدر ومادرشان اطلاع دارند.
عضو موسسه امام خمینی (ره) با بیان این که بعضی ها از این طرح حمایت کردند، اذعان داشت: در وزرات علوم جلسه ای تشکیل دادند و از من هم پرسیدند، گفتم این حرف ها مضحک است، جزوه دادن دختر وپسر که به ما مربوط نیست.

تغییر سبک زندگی در دوران اصلاحات
نبوی با بیان این که دولت اصلاحات به دنبال تغییر سبک زندگی بود، افزود: البته خودشان سبک زندگی شان را تغییر نمی دادند ،هرچند امروز هم  درگیر این تغییر شده اند؛ پسر اصلاح طالب فلان آیت الله که برای انقلاب زندان ها رفته است و امروز مرحوم شده است، عکسی از خانواده اش را در فیس بوک منتشر می کند که تنها با حجاب در آن، مادرش است، کسانی که در این عکس اند جوان نیستند بلکه میان سال هستند.

بازگشت به شعائر اسلامی وآرمان های امام در دولت احمدی نژاد
وی دولت احمدی نژاد را بازگشت به شعائر اسلامی وآرمان های امام دانست و گفت: به وسیله احمدی نژاد خطر فروریختن سبک زندگی که در دوران اصلاحات بود، بر طرف شد اما در ادامه این چنین نماند.
عضو هئیت موسس دفتر تحکیم بیان داشت: در خصوص احمدی نژاد دو تفسیر است، یکی این که آدم متدینی است که نظرات متفاوتی دارد و دومین تفسیر مربوط به جریان انحرافی که دنبال اسلام صوفیانه است ؛ تفسیردوم می گوید اسلام احمدی نژاد همین اسلام صوفیانه است.
نبوی با بیان این که اطرافیان مشایی واحمدی نژاد هم نمی توانند تشخیص بدهند که کدام تفسیر درست است، گفت: تا وقتی یک تفسیر تقویت می شود نا گهان یکی حرف دیگری از احمدی نژاد می شنویم، وی در سخنرانی که در حضور رهبری در عید فطر فصل جدیدی از انسان کامل را مطرح کرد.
وی ادامه داد: دولت احمدی نژاد تمام شده است، فقط دعا می کنیم این سال هم همینجوری ادامه پیدا کند.
عضو موسس دفتر تحکیم وحدت با اشاره به برخی رفتارهای عجیب دولت گفت: در سال 89 و 90 که می خواستند هدفمندی را اجرا کنند، چنان سراغ مجامع صنفی رفتند که هیچ کس جرات فعالیت نداشت اما امسال چنان بازار را رها کرده اند که هرکس هرکار بخواهد می کند.
نبوی بیان داشت: صحبت های اخیر رهبری هم قوت قلبی بود که دولت تا یک سال آینده  شارژ شود و گرنه چندین بار تذکر های جدی در مسائل مختلف اقتصادی دادند به طور نمونه در موضوع سودبانکی که احمدی نژاد مخالف افزایش آن بود.
وی در خصوص دولت آینده گفت: مسئله دولت آینده به طور کامل مسائل اقتصادی است، امروز مسائل سیاسی، فرهنگی و بین الملل تابع اقتصاد شده است.
عضو موسس دفتر تحکیم وحدت با اشاره به شرایط امروز اقتصادی بیان داشت: بنا براعلام خود دولت، 600 میلیارد دلار ارز طی این هشت سال در اختیار دولت بوده است که شاید 900 یا 1000 میلیارد دلار هم باشد، اما دولت استفاده درستی از این درآمد های ارزی نکرد و می توانست زیرساخت های زیادی را درست کند.
نبوی ادامه داد: دولت حدود ده پرونده قضائی سنگین دارد، اگر توجه و حکم حکومتی رهبری و احمدی نژاد نبود، بخش هایی از دولت باید به محکمه می رفتند، البته به این معنی نیست که رهبری جلوی محاکمه را گرفته اند.

شرط اصلی نامزدهای ریاست جمهوری آینده
وی بابیان این که در چنین شرایطی دولت بعدی حتما باید اقتصادی باشد، تصریح کرد:  تمام نامزدهای ریاست جمهوری یک شرط دارند که اگر لحاظ نکنند حضورشان در انتخابات بی ثمر است، از اول راهشان باید بگویند که هدفمندی را ادامه می دهند و یارانه ها را افزایش می دهند.
عضو موسس دفتر تحکیم وحدت ادامه داد: هرکسی که بگوید نمی توانم این پول را بدهم، رای بیست میلیون نفر را ازدست داده است، کسانی هم که امروز می گویند به انتخابات نمی آیند برای همین است که نمی توانند یارانه ها را بدهند.

نقش تشکل های دانشجویی در پیروزی انتخابات
نبوی با بیان این که امثال خاتمی واحمدی نژاد از دل تشکل های دانشجویی به روی کار آمدند، تصریح کرد: جنبش دانشجویی در این دوره اگر از هر یک از نامزدهای شناخته شده یا گمنام دعوت کند و پای وی بیاستد، مطمئن باشید با اقبال عمومی مواجه می شود ورای می آورد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار