به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو،محسن هاشمی در بخشی از این نامه کوشیده به استناد برخی مواد قانونی افشانی را مستثنی از قانون منع بکارگیری بازنشستگان معرفی کند. این در حالی است که قانون در این باره صریح است و استناد رئیس شورای شهر تهران که علی القاعده باید بیش از دیگران به قانون پایبند باشد به چند تبصره و ماده قانونی نادرست برای حفظ آبروی شورای شهر تهران صحیح نیست.
بر اساس آنچه برخی مقامات رسمی و چندنفر از اعضای شورای شهر تهران اعلام کرده اند افشانی شهردار تهران شامل قانون منع بکارگیری بازنشستگان میشود و وی باید ساختمان شهرداری تهران را در خیابان بهشت را در چند هفته آینده ترک کند. بر این اساس افشانی دومین شهردار شورای شهر تهران در یکسال گذشته است که منصب خود را ترک میکند.
محمدعلی نجفی در میان دعوای کارگزاران، اعتمادملی و اتحادملت مجبور به ترک شهرداری شد و محمدعلی افشانی به واسطه قانون منع بکارگیری بازنشستگان باید برود. تعویض دو شهردار بیش از هرچیز نشان از بلاتکلیفی شهر تهران و میلیونها شهروندی است که با پرداخت عوارض شهرداری و انواع هزینههایی که در قبوض به آنها تحمیل میشود، انتظار دریافت خدمات بهتری را از شهرداری داشتهاند و در عمل آنچه اتفاق افتاده غیر از این است.
تهران در یکسال گذشته از شهری شاداب و سرحال تبدیل به شهری فرسوده شده که بخصوص در عرصه شهرداری جز روزمرگی و گذران ایام شاهد اتفاق دیگری نبودهایم. عملکرد کارگران متروی تهران در زمان قالیباف به گونهای بود که هر 50 روز یک ایستگاه در تهران افتتاح میشد و اصولا افتتاح ایستگاه دیگر افتخاری برای قالیباف محسوب نمیشد و برای مردم تهران هم که به این موضوع عادت کرده بودند، اتفاقی عادی بود.
به گزارش تسنیم؛ تلاش برای بقای افشانی در شهرداری تهران آخرین تلاش شورای اصلاح طلب تهران برای حفظ آبروی زخمی شده پس از برکناری نجفی است. افشانی اگرچه شهردار مطلوب بسیاری از اعضای شورای شهر نیست و شهرداری مرضی الطرفینی محسوب میشود، اما کنار رفتن او به واسطه قانون منع بکارگیری بازنشستگان به معنی بازگشت اصلاح طلبان به شهریور 1396 و روز از نو است. به عبارت دیگر روی کار آمدن شهردار جدید به معنای کش دار شدن بلاتکلیفی تهران در چندماه آینده تا زمان استقرار شهردار جدید و تعویض معاونان و به طبع آن شهرداران و رؤسای سازمانها و ...تا پایین ترین ردههاست. تجربه بلاتکلیفی و معطل مانده پروژههای عمرانی تهران در یکسال گذشته و انفعال اعضای شورای شهرتهران در قبال سوءمدیریت در حوزههای مختلف شهری نشان از آن دارد که تمایل اعضای شورای شهر تهران برای بقای افشانی بیش از آنکه ناشی از نگرانی برای شهرتهران باشد، از سیاسی کاری آنها و نگرانی از دست دادن پایگاه رای در انتخابات آتی حکایت دارد.
تهران نه در دوره چندماهه نجفی و نه در دوره کوتاه افشانی حضور شهردار را حس نکرده است. به عبارتی بود و نبود شهردار به واسطه تعطیلی پروژهها و افتادن تهران در ورطه روزمرگی عملا تفاوتی نداشته است.
قانون کنار رفتن بازنشستگان از عرصه مدیریت در کشور اگر نقصانی در اجرا پیدا کند و یا به واسطه ملاحظات سیاسی و حزبی دچار نقصان شود، تاثیر خود را از دست خواهد داد و افراد بسیاری به واسطه تشابه شرایط خود با استثناها خواستار اجرای آن برای خود خواهند بود.
منبع : دانا
انتهای پیام/چ
دیدگاه شما