به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو،حجتالاسلام حمیدرضا مهدویارفع در یادواره یک هزار و 1۰۰ شهید دانشآموز استان همدان اظهار کرد: زندگی انسان در این دنیا ابدی نیست که اگر چنین بود پیامبر اکرم (ص) از همه شایستهتر بودند اما ترک دنیا برای انسانهای باهوش و کند ذهن متفاوت است.
وی افزود: آدمهای ضعیف و کند ذهن فراموش میکنند که زندگی در دنیا کوتاه بوده و آنچه در این دنیا میکارند باید در آخرت درو کنند و مانند دانشآموزی میماند که وقتی وارد مدرسه شده از همان اول مهر فراموش میکند که آخر سالی هم هست و باید در یک امتحان همه آنچه که یک سال یاد گرفته جواب بدهد.
رئیس نهضت جهانی نهجالبلاغهخوانی با اشاره به این افراد، گفت: قطعا این دسته از انسانها با شنیدن خبر امتحانشان شوکه شده و خود را به آب و آتیش میزنند که امتحان را عقب بیاندازند اما چنین چیزی مقدور نیست! حال و روز برخی افراد در هنگام مرگ و آخرت اینگونه است.
وی ادامه داد: اکثر انسانها از تاریخ حضور حضرت آدم در روی زمین با این وضعیت از دنیا رفتهاند و همین باعث ترس از مرگ شده مانند دانشآموزی که درس نخوانده و از امتحان میترسد.
مهدویارفع بیان کرد: انسان باهوش دائم حواسش به آخرت و کارنامه اعمالش است؛ بنابراین ما میتوانیم چگونه مردن و ترک دنیا را خودمان انتخاب کنیم.
وی با بیان اینکه شهدا تیزهوشترین مردمان بوده و هستند که برای ترک دنیا بهترین راه را انتخاب کردند، افزود: شهد با خداوند محکم قول و قرارشان را گذاشتند و خداوند هم خواسته آنها را اجابت کرد.
رئیس نهضت جهانی نهجالبلاغهخوانی ادامه داد: شما نگاه کنید یک شهید ۱۶ ساله که خیلی از این افراد حاضر در جلسه او را ندیدهاند چه کاری کرده که این همه جمعیت اینجا آمده و برای او مراسم میگیرند.
وی با اشاره به اینکه برخی از افراد بعد از جنگ دنیاپرستی و جلوه پرستی وجودشان را گرفته، گفت: اما عدهای هم هستند که از ابتدای انقلاب پای ارزشهای خود ایستادهاند و عوض نشدهاند و افتخار ما این است که عوض نمیشویم و ارزشهایمان را زیر پا نمیگذاریم.
مهدویارفع با بیان اینکه میانگین سنی شهدای ما زیر ۱۹ سال است، خاطرنشان کرد: این افراد نوجوان دلبستگیهای دنیای نداشتند و وقتی خداوند آغوشش را باز میکند این افراد زودتر به سمت خدا میشتابند تا کسی که سنی از او گذشته و کلی دلبستگیهای دنیایی دارد.
وی ادامه داد: همیشه جوانترهایی که قدر جوانیشان را میدانند در این صحنههایی که ظاهرش پر از خطر است و باطنش عشقبازی با خدا، جلوتر از بقیه هستند.
رئیس نهضت جهانی نهجالبلاغهخوانی خاطرنشان کرد: آدم باهوش وقتی نفس نفس میزند متوجه میشود که به قله نزدیک شده مانند وقتی که از کوه بالا میروی و هرچه ارتفاع بیشتر میشود اکسیژن کمتر شده که اگر زرنگ باشد برنمیگردد و با تحمل سختی خود را به قله میرساند اما انسان ضعیف زود خسته شده و نیمه راه برمیگردد.
انتهای پیام
دیدگاه شما