مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 25. آبان 1397 - 15:54   |   کد مطلب: 23355
عضو هیأت مدیره سازمان تعاون روستایی کشور گفت: بیش از 70 شرکت سهامی زراعی در کشور وجود دارد؛ در شرکت‌های تعاونی تولید بیش از 400 هزار نفر مالکان خرد ساماندهی شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، حمدرضا اورانی در حاشیه بررسی مسائل و مشکلات تعاونی‌های تولید شهرستان رزن در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رزن با بیان اینکه بیش از 87 درصد از اراضی کشور خرده‌مالکی است اظهار کرد: اگر می‌خواهیم بهره‌وری از نهاده‌های تولید افزایش یابد تنها راه حل آن ساماندهی خرده‌نظام‌های مالکی در قالب شرکت‌های تعاونی تولید است.

وی با بیان اینکه با این اقدام از نهاده‌های تولید بهترین استفاده خواهد شد افزود: نظام تعاون تولید هم می‌تواند نسبت به افزایش درآمد و بنیه اقتصادی روستاییان کمک کند و مانع از مهاجرت روستاییان شود.

عضو هیأت مدیره سازمان تعاون روستایی کشور گفت: در همین راستا دولت برنامه های متنوعی در راستای توسعه مکانیزاسیون در زمینه اجرای شبکه‌های نوین آبیاری تحت فشار، جاده‌سازی بین مزارع و توزیع بذور اصلاح شده و گواهی شده در قالب نظام‌های بهره‌برداری در دست اقدام دارد. 

وی افزود: سیاست سازمان تعاون روستایی و وزارت کشاورزی این است که حمایت‌ها را از بخش تولید بیشتر کرده و آن را توسعه دهد تا تمام 87 درصد خرده‌مالکی در به نظام‌های تعاونی تولید تغییر یابد.

اورانی ادامه داد: اگر این کار به خوبی انجام شود این نظام‌های تعاونی تولید خود به خود تبدیل به شرکت‌های سهامی زراعی شده و در واقع همه نیازهای کشاورزان در قالب یک بسته در این شرکت‌ها پیش‌بینی خواهد شد.

فعالیت یک‌هزار و 400 شرکت تعاونی تولید در کشور

وی با بیان اینکه در کشور یک‌هزار و 400 شرکت تعاونی تولید و بیش از 70 شرکت سهامی زراعی وجود دارد گفت: در شرکت‌های تعاونی تولید بیش از 400 هزار نفر مالکان خرد ساماندهی شده است.

عضو هیأت مدیره سازمان تعاون روستایی کشور خاطرنشان کرد: 3 میلیون و 500 هزار هکتار اراضی زیر پوشش تعاون‌های تولید در کشور و جود دارد  و در استان همدان هم 69 تعاونی تولید درحال فعالیت است.

وی با اشاره به بررسی مسائل و مشکلات تعاونی‌های تولید شهرستان رزن گفت: در سطح شهرستان اقدامات خوبی انجام شده که موجب افزایش خدمات‌دهی به کشاورزان شده است.

اورانی ادامه داد :برنامه سازمان تعاون روستایی این است که همه شرکت‌های تعاونی تولید و خرده‌مالکانی که هنوز زیر پوشش نظام‌های تعاونی تولید قرار نگرفتند با فرهنگسازی، توسعه و ترویج این فرهنگ در قالب شرکت‌های تعاونی تولیدی فعالیت کنند.

وی ادامه داد: اگر این اقدام انجام شود مسئولیت کار برعهده کارشناسان کشاورزی خواهد بود که می‌تواند خلأ نبود دانش در نظام‌های خرده‌مالکی را پر کند.

عضو هیأت مدیره سازمان تعاون روستایی کشور افزود: یکی از خلأهایی که در بحث کشاورزی در نظام‌های خرده مالکی وجود دارد نفوذ دانش بسیار پایین است که اگر شرکت‌های تعاونی تولید و شرکتهای سهامی زراعی را ایجاد کنیم می‌توانیم از توان فارغ‌التحصیلان جوان کشاورزی در امر تولید بهره ببریم.

انتهای پیام/

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار