این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه فشار آشکار و پنهان اصلاحطلبان در مجلس و دولت رویکرد انفعالی در دیپلماسی هستهای و سایر حوزهها را ایجاد کرد، ادامه داد: عملکرد انفعالی دیپلماسی هستهای در دوره اصلاحات موجب تعلیق فناوری صلح آمیز هستهای و تشدید فشارهای خارجی شد.
وی با تأکید بر اینکه فضاسازی انحرافی در مجلس و رویکرد دولت اصلاحات عامل تعلیق اقدامات هستهای بود، یادآور شد: نامه بیش از 130 نماینده مجلس ششم به مقام معظم رهبری و تقاضای انفعال در مواضع انرژی صلح آمیز هستهای، رویکرد حاکم بر دولت و تیم دیپلماسی کشور منجر به تعلیق و بی پرواتر شدن غرب علیه ایران شد.
طلایینیک عامل شکستن فضای انفعالی در دیپلماسی هستهای و سیاست خارجی را محوریت مقام معظم رهبری دانست و گفت: قاطعیت و ایستادگی مدبرانه رهبر انقلاب موجب عبور از وضعیت تعلیق هستهای شد؛ بدون ورود مدبرانه و شجاعانه ایشان حرکت برای خروج از انفعال در دیپلماسی هستهای میسر نمیشود.
این نماینده سابق مجلس تعلیق و عملکرد انفعالی دیپلماسی هستهای در دوره اصلاحات را عامل محرومیت کشور از فناوری غنیسازی و سوءاستفاده مضاعف بیگانگان علیه منافع و امنیت ملی دانست و افزود: طمعورزی بیگانگان برای محرومیت ایران از فناوری هستهای صلحآمیز و سایر اهداف جریان سلطه با ادامه رویکرد انفعالی در سیاست خارجی قابل پیشبینی بود.
وی ادامه داد: محوریت مقام معظم رهبری و حمایت مردمی منجر به عبور شجاعانه از فضای انفعالی ما در دیپلماسی هستهای شد.
این نماینده سابق مجلس اظهار داشت: دستاوردهای انرژی صلح آمیز هستهای با فناوری بومی محصول عزم مقام معظم رهبری در عبور از رویکرد انفعالی دوره اصلاحات و تلاش ملی و همراهی مردم در خط ولایت است.
طلایینیک ادامه داد: برخی تذکرات رسمی و غیر رسمی در دوره اصلاحات نشان دهنده نارضایتی نیروهای ولایی و انقلابی از دیپلماسی منفعلانه هستهای بود.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه تثبیت دوره تعلیق غن
دیدگاه شما