سازمان خبرنگاران بدون مرز خواستار آزادي فعالان سياسي در امارات شد
دور تازه بمب گذاري ها در عراق 17 شهيد و 55 مجروح برجاي گذاشت
رژيم بحرين براي كنترل انقلابيون بالون هاي ساخت اسرائيل به هوا فرستاد
المنار فاش كرد
درخواست سران مرتجع عرب از اسرائيل براي حمله نظامي به سوريه
ضرب الاجل ديوان عالي پاكستان
براي رسيدگي به پرونده پولشويي زرداري
تظاهرات كاركنان پژو سيتروئن در اعتراض به تعطيلي كارخانه ها
چامسكي: سكوت قدرت هاي بزرگ در قبال قتل عام مسلمانان ميانمار عجيب نيست
رايزني نخست وزير جديد با مرسي براي تشكيل كابينه مصر
تجمع اعتراض آميز شهرداران، وكلا و قضات عليه طرح رياضتي دولت ايتاليا
اعتراض مردم شرق عربستان عليه انتقال روحاني مبارز به زندان رياض
خشم مردم كاليفرنيا از خشونت پليس وارد پنجمين روز خود شد
پس از درگذشت رئيس جمهور قبلي
رئيس جمهور جديد غنا سوگند خورد
سازمان خبرنگاران بدون مرز خواستار آزادي فعالان سياسي در امارات شد
سازمان خبرنگاران بدون مرز با صدور بيانيه اي خواستار آزادي فعالان سياسي بازداشت شده در امارات متحده عربي شد.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، در اين بيانيه بازداشت 18 فعال سياسي به دليل اتهامات جعلي و ساختگي از سوي دولت امارات به شدت محكوم شده است. در بيانيه سازمان خبرنگاران بدون مرز آمده است: مقامات امارات بايد به بازداشت هاي مكرر فعالان كه نقض آشكار آزادي هاي اساسي است پايان دهند.در اين بيانيه خاطرنشان شده است: مقام هاي اماراتي به منظور خفه كردن هرگونه مخالفت در اين كشور، عملاً برچسب به خطر انداختن امنيت ملي كشور را به منتقدان رژيم حاكم مي زنند.امارات در روز 15 ژوئيه (25تير) اعلام كرد كه 18 فعال را كه 17 تن از آنها در بازداشت هستند محاكمه خواهد كرد.
دور تازه بمب گذاري ها در عراق 17 شهيد و 55 مجروح برجاي گذاشت
انفجار بمب و حملات تروريستي در پنج شهر عراق 17 شهيد و 55 مجروح برجاي گذاشت.
به گزارش خبرگزاري ها، يك روز پس از دوشنبه خونين عراق علي رغم تدابير ويژه امنيتي در عراق، شهرهاي تكريت، بعقوبه، كركوك، موصل و جنوب شرق بغداد شاهد عمليات تروريستي بود؛ در بعقوبه انفجار بمب در يك ميني بوس چهار شهيد و 38 مجروح برجاي گذاشت. شهر تكريت شاهد دو انفجار جداگانه بود و جمعا هفت شهيد و 12 مجروح در پي داشت. از انفجارها و حملات تروريستي در شهرها و مناطق ديگر عراق هم جمعا شش شهيد و 5 مجروح برجاي ماند.
كارشناسان تحولات عراق را به سوريه ربط مي دهند و مي گويند تروريست هاي عراقي و سوري از يكجا فرمان مي گيرند و آن هم آمريكاست. دولت عراق به خاطر موضع گيري درست نسبت به تحولات سوريه، مورد خشم عربستان و آمريكا قرار گرفته است.
رژيم بحرين براي كنترل انقلابيون بالون هاي ساخت اسرائيل به هوا فرستاد
رژيم بحرين براي جاسوسي عليه انقلابيون اين كشور به استفاده از بالون هاي جاسوسي ساخت رژيم صهيونيستي روي آورد.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه «الانتقاد»، دولت بحرين چند بالون نظامي مجهز به دوربين هاي با دقت بالا را به منظور جاسوسي و تحت كنترل درآوردن انقلابيون و تعقيب آنها در آسمان اين كشور رها كرد.
اين بالون ها در واقع روبات هايي هستند كه قادرند در صورت نياز به صورت اتوماتيك عمل كنند و مجهز به تجهيزاتي هستند كه هرگونه فعاليت و تحركاتي را ضبط كرده و به فرماندهي نظامي ارسال مي كنند.
رژيم آل خليفه اين بالون ها را از رژيم صهيونيستي خريداري كرده است و كاملا شبيه به بالون هايي است كه رژيم صهيونيستي براي جاسوسي عليه مبارزان و اعضاي مقاومت فلسطين استفاده مي كند.
اين در حالي است كه ائتلاف 14 فوريه بحرين خواهان برگزاري تظاهرات در سراسر كشور با عنوان «براي آزادي رهبران مخالف» شد.د.
ائتلاف 14 فوريه از همه مردم خواست براي اعلام وفاداري با چهره هاي سرشناس مخالف كه زنداني آل خليفه هستند در سراسر كشور تظاهرات كنند.
در همين رابطه مناطق مختلف بحرين شاهد برپايي تظاهرات گسترده عليه رژيم آل خليفه بود.
شركت كنندگان در اين تظاهرات حمايت خود را از رهبران بازداشت شده در زندان ها اعلام كردند و افزودند يا آزادي خود را به دست مي آوريم يا شهيد مي شويم.
اين تظاهرات با اقدامات سركوبگرانه نيروهاي آل خليفه روبه رو شد و مزدوران رژيم با گازهاي سمي و گلوله تظاهرات مردم را سركوب كردند.
المنار فاش كرد
درخواست سران مرتجع عرب از اسرائيل براي حمله نظامي به سوريه
هفته نامه المنار فاش كرد برخي از سران مرتجع عرب حوزه خليج فارس با ارسال نامه هاي سرگشاده از رژيم صهيونيستي خواسته اند به سوريه حمله كند.
هفته نامه فلسطيني المنار در گزارشي به نقل از يك مسئول رژيم صهيونيستي فاش كرد برخي كشورهاي عرب با رژيم صهيونيستي در حال طراحي توطئه عليه دمشق و تلاش براي براندازي بشار اسد رئيس جمهور سوريه هستند.
اين مسئول اسرائيلي با ابراز تعجب از محتواي نامه ارسالي برخي كشورهاي عرب حوزه خليج فارس به تل آويو اظهار داشت، اين اولين بار است كه برخي كشورهاي عربي نامه هاي تحريك آميز براي سوق دادن اسرائيل به سرنگون كردن يك نظام عربي مي فرستند. اين مسئول رژيم صهيونيستي گفت، مسئولان اسرائيل در نتيجه همين تماس ها و رايزني ها با برخي از كشورهاي عربي است كه از برخي رويدادهاي منطقه به ويژه، سوريه آگاه مي شود.
بيش از اين نيز بارها دخالت برخي كشورهاي عربي حوزه خليج فارس به ويژه قطر و عربستان براي دخالت در امور داخلي سوريه و تجهيز مخالفان مسلح براي براندازي نظام سوريه به اثبات رسيده است.
اتحاديه عرب نيز در نشست هاي تكراري و بي نتيجه خود براي حل بحران سوريه خواستار انتقال قدرت در سوريه و بركناري بشار اسد شده است.
اين در حالي است كه اخيراً قطر 22 ميليارد دلار صرف هزينه ماكت سازي و طراحي بمباران مناطق حساس سوريه كرده است.
از سوي ديگر هشتاد درصد از مناطق دمشق پايتخت سوريه از وجود افراد مسلح پاكسازي شد.
به گزارش واحد مركزي خبر به نقل از تلويزيون سوريه، ارتش سوريه بيشتر مناطق كشور از جمله پايتخت سوريه را از وجود تروريست هاي مسلح پاكسازي كردند و با پايان درگيري ها و برقراري آرامش مردم به خانه هاي خود بازگشتند.
به گزارش شبكه تلويزيوني سوريه، در درگيري بين تروريست ها و نيروهاي پليس سوريه در منطقه صالحين شهر حلب دو نفر از تروريست ها كشته و شماري زخمي شدند.
نيروهاي ارتش سوريه همچنين با يك گروه مسلح در منطقه الزياره حماه درگير شدند كه تلفات سننگيني به تروريست ها تحميل كردند.
مسئولان محلي در شهرهاي دمشق، حلب، حمص و ديگر شهرها كار بازسازي منطقه براي بازگشت مردم را آغاز كردند.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح نيز تأكيد كرد، دولت و ارتش سوريه از پس تروريست ها برمي آيند و در اين زمينه موفق عمل كرده اند.
وي افزود، كار پاكسازي شهرها از حضور تروريست ها آغاز شده است و به زودي مردم به زندگي عادي خود بازخواهند گشت.
در همين رابطه «غالب قنديل» مدير مركز مطالعات استراتژيك عربي و بين الملل لبنان انتخاب گزينه نظامي براي مسئله سوريه را داراي هزينه هاي گزافي براي ماجراجويان غربي و عربي و رژيم صهيونيستي دانست و تصريح كرد كه پاسخ سوريه به دشمنان دندان شكن خواهد بود.
وي افزود، دمشق روز به روز به لحظه پيروزي نهايي بر دشمنان ملت نزديك مي شود.
«مصطفي كامالاك» رهبر حزب اسلامگراي سعادت تركيه نيز گفت، موضوع سوريه بايد توسط كشورهاي اسلامي حل شود. وي افزود، مسلمانان به رغم برخي اختلافات همگي برادر هستند و قدرت حل مسئله سوريه را دارند.
از سوي ديگر روزنامه آمريكايي «ورلد تريبيون» درباره شرايط سوريه نوشت، آمريكا به تل آويو درباره اقدام نظامي در سوريه به بهانه تسليحات شيميايي هشدار داده است.
اين روزنامه افزود، دولت آمريكا هشدار داده است كه مداخله نظامي رژيم صهيونيستي چه در لبنان و چه در سوريه به نفع اسد خواهد بود. اين در حالي است كه وزارت دفاع روسيه اعلام كرد كشتي هاي جنگي ناوگان درياي بالتيك و شمال روسيه وارد درياي مديترانه شدند تا بعد از ملحق شدن به كشتي هاي ناوگان درياي سياه اين كشور در يك عمليات مشترك آموزشي، رزمي شركت كنند اصلي ترين هدف در اين عمليات انجام وظيفه هماهنگ اين كشتي ها زيرنظر يك فرماندهي واحد نظامي است.
معاون دبيركل سازمان ملل در امور صلح باني نيز براي ماموريتي سه روزه وارد دمشق شد.
«اروه لادسو» در رابطه با سفرش گفت، با توجه به تمديد 30 روزه ماموريت ناظران بين المللي در سوريه تلاش خواهد كرد با مقامات سوريه ديدار و درباره راه هاي خروج از بحران گفت وگو كند.
همچنين مردم منطقه اشغالي جولان سوريه در حمايت از نظام اين كشور تظاهرات كردند.
مردم منطقه جولان در اين تظاهرات كه پرچم هاي سوريه و عكس هاي بشار اسد را در دست داشتند اقدامات اشغالگران اسرائيلي را محكوم كردند.
تلاش جوخه هاي مرگ ناتو
پايگاه اينترنتي گلوبال ريسرچ در خبري فاش كرد: «جوخه هاي مرگ سازمان پيمان آتلانتيك شمالي، ناتو، در تلاشند در سوريه ميان اقوام مختلف تفرقه بيندازند».
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ قطعا اين سياست خصمانه غرب در سوريه، مجازات دمشق به خاطر هم پيماني با تهران و حمايت بي دريغ از مقاومت اسلامي در فلسطين و لبنان و همچنين همراهي نكردن با سياست اخير «مذاكرات غيرمستقيم با رژيم صهيونيستي» با نقش آفريني فرانسه و تركيه است.
همه محافل رسانه اي و سياسي وابسته در منطقه و جهان سعي مي كنند با مخدوش كردن چهره دولت در دمشق، اقوام و مردم اين كشور را به جان هم بيندازند و از سوي ديگر زمينه را براي تشديد فشار بر دولت اين كشور از طريق اعمال مجازات هاي تحريم و حتي اقدام نظامي عليه اين كشور فراهم سازند.
ضرب الاجل ديوان عالي پاكستان
براي رسيدگي به پرونده پولشويي زرداري
ديوان عالي پاكستان به نخست وزير اين كشور دو هفته فرصت داد كه درباره بازگشايي پرونده پولشويي «آصف علي زرداري» اقدام كند.
به گزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي، ديوانعالي پاكستان به «راجا پرويز اشرف» تا 18مرداد مهلت داد كه با مقامات سوئيس درباره پرونده پولشويي رئيس جمهور پاكستان تماس بگيرد و در اين مورد از آنها رسما درخواست اطلاعات بكند. اشرف طي اين مدت فرصت دارد كه يا انتخاب نخست وزير قبلي (يوسف رضا گيلاني) را تكرار كند و به زرداري وفادار بماند و در اين صورت نيز اشرف بايد قدرت را ترك كند.
يا اينكه اشرف به خواسته ديوانعالي تن بدهد و از مقامات سوئيس در مورد حساب هاي بانكي زرداري اطلاعات بخواهد. رئيس جمهور پاكستان به خاطر اتهامات اقتصادي، در ميان محافل سياسي به «آقاي 10 درصد» معروف است.
گيلاني ماه گذشته به دليل نپذيرفتن حكم ديوان عالي در مورد بازگشايي پرونده مالي زرداري، از سوي ديوان عالي رد صلاحيت و از پست نخست وزيري كنار گذاشته شد.
دولت پاكستان نيز سه شنبه اعلام كرد، نخست وزير نمي تواند براي بازگشايي پرونده زرداري به سوئيس نامه ارسال كند. البته هنوز خود اشرف رسما در اين مورد موضع نگرفته است.مردم پاكستان از فساد حاكمان، حملات تروريستي و مداخلات آمريكا در اين كشور رنج مي برند.
تظاهرات كاركنان پژو سيتروئن در اعتراض به تعطيلي كارخانه ها
كاركنان شركت خودروسازي پژوسيتروئن فرانسه براي چندمين بار در اعتراض به برنامه اين شركت براي اخراج 8000 نفر از كاركنان تظاهرات كردند.
به گزارش خبرگزاري رويتر، كاركنان كارخانه خودروسازي پژوسيتروئن فرانسه ديروز در اعتراض به تصميم مديران براي تعطيلي يكي از كارخانه ها، مقابل ساختمان دفتر مركزي اين شركت تجمع كردند.مسئولين دومين كارخانه بزرگ خودروسازي اروپا بلافاصله پس از اجراي تحريم هاي آمريكا عليه ايران اعلام كرد، به دليل زيان دهي و كاهش فروش مجبور است يكي از كارخانه هاي خود را تعطيل كند.
تعطيلي اين كارخانه برابر است با اخراج 8000 نفر از كاركنان آن. به اعتقاد برخي تحليلگران، در صورت تعطيلي اين كارخانه شمار زيادتري كار خود را از دست خواهند داد چرا كه اين كارخانه با شركت هاي قطعه ساز متعددي قرارداد همكاري داشت.
يادآور مي شود، چندي پيش رئيس يكي از اتحاديه هاي كارگري فرانسه طي گفت وگو با خبرگزاري فارس اعلام كرد، ايران يكي از بازارهاي مصرف محصولات پژو سيتروئن بود اما به دليل پيروي دولتمردان فرانسه از سياست هاي آمريكا و قطع مبادلات تجاري با ايران آن هم در اين برهه زماني، دچار بحران شد. چندي پيش گروهي از كارگران بحران زده فرانسوي نيز علت اخراج خود از كارشان را اجراي تحريم هاي ايران از سوي اتحاديه اروپا عنوان كردند.
چامسكي: سكوت قدرت هاي بزرگ در قبال قتل عام مسلمانان ميانمار عجيب نيست
انديشمند معروف آمريكايي گفت: نمي توان از سازمان ملل و قدرت هاي بزرگ انتظار داشت كه در مقابل كشتار مسلمانان ميانمار اقدام مناسبي انجام دهند چرا كه آنها در مواقعي كه به نفعشان باشد مدافع حقوق بشر هستند.
نوام چامسكي در گفت وگو با مهر درباره سازمان ها و كشورهاي مدعي حقوق بشر درباره نسل كشي مسلمانان در ميانمار افزود: اين سكوت چيز عجيبي نيست، آنها نه تنها در برابر چنين اقداماتي جنايتكارانه ساكت هستند، بلكه در برابر اقدامات وحشيانه خود نيز سكوت مي كنند.
چامسكي درخصوص نقش سازمان ملل نيز گفت: سازمان ملل متحد دنباله روي قدرت هاي بزرگ است. اين سازمان تا زماني كه قدرت هاي بزرگ به آن اجازه ندهند اقدامي انجام نمي دهد.
بنيانگذار زبان شناسي مدرن تصريح كرد: از اين رو نمي توان از قدرت هاي بزرگ و سازمان ملل انتظار داشت كه در مقابل چنين اقدامات وحشيانه اي، اقدام مناسب و در خوري را انجام دهند.
يك روزنامه نگار آمريكايي نيز درخصوص- تداوم كشتار مسلمانان ميانمار در سايه سكوت جامعه جهاني گفت: سكوت معنادار غربي ها در قبال نسل كشي مسلمانان در ميانمار فقط براي حفظ منافع اقتصادي غرب در اين منطقه است.
به گزارش ايرنا اين روزنامه نگار آمريكايي- فلسطيني ساكن واشنگتن در مقاله خود در سايت جنبش عدالت جهاني مالزي افزوده است. ميانمار كه تاكنون در تحريم هاي غربي به سر مي برده، اكنون غرب فرصت مناسبي در اختيار دارد تا از منابع طبيعي اين كشور استفاده كند و اين امر براي كشورهاي غربي نسبت به حقوق بشر ارجحيت دارد.
وي ادامه داد: به همين دليل است كه آنها در برابر كشتار مسلمانان در ميانمار سكوت اختيار كرده و تنها به دنبال منافع اقتصادي خود در اين كشور بكر و دست نخورده هستند.
در حالي كه گزارش ها از تداوم كشتار مسلمانان ميانمار توسط ارتش و بودائيان افراطي حكايت دارد. «آن سانگ سوچي» فعال حقوق بشر و برنده جايزه صلح نوبل در اولين نطق پارلماني خود به عنوان رهبر مخالفان دولت، هيچ گونه اشاره اي به كشتار بيرحمانه مسلمانان نكرد و صرفا خواستار حمايت از حقوق اقليت هاي ميانمار شد. وي قبلا گفته بود كه مسلمانان جزو اقليت هاي ميانماري محسوب نمي شوند و بايد از كشور اخراج شوند. گفتني است كه مسلمانان ميانمار مهاجر نيستند و در طول سال هاي اقامت در اين كشور مسلمان شده اند.
در جديدترين واكنش ها به تداوم نسل كشي مسلمانان ميانمار، مسلمانان اسلامبول سه شنبه شب با تجمع در صحن مسجد فاتح اين شهر نسل كشي مسلمانان ميانماري را محكوم كردند. در لندن نيز جمعي از مسلمانان انگليسي با برگزاري تجمعي در مقابل سفارت ميانمار در لندن، قتل عام مسلمانان اين كشور توسط ارتش و بودائيان افراطي را محكوم كردند.
براساس اعلام فعالان حقوقي در مالزي نيز كميته جهاني نجات مسلمانان ميانمار از تصفيه نژادي در كوالالامپور تشكيل شد.
شيخ الازهر نيز با بيان اينكه وجدان جهاني در خواب است و مدعيان حقوق بشر، هيچ اقدامي براي نجات مسلمانان ميانمار نكرده اند، خواستار كمك به مسلمانان اين كشور شد.
به گزارش فارس احمد الطيب در بيانيه خود ضمن محكوم كردن حوادث اخير عليه مسلمانان ميانمار خواستار توقف اقدامات نژادپرستانه عليه آنان شد و از موسسات اسلامي، خيريه، كمك رساني مردمي و دولتي خواست تا به ياري مسلمانان بشتابند.
رايزني نخست وزير جديد با مرسي براي تشكيل كابينه مصر
نخست وزير جديد مصر در ديدار با رئيس جمهور منتخب در خصوص معرفي اعضاي كابينه خود به رايزني پرداخت.
به گزارش خبرگزاري ها، در حالي كه هنوز 48 ساعت از انتخاب «هشام قنديل» به سمت نخست وزيري مصر نگذشته، خبرهاي ضد و نقيض بسياري درباره تركيب كابينه وي منتشر شده است.
براساس اين گزارش «محمد مرسي» رئيس جمهور منتخب روز چهارشنبه در كاخ رياست جمهوري با هشام قنديل ديدار و گفت وگو كرد تا درباره فهرست پيشنهادي اش براي انتخاب اعضا
دیدگاه شما