مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 8. آذر 1391 - 6:37   |   کد مطلب: 4393
هل از خوشبوترین انواع ادویه است که بیشتر در تهیه شیرینی‌ یا برای عطردادن به چای به‌كار برده می‌شود.

 

به گزارش  صدای دانشجو به نقل از نافع ،این ادویه تقویت‌كننده قلب و سیستم گوارش است.؛ به هضم غذا كمك می‌كند و ضد مسمومیت است.
یكی از موارد معدود استفاده از هل در غذا، برای عطردادن به خورش‌های نذری است.

هل در 3 نوع سبز، سفید و سیاه وجود دارد كه خواص یكسانی دارند. هل را با چای دم كرده و با عسل بخورید تا سرماخوردگی درمان شده و تب پایین مي‌آورد. اگر زیاد ترش می‌كنید، هل را در برنامه غذایی بگنجانید.

مانند سایر ادویه ها مصرف بیش از حد آن مضر است و باعث ناراحتی روده‌ها می‌شود. خواص هل بسیار شبیه شربت اكسپكتورانت است، پس اگر اهل درمان گیاهی هستید، هل را همیشه در ذهن داشته باشید.

منبع :باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاه شما

آخرین اخبار