به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو،کمیل سرمدی دانشجوی ترم ۷ پزشکی، متولد سال 1376 که در مدارس شاخص تحصیل کرده و در همان دوران با شرکت در مسابقات خوارزمی عناوینی کسب کرده است، امروز به عنوان یکی از دانشجویان نخبه سیاسی و نخبه در زمینه کامپیوتر مطرح است؛ سرمدی اکنون دبیر علمی کمیته دانشجویی و دبیر اتاق فکر بسیج دانشجویی استان همدان است.
وی در گفتوگو با خبرنگار ما، با بیان اینکه به اذعان برخی رفقا در حمایت از نخبگان مشکلاتی وجود دارد، اظهار کرد: در این زمینه اگر حمایتی صورت بگیرد، به طور قطع بهتر است.
نخبگان در زمینههای مختلف با روند اداری بسیار سختی مواجه هستند/تمام تلاش نخبگان باید حل مشکلی از مملکت باشد
این دانشجوی بسیجی نخبه با تأکید بر اینکه نخبگان در زمینههای مختلف با روند اداری بسیار سختی مواجه هستند، گفت: مسئولان اگر به منظور رفع این مشکلات، تلاش بیشتری انجام دهند، نخبگان نیز کمتر درگیر بروکراسی اداری خواهند شد.
وی با اشاره به توانایی نخبگان در زمینههای مختلف، بیان کرد: مسئولان با تشکیل اتاق فکرهایی از نظر نخبگان در زمینههای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ...برای تصمیمگیریها در آینده بهره بگیرند و از این طریق برای ارائه ایده و نظر راه ارتباطی برقرار شود.
سرمدی افزود: اگر نظارتها از فرد محوری به سمت سیستم محوری گرایش پیدا کرده و احتمال خطای انسانی در آن کمتر باشد، این امر در مسائل مختلف بهتر است و میتوان مشکلات کشور را حل کرد.
وی با تأکید بر اینکه تمام تلاش نخبگان باید حل مشکلی از مملکت باشد، تصریح کرد: اگر فردی امتیازاتی هم داشته باشد اما به درد کشور نخورد، فرد مفیدی نخواهد بود.
دولت از ظرفیت نخبگان در زمینههای مختلف خوب استفاده نکرده و حمایت خود را از بحثهای علمی برداشته است
دبیر اتاق فکر بسیج دانشجویی استان همدان ادامه داد: رفقای انقلابی از ظرفیت نخبگان بسیجی در زمینههای سیاسی، اقتصادی و... خوب بهره میبرند اما دولت از ظرفیت نخبگان در زمینههای مختلف خوب استفاده نکرده است.
وی با بیان اینکه از طرف بسیج نخبگان مجموعهای وجود دارد که از طرحها و اختراعات دانشجویان نخبه بسیجی حمایت میکند، خاطرنشان کرد: طی سالهای اخیر بودجههای حمایتی از نخبگان کمتر شد و با برداشتن حمایت دولت از بحث علمی، رشد علمی نیز کمتر شده است؛ البته رهبر معظم انقلاب در این زمینه هشدار دادند.
سرمدی با تأکید بر اینکه دولت در زمینههای مختلف، از جمله هستهای و فضایی حمایتها را کمتر کرده است، یادآور شد: افرادی که توانستند توان موشکی را به این قدرت برسانند، بیشک نخبه بودهاند و اگر سیستمی باشد که امثال این نخبگان را در وضعیت اقتصادی کنونی در زمینههای گوناگون به جامعه تزریق کند، بسیار خوب است.
وی با بیان اینکه هر فردی میتواند نخبه باشد به این شرط که بخواهد و تلاش کند، اظهار کرد: فرد نخبه ذهن قوی خواهد داشت و میتواند در زمینههای مختلف همچون حل مشکلات سیاسی نیز با ارائه راهکار موثر باشد.
این دانشجوی بسیجی و نخبه سیاسی با اشاره به طراحی ساختارها و استراتژیهای خاص در برخی زمینهها، گفت: با اجرای این طرح طی یک سال گذشته، افرادی موفق به کسب پیشرفتهای چشمگیر در زمینههای مختلف از جمله مباحث فرهنگی شدند.
وی با بیان اینکه در سایر زمینهها نیز طرحهابی در سطح کشوری از سوی دانشجویان نخبه بسیجی ارائه شده است، تصریح کرد: استقاده از این طرحها، میتواند برخی از مشکلات کشور را حل کند.
سرمدی عدم توازن در درآمد پزشکان با وظایف آنها را یکی از مشکلات شناسایی شده کشور توسط دانشجویان بسیجی نخبه دانست و افزود: چرا باید درآمد پزشک، مخالف وظایفش باشد؛ از وظایف پزشکان ارتقاء سلامت است، اما یک سری از موانع باعث شده که این حرکت درست به ثمر نرسد، به گونهای که با کمتر شدن تعداد بیماران درآمد پزشک بیشتر میشود.
وی در ادامه با اشاره به برخی مسائل و مشکلات اقتصادی، بیان کرد: فعالان در قرارگاه شهید احمدی روشن با بررسی مواردی همچون گران شدن زمین، سکه و دلار که مسبب بدتر شدن وضعیت اقتصادی شده است به دنبال ارائه راهکارهایی به منظور جلوگیری از بروز مشکلاتی در این زمینهها هستند.
دبیر اتاق فکر بسیج دانشجویی استان همدان ادامه داد: مسئولان از منویات رهبری در خصوص توجه به نخبگان چیزی را عملی نکردهاند، شاید ۱۰ درصد موارد را عملی کردهاند که آن هم در بحث موارد انقلابی بوده است.
وی دلیل عدم عملیاتی کردن منویات رهبری از سوی برخی مسئولان ذینفع بودن آنها و وجود آقازادگان دانست و خاطرنشان کرد: نبود قانونهای عادلانه در این خصوص منجر به عدم توجه به نخبگان شده است؛ در بحث استعدادهای درخشان فرزندان بعضی از مسئولان بیشترین امکان حضور و فعالیت را نسبت به سایر افراد و حتی نخبگان دارند.
انتهای پیام
دیدگاه شما