به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، احمد توصیفیان امروز در گفتوگو با نافع با بیان اینکه کسبوکارهای خانگی به عنوان یکی از راهکارهای مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان محسوب میشود، اظهار کرد: با توجه که اینکه این مشاغل در منزل انجام میشود، مزایای بسیاری را به دنبال دارد که مهمترین آن ایجاد توازن بین مسؤولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینههای مربوط به خرید، رهن و یا اجاره کارگاه، ایاب و ذهاب و البته استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینههای کار خانوادگی است.
وی اضافه کرد: متقاضیان برای دریافت مجوز مشاغل خانگی باید به سامانه در نظر گرفته شده مراجعه و دستگاه مربوط با شغل خود را از آن انتخاب کنند و پس از آن درخواست بررسی و مراحل قانونی انجام میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه در سال 1397، 323 مورد رشته مشاغل خانگی تعریف شده ادامه داد: از سال 1390 تا کنون بیش از 38 هزار مجوز مشاغل خانگی صادر شده است که حدود 30 هزار آن در دولت یازدهم و دوازدهم بوده است.
وی خاطرنشان کرد: از سال 1390 تا کنون در مجموع 170 میلیارد تومان به استان همدان در زمینههای مشاغل خانگی اعتبار ابلاغ شده که 16 هزار و 549 نفر از آن برخوردار شدند.
انتهای پیام
دیدگاه شما