مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 14. اسفند 1391 - 3:28   |   کد مطلب: 5719
سه هفته پیش منافقین نشستی را با سخنرانی مریم رجوی در پاریس برگزار می‌کنند و شعار این نشست "بهار ایران" بوده و سه هفته قبل هم یک سامانه پیامکی در داخل کشور فعال می‌شود با عنوان "زنده باد بهار".
مصداق آزاد بودن انتخابات فقط برای یک نفر است

به گزارش صدای دانشجو به نقل از  خبرگزاری تسنیم ، رضا سراج رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی در مراسم سخنرانی و پرسش و پاسخ مسجد حضرت ولی‌عصر(عج) در شهرک شهید محلاتی اظهار داشت: با توجه به اینکه به رخداد بسیار مهمی به‌نام انتخابات سال 92 نزدیک می‌شویم لازم است که نسبت به این رویداد پیش‌بینی و تحلیل داشته باشیم و دقیقاً این همان چیزی است که اخیراً رهبر معظم انقلاب اسلامی در 19 دی و در دیدار با مردم قم به آن تکیه داشتند و فرمودند که انسان با هوشیاری و زیرکی حرکت‌های دشمن را تفرّس کند. دانستن به نشانه و علامت را تفرس می‌گویند. معلوم است که رهبر معظم انقلاب اسلامی یک رصد دائمی را از ما انتظار دارند تا انتخابات.

این کارشناس مسائل استراتژیک خاطرنشان کرد: 5 ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری رهبر معظم انقلاب این بیانات را می‌فرمایند و چند کار مهم را از ما مطالبه می‌کنند. یکی تفرس و رصد است با هوشیاری، دوم مسئله پیش‌بینی است و غافل نشدن. واقعیت این است که ما در تحلیل انتخابات 92 باید ابتدا از نگاه راهبردی جبهه انقلاب اسلامی را در مقابل نظام سلطه یک بار تحلیل و برآورد بکنیم و از این منظر وارد فضای سیاسی شویم. "ممکن است که عکس این هم اتفاق بیفتد یعنی آن‌چیزی که الآن ما این‌طرف و آن‌طرف می‌رویم بین خواص خودمان و بیشتر آن را مشاهده می‌کنیم این است که بیشتر به مسئله سیاسی و فضای سیاسی توجه می‌کنند، در حالی که ما باید یک سطح بالاتر اول بحث جبهه انقلاب اسلامی و نظام سلطه را تحلیل کنیم و از آنجا به مسئله سیاسی و فضای سیاسی خودمان نگاه کنیم".

سراج در ادامه تأکید کرد: این نگاه برای ما راهگشاتر و تعیین کننده‌تر خواهد شد. این چیزی که ما در این جلسه می‌خواهیم به آن برسیم، همین نگاه است که ابتدا یک شرایطی از وضعیت خودمان و وضعیت آمریکایی‌ها و نظام سلطه را ترسیم کنیم و بعد از آن وارد فضای سیاسی و آرایش‌های انتخاباتی و اینکه جریان‌های سیاسی به کدام گزینه‌ها متمایل هستند و شرایط برایشان به‌چه‌صورت است، بپردازیم.

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: آمریکایی‌ها همان‌طور که وزیر امور خارجه سابقشان گفت، مسئله ایران را مهم‌ترین مسئله در سیاست خارجی‌شان می‌دانند و باید این مسئله را هرچه سریعتر حل کنند. مشکلات‌شان با ایران باید هرچه سریعتر حل شود. حدود سه یا چهار سال پیش آمریکایی‌ها با یک هزینه بسیار سنگین مجموعه‌ای از استراتژیست‌های‌شان را در مؤسسه بروکینگز جمع کردند که این مرکز در واقع موفق‌ترین مرکز راهبردی دنیا در سال 2012 میلادی معرفی شد، این‌ها مأموریت داشتند که ببینند آمریکایی‌ها مقابل ایران چه‌کار باید بکنند.

سراج افزود: گزینه را برای مقابله با ایران به مقامات آمریکایی معرفی کردند که البته یکی از این گزینه‌ها انقلاب مخملی بود و دقیقاً این گزینه‌های 9گانه قبل از فتنه 88 منتشر شد و آمریکایی‌ها یکی از این‌ها را در فتنه 88 عملیاتی کردند. در مقدمه این 9 راهکار و 9 گزینه این تیم راهبردی، به  2 یا 3 نکته اشاره می‌شود؛ نکته اول آن‌ که بسیار مهم است، این است که، آمریکایی‌ها برای مقابله با ایران خیلی فرصت ندارند و دوره اوباما آخرین فرصت آمریکاست، این خیلی نکته مهمی است که خودشان دارند می‌گویند: ما برای مهار ایران فرصت زیادی در اختیار نداریم و دوره اوباما آخرین فرصت ماست.

وی همچنین یادآور شد: چرا آمریکایی‌ها احساس می‌کنند که برای مهار ما زمانشان خیلی محدود است؟ روند قدرت‌یابی جمهوری اسلامی به‌گونه‌ای است که آمریکایی‌ها نمی‌توانند خیلی منتظر بمانند و باید در همین امسال و سال‌ آینده مسئله‌شان را با ایران حل کنند. در همین گزارش سابان که وابسته به بروکینگز است، می‌گوید که آمریکایی‌ها آمدند در منطقه دو جنگ را به‌راه انداختند اما این جنگ‌ها به‌نفع ایران تمام شد. در آن زمان گفتند که جنگ نیابتی در منطقه راه افتاده یعنی همان جنگ‌های 33روزه و 22روزه؛ این گزارش می‌گوید که بازنده این جنگ اسرائیل نیست، بلکه بازنده اصلی این جنگ آمریکاست و برنده اصلی این دو جنگ هم ایران است.

"آمریکایی‌ها دقیقاً این را حس کردند که موازنه استراتژیک بین ایران و آمریکا به‌نفع ایران تغییر کرده و این تغییر موازنه را نمی‌توانند خیلی تحمل کنند. آن چیزی که تحمل آمریکایی‌ها را به‌سر آورده، مسئله بیداری اسلامی است که این موازنه استراتژیک را برای آمریکا غیرقابل برگشت کرده است".

** آمریکایی‌ها با مسئله جابه‌جایی قدرت در عربستان مواجه هستند

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی به معضل آمریکایی‌ها در عربستان اشاره کرد و گفت: الآن آمریکایی‌ها با مسئله جابه‌جایی قدرت در عربستان مواجه هستند. بالاخره دیر یا زود باید جایگزینی را برای عبدالله و سلمان، پادشاه و ولیعهد عربستان پیدا کنند. دو گزینه برای آمریکایی‌ها وجود دارد: "محمد بن نایف بن عبدالعزیز" و "بندر بن سلطان بن عبدالعزیز"، دو شاهزاده سعودی. اما آمریکایی‌ها امکان جابه‌جایی قدرت را ندارند و دلیل آن هم این است که جابه‌جایی قدرت در عربستان توأم با بی‌ثباتی خواهد بود که این بی‌ثباتی شرایط اقتصادی آمریکایی‌ها را به‌هم می‌ریزد.

وی خاطرنشان کرد: آن‌‌ها در یک‌صورت می‌توانند در عربستان جابه‌جایی به‌صورت باثبات انجام دهند و آن موقعی است که با ایران مسئله‌شان را حل کرده باشند. اگر مسئله‌شان با ایران حل نشود، نمی‌توانند به‌شکل باثباتی جابه‌جایی قدرت در عربستان انجام دهند و اگر شرایط ثبات در عربستان به‌هم بریزد، استان‌های شرقی و نفت‌خیز عربستان و شیعه‌نشین این کشور بی‌ثبات می‌شود؛ می‌شود فهمید که قیمت نفت به بالای 200 دلار می‌رسد و این موضوع افول آمریکا را خیلی تسریع می‌کند.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: این یکی از نمونه‌هایی است که آمریکایی‌ها باید زودتر پرونده‌شان را با ما حل کنند. نمونه دیگر آن مسئله رژیم صهیونیستی است. این رژیم خیلی زود قدرت‌ پیدا کرد و خیلی زود این دوران جنینی، تولد و نوجوانی و جوانی‌اش را طی کرد اما به‌یک‌باره با وقوع انقلاب اسلامی، یک پیری زودرس به این رژیم جعلی تحمیل شد و به‌قول بشار اسد، رژیم صهیونیستی از حالت پیری خارج شده و در حالت احتضار قرار گرفته است. نشانه‌های احتضار این رژیم، شکست در جنگ‌های 33روزه و 22روزه و عقب‌نشینی‌اش در سال 2000 میلادی از جنوب لبنان و جنگ 8روزه است.

** عربستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس در یک حالت کاملاً متزلزل به‌سر می‌برند

سراج افزود: موجودیت این رژیم [صهیونیستی] در خطر است. مهاجرت معکوس، چالش‌های اجتماعی که از درون شکل گرفته است، امنیت و موجودیت این رژیم در خطر است و آمریکایی‌ها برای بقای رژیم صهیونیستی باید مسئله‌شان را با ایران حل کنند. محور مرتجع عربی در منطقه متزلزل شده است. عربستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس در یک حالت کاملاً متزلزل به‌سر می‌برند. آمریکایی‌ها اگر بخواهند به این‌‌ها ثبات دهند، باید یک جابه‌جایی در قدرت به‌صورت مسالمت‌آمیز در این حکومت‌ها ایجاد کنند و یک مقدار این حکومت‌ها را دموکراتیزه کنند ولی لازمه آن این است که مسئله‌شان را با ایران حل کنند.

وی همچنین یادآور شد: پرونده دیگری که روی دست آمریکایی‌ها ماند در این حوادث اخیر، پرونده سوریه است. آمریکایی‌ها آمدند مشکل سوریه را حل کنند تا بتوانند مسئله مقاومت را حل کنند و پس از آن بیایند سراغ ایران، آن‌هم از موضع بالا؛ اما الآن در پرونده سوریه هم گیر کرده‌ و متوجه شدند چاره‌‌ای ندارند جز اینکه بیایند سراغ ایران برای حل پرونده سوریه و خروج از این بحران. چون محور عربی و محور غربی به‌ویژه ترکیه پایشان در این باتلاق گیر کرده است. این شرایط آمریکایی‌هاست. آمریکایی‌ها مهمترین مسئله در سیاست خارجی‌شان ایران است و برای حل مسائل سیاست‌ خارجی‌شان باید مسائل‌شان را در منطقه حل کنند و برای حل مسائل‌شان در منطقه، باید مسائل‌شان را با ایران حل کنند."جمهوری اسلامی ایران به‌فضل الهی در بهترین حالت فرصت قرار دارد. ما به‌نسبت 35 سال گذشته از منظر فرصت ــ تهدید در بهترین حالت فرصت قرار داریم. این اغراق نیست بلکه این یک بحث علمی و پژوهشی است که انجام شده است".

سراج خاطرنشان کرد: هم در حوزه روندهای فرصتی داخلی و هم در حوزه روندهای فرصتی خارجی، جمهوری اسلامی ایران به‌فضل الهی و به‌برکت دعای امام عظیم‌الشأن راحلمان و به‌برکت خون شهیدانمان و به‌برکت رهبری عزیز و بزرگوارمان، حضرت امام خامنه‌ای (مدّظله‌العالی) در بهترین شرایط قرار داریم. این روندها دقیقاً از 10 الی 12 سال گذشته شروع شده همچنان با سیر صعودی جلو می‌آید.

** پروژه استحاله فرهنگی در دوران دولت سازندگی عملیاتی شد

وی افزود: روند اول، روند تقویت روی‌آوری مردم به مبانی دینی و گفتمان انقلاب به‌ویژه در نسل جوان است، که در اینجا دو مسئله مطرح است. آمریکایی‌ها بعد از جنگ یک پروژه 10ساله‌ای را برای ما تعریف کردند که در این پروژه 10ساله مقرر کرده بودند که ابتدا استحاله‌ فرهنگی و بعد یک استحاله سیاسی و بعد از آن در فاز پایانی فروپاشی را رقم بزنند. استحاله فرهنگی در دوران دولت سازندگی عملیاتی شد.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: در زمان دولت سازندگی دیدگاهی به‌وجود آمد مبنی بر اینکه برای سازندگی کشور، ما استقراض خارجی کنیم؛ یک دیدگاه رادیکال‌تر در تیم اقتصادی دولت سازندگی به‌وجود آمد که متأسفانه این دیدگاه خیلی به کشور ما ضربه زد. این تیم اقتصادی به رئیس دولت وقت توصیه کرد که ما در حال حاضر که کشور از شرایط جنگ عبور کرده و جمهوری اسلامی تثبیت شده، سرمایه‌دارهای ایرانی فراری از کشور را دعوت کنیم تا بیایند داخل کشور و برای سازندگی سرمایه‌گذاری کنند. یک تیم سه‌نفره از اینجا رفت آمریکا تا با تعدادی از این‌ها مذاکره کند. اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70. آن‌ها سه شرط گذاشتند برای اینکه بیایند در ایران سرمایه‌گذاری کنند.

سراج افزود: آن‌ها گفتند که شما از تروریسم و نهضت‌های آزادی‌بخش حمایت نکنید، از ولایت فقیه عدول کنید، به مخالفین خودتان اجازه فعالیت دهید. تیمی که از اینجا به آمریکا رفته بود گفت: حالا شما بیایید داخل متوجه می‌شوید که خود ما هم تغییر کردیم و بالاخره توافق صورت می‌گیرد. از اینجا به بعد پلی زده می‌شود که جریان‌های ماسونی و ضدانقلاب به‌اسم مخالفت فرهنگی می‌آیند داخل و نشریات روشن‌فکری و جریان‌های ماسونی یکی پس از دیگری مانند قارچ  در فضای کشور ما سبز شد.

وی در ادامه تصریح کرد: یک نمونه آن، این بود که یک تیم 12نفری در زمان کرباسچی در شهرداری تهران آمد به‌اسم زیباسازی، تمام نمادها و ارزش‌های انقلاب اسلامی را داشت پاکسازی می‌کرد تا جایی که به‌تعبیر امام عظیم‌الشأن، حضرت امام خامنه‌ای، این‌ها کار را به امام‌زدایی هم رساندند. با بی‌شرمی هرچه تمام‌تر گفتند که اسم شهدا روی معابر مردم را افسرده می‌کند و شروع کردند تک‌تک اسم شهدا را از روی معابر برداشتند. من به‌خاطر دارم که به‌دلیل این کار، مردم مقابل شهرداری منطقه یک تهران تجمع کردند که نام یک شهید را از روی یک معبر برداشته بودند و آن‌ها را وادار کردند که عذرخواهی کنند و نام آن شهید را دوباره به آن محل برگردانند.

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: روند روی‌آوری مردم به گفتمان انقلاب اسلامی نه‌تنها منقطع نشد، بلکه در این سال‌ها مرتب شاهد این هستیم که این روند دارد تقویت می‌شود. یکی از نشانه‌های این تقویت 22 بهمن امسال، 9 دی 88، مقابله مردم با فتنه‌گران، رأی‌دادن به گفتمان اسلامی و آرایش‌های گفتمان انقلاب اسلامی در ادوار گذشته انتخابات که این‌ها نشان می‌دهد که روند رویکرد مردم به گفتمان انقلاب اسلامی دائماً و به‌ویژه در نسل سوم انقلاب در حال تقویت است.

سراج تأکید کرد: یک تئوری باطلی را غربی‌ها در دنیا متداول کرده‌اند، برای اینکه در انقلابیون احساس یأس ایجاد کنند و بگویند که انقلاب در نسل اولش انقلابی است و در نسل دوم از آرمان‌های انقلاب فاصله می‌گیرد و در نسل سوم کاملاً انفصال ایجاد می‌شود. [در حالی که به‌عکس آن] انقلاب اسلامی در نسل اول پایداری و ایستادگی کرد و انقلاب را به پیروزی رساند و در نسل دوم نظام را در جنگ تثبیت کرد و در نسل سوم دارد ارزش‌ها را در جامعه تثبیت و نهادینه می‌کند. این یک شرایط جدید است که در هیچ انقلابی در دنیا وجود نداشته و قطعاً این روند قابل تأیید و اثبات شده است.

وی یادآور شد: روند دومی که به‌عنوان فرصت برای جمهوری اسلامی از آن تعبیر می‌شود، تحکیم رابطه ایمانی، عقلی و ولایی امت با امام(ره) است. اگر به 10 الی 12 سال گذشته نگاهی به اطراف داشته باشیم، متوجه می‌شویم که مردم رابطه‌شان با رهبر معظم انقلاب اسلامی هرچه جلوتر آمده‌ایم، تقویت شده است تا جایی که در فتنه 88 وقتی که مردم احساس کردند که فتنه‌گران به اصل ولایت فقیه و مصداق آن توهین می‌کنند، از همه اقشار و با هر شکل و ظاهر آمدند وسط میدان و عشق و ارادت و عقلانیت خودشان را و رابطه‌شان را نسبت به ولایت نشان دادند که این روند فرصتی است.

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: در نظرسنجی‌ها تا الآن که از مردم سؤال شده که: شما بر اساس چه ملاک و معیاری می‌خواهید به رئیس جمهور رأی بدهید؟ می‌گویند: به ملاک و معیارهایی که آقا مشخص می‌کنند می‌خواهیم رأی بدهیم؛ این نشان می‌دهد که این روند تقویت شده است.

** سفر یک اندیشمند آمریکایی به ایران

سراج خاطرنشان کرد: روند سوم، روند غرور ملی و اعتماد به نفس ملی است. در آحاد جامعه این مطلب به‌وضوح مشاهده می‌شود. اخیراً یکی از اندیشمندان آمریکایی آمد ایران و پس از بازگشت به آمریکا در وبلاگش نوشت که: "من در ایران هیچ آثاری از تحریم‌ها روی مردم ندیدم و ایران بسیار پیشرفت کرده، به‌صورت غیرقابل باوری این پیشرفت‌ها انجام شده است".

"این حس را مردم گرفته‌اند که زندگی‌شان متفاوت شده و ایران در حال رشد و جهش است. این مسئله را مردم در این 10 تا 12ساله مشاهده کرده‌اند؛ مردم به این باور رسیده‌‌اند که اگر ما خودمان را در شرایط فرصتی قرار دهیم، باز هم این رشد و جهش ادامه پیدا می‌کند. ما الآن در موضوع پزشکی 16 برابر دنیا در حال رشد هستیم. در سایر علوم دیگر ما در حال جهش هستیم نسبت به کل دنیا که این نشان از روند غرور ملی و خودباوری ملی است.

وی با تشریح روند چهارم افزود: روند چهارم، ارتقای سطح بصیرت و آگاهی در جامعه است. پیچ‌هایی که در این 10 سال مردم ما از آن‌ها عبور کرده‌اند، پیچ‌های بسیار خطرناکی بوده و عبور سالم مردم با ریزش‌های بسیار محدود و کم بوده است؛ بصیرت مردم ارتقا پیدا کرده است. در صدر اسلام مردم نتوانستند از پیچ اول عبور کنند و در پیچ دوم گیر کردند و در پیچ سوم در کربلا مقابل امام حسین(ع) قرار گرفتند. مردم ما فریب کسانی‌که با شعار خط امام(ره) قصد مصادره امام(ره) را داشتند، نخوردند. این بصیرت بود که مردم را در یک حالت سکون نگه‌ نداشت. ما در فتنه 88 با بصیرت و آگاهی مردم از این  حوزه بسیار پرپیچ‌وخم و پرتلاطم عبور کردیم. این هم یک روند است. بصیرت مردم نسبت به 12 سال گذشته همچنان در حال رشد است.

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی اظهار داشت: امروز در جنگ 8روزه و در شرایطی که خودمان در مشکلات اقتصادی بودیم، با صراحت و شفافیت اعلام کردیم که موشک‌های فجر5 موشک‌های ایران بود. نه‌تنها تنشی به‌وجود نیامد، بلکه این مسئله در مردم باعث غرور و افتخار شد که این موضوع نشان‌دهنده ارتقای بصیرت جامعه است.

وی ادامه داد: روند پنجم، تقویت روحیه استقامت و استکبارستیزی و بیداری در جامعه است؛ این روند هم نسبت به 10 تا 12 سال گذشته در حال رشد است. روند ششم نیز این است که مردم کاملاً این حس را گرفته‌اند و این باور را الآن دارند که ملت ایران در یک شرایط تاریخی قرار گرفته است. احساس نقش تاریخی در مناسبات منطقه‌ای و بین‌المللی یک روند است که این موضوع را مردم متوجه شده‌اند.

سراج همچنین تصریح کرد: ما در حوزه داخلی، 6 روند فرصتی داریم که هرچه به عقب می‌رویم، می‌بینیم که این روندها را در گذشته به‌این‌شکل نداشتیم. ما در بهترین حالت فرصت در داخل هستیم. این به‌معنای آن نیست که ما مشکل اقتصادی نداریم و به‌معنای این نیست که ما سوءمدیریت نداریم و به این معنا نیست که ما چالش سیاسی نداریم، آن را هم داریم، اما در کل ما شرایط‌مان فرصتی است.

** افول آمریکا اولین روند فرصتی ماست

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی تأکید کرد: در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی آمریکایی‌ها حدود 15 تا 20 سال پیش ما را همیشه در حالت آماده‌باش نگه می‌‌داشتند. به‌دلیل مسئله ظهران مدام می‌گفتند که گزینه‌ها روی میز است. اما الأن آمریکایی‌ها می‌گویند که: خیلی فرصت نداریم و دوره اوباما آخرین فرصت ماست. مهمترین بحثی که اوباما مقابل ایران دارد مطرح‌ می‌کند، موضوع مذاکره است، آنها هیچ راهبرد دیگری ندارند. افول آمریکا اولین روند فرصتی ماست. آمریکایی‌ها واقعاً مقابل ما افول کرده‌اند.

"آمریکایی‌ها در سال 2001 میلادی که به منطقه لشکرکشی کردند، دنبال یک نظم هژمونیک در دنیا بودند. معاون سابق وزارت امور خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای با مؤسسه "بگین سادات" گفته است که اگرچه آمریکا به‌مدت چندین دهه ابرقدرتی مهم در دنیا تلقی می‌شد، اما اکنون در حال افول به‌عنوان تنها یک بازیگر در منطقه و جهان است".

این کارشناس مسائل سیاسی یادآور شد: "ریچارد انهاس" استراتژیست آمریکایی می‌گوید که به عصر بی‌قطبی و چندقطبی داریم نزدیک می‌شویم که آمریکا هم یک قدرت جهانی است و بعد می‌گوید که قدرت‌های نوظهوری درحال شکل‌گیری هستند که یکی از آن‌ها جمهوری اسلامی ایران است. این مطلب را رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا می‌گوید.

** اضمحلال رژیم صهیونیستی روند دوم فرصتی ماست

وی بیان داشت: اضمحلال رژیم صهیونیستی روند دوم فرصتی برای ماست. سقوط و تزلزل رژیم‌های وابسته به آمریکا در منطقه روند سوم فرصتی ماست. استمرار بیداری اسلامی در منطقه روند چهارم فرصتی ما محسوب می‌شود. قدرت‌یابی ایران در منطقه یعنی اینکه آمریکایی‌ها می‌گویند ما مقابل حزب‌الله شکست نخوردیم، بلکه ما مقابل ایران شکست خوردیم. وقتی که مسئله محور ایران مطرح شد نشان‌‌دهنده روند قدرت‌یابی ایران در منطقه است. این روند پنجم محسوب می‌شود.

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی گفت: ما با شرایط فرصتی می‌خواهیم وارد انتخابات ریاست جمهوری شویم. آمریکایی‌ها هم می‌خواهند از انتخابات به‌عنوان یک چالش برای مسئله مذاکره استفاده کنند. یا در این دولت مذاکره صورت بگیرد و یا در دولت مستقر بعدی این کار انجام شود. انتخابات نقطه کانونی بین تقابل ما با نظام سلطه است. انتخابات می‌تواند بر روند‌های فرصتی اثر بگذارد. شما یک طیفی را فرض بکنید که می‌تواند فرصت‌ها را جهش‌یافته کند.

"انتخابات می‌تواند در یک‌شکلی و یک تراز پایین‌تر فرصت‌‌ها را تنها تقویت کند و در یک تراز پایین‌تر از آن می‌تواند روند فرصتی ما را کُند کند و باز هم در تراز پایین‌تر می‌تواند روند فرصتی ما را متوقف کند و در تراز بسیار پایین‌تر می‌تواند روند فرصتی ما را معکوس کند".

سراج در این زمینه افزود: فتنه 88 برای این بود که روند فرصتی ما معکوس شود. انتخابات 76 و ظهور اصلاح‌طلبان می‌خواست روند فرصتی ما را کُند ویا متوقف کند. لیبرال‌ها و تکنوکرات‌ها می‌خواستند این روند را کُند کنند. انتخابات 84 روند فرصت ما را جهش‌یافته کرد. در شرایط عادی اگر اتفاقی نیفتد و بی‌ثباتی پیش نیاید و تغییر نگرش در جامعه ایجاد نشود، اصول‌گرایان در حاکمیت باقی خواهند ماند. پیروزی اصول‌گرایان در حاکمیت روند فرصتی ما را در منطقه و در داخل جهش‌یافته می‌کند.

** دشمن می‌خواهد از انتخابات 92 به‌عنوان نقطه چالش استفاده کند

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها نمی‌خواهند این جهش‌یافتگی در فرصت‌های ما به‌وجود بیاید. اگر این جهش‌یافتگی به‌وجود آید، ایران غیرقابل مهار می‌شود. بنابراین از انتخابات به‌عنوان یک نقطه چالش می‌خواهند استفاده کنند. این مسئله را نیز در صحبت‌های حضرت آقا همواره مشاهده می‌کنیم. امام عظیم‌الشأن، حضرت امام خامنه‌ای (مدّظله‌العالی) می‌فرمایند:" ذهن دشمن متوجه انتخابات ماست، انتخاباتی که در خرداد آینده در پیش داریم از نظر ما و دشمن مهم است، حواسش به این انتخابات است".

سراج همچنین گفت: برنامه دشمن برای چالشی کردن انتخابات را نیز حضرت آقا بارها فرموده‌اند، یعنی از یک‌طرف به ما می‌گویند که شما رصد و تفرّس و پیش‌بینی کنید اما درعین‌حال خودشان پیش‌بینی‌های‌شان را در آن سخنرانی می‌گویند و می فرمایند: "یکی از راه‌ها همین است که سعی کنند در ایام انتخابات سر مردم را به یک چیز دیگری گرم کنند، یک حادثه‌ای پیش بیاورند، یک ماجرایی درست کنند، یک ماجرای سیاسی، یک ماجرای اقتصادی، یک ماجرای امنیتی، این هم جزو نقشه‌های دشمن است".

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی تأکید کرد: در سطح خیلی کلان و راهبردی، ما نسبت به آمریکایی‌ها در شرایط فرصتی تفوق داریم. آمریکایی‌ها برای جبران این عقب‌ماندگی‌شان باید انتخابات ما را چالشی کنند و آن‌‌ها قطعاً برای این چالش برنامه‌ریزی کرده‌اند.

** آمریکا قطعاً برای ایجاد چالش در انتخابات 92 برنامه‌ریزی کرده است

سراج با اشاره به مقاله یکی از نشریات غربی درباره شیوه‌های جدید مقابله با ایران، ادامه داد: این چالش توسط برخی از بازی‌گران داخلی عملیاتی می‌شود. اخیراً یکی از نشریات غربی که در واقع ارگان ناتو محسوب می‌شود، به‌صراحت نوشته که مشاهده پیشرفت‌های ایران موجب شد تا برخی در نیروهای دفاعی پارادایم، الگو و سرمشق جدیدی مطرح کنند که به‌جای توانایی‌های فیزیکی بر انگیزه‌های ایران تمرکز  می‌کند. در واقع این پارادایم با اذعان به اینکه اعمال تحریم‌های جامعه بین‌المللی علیه ایران، نقطه شروع فشار بر حکومت این کشور است، خواستار تشدید فشار بین‌‌المللی از طریق تحریم‌های بیشتر کنار فعالیت‌های مخفی علیه حکومت ایران است. "با توجه به این احتمال روزافزون، وقوع بهار عربی در خیابان‌های تهران با ترکیب فشار سیاسی و اقتصادی می‌تواند آیت‌الله‌ها را به بازنگری در برنامه هسته‌ای متقاعد کند که همان نقطه مذاکره است. طراحی آمریکایی‌ها یک چرخه است. فشار، بی‌ثبات‌سازی، اشتباه محاسباتی و مذاکره جزو چرخه طراحی آمریکایی‌هاست".

وی تصریح کرد: آمریکایی‌ها یا باید ما را در این دولت به این نقطه برسانند و یا در دولت آینده. نقطه کانونی پیاده‌سازی این استراتژی آمریکایی‌ها انتخابات 92 است. در انتخابات 92 آمریکایی‌ها هم سعی می‌کنند چالش اقتصادی و اجتماعی برای ما درست کنند و هم سعی می‌کنند چالش سیاسی برای ما درست کنند و هم سعی می‌کنند چالش امنیتی برای ما درست کنند که بعد از آن ما مجبور به اشتباه محاسباتی شویم.در قسمت فشارها، الآن طراحی کرده‌اند و در قسمت بی‌ثباتی طراحی‌‌هایی انجام داده‌اند و در قسمت اشتباه محاسباتی هم گزینه‌ حال و آینده‌‌شان مشخص است.

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی افزود: آمریکایی‌ها به‌قول خودشان تحریم‌های‌شان را گزنده و آن‌ها را وارد حوزه پولی کرده‌اند. انتقال پول را به داخل کشور سخت کرده‌اند. این تحریم‌ها را بردند روی کالاهای استراتژیک و الآن برای تشدید فشارها در تدارک یک قطعنامه جدید ضدایرانی در فروردین و اردیبهشت علیه ما هستند. این قطعنامه آخرین تیر در ترکشی است که آمریکایی‌ها می‌خواهند به‌سمت ما شلیک بکنند، البته اگر بتوانند اجماع برای این قطعنامه به‌وجود بیاورند.

وی یادآور شد: آن‌ها دارند برای این قطعنامه پرونده‌سازی می‌کنند. این که می‌‌گویند سه نفر را در نیجریه گرفتیم و تعدادی را در اسپانیا دستگیر کرده‌‌ایم، به‌دلیل پرونده‌سازی برای این قطعنامه است و می‌خواهند این اجماع را به‌وجود بیاورند. این موضوع را به‌عنوان مثال می‌گویند، ایرانی‌ها فعالیت‌های جدیدی را در پارچین انجام داده‌اند و یا می‌گویند یک دانشمند ایرانی در آزمایش موشک هسته‌ای کره شمالی حضور داشته، این‌ها همه پرونده‌سازی برای این قطعنامه است. آمریکایی‌ها فکر می‌کنند که اگر قطعنامه جدید تصویب شود، حلقه فشار کامل می‌شود و این حلقه منجر به اشتباهات محاسباتی می‌شود.

سراج در ادامه تأکید کرد: آمریکایی‌ها گفتند که ما ایرانی‌ها را وادار به تجدیدنظر در محاسباتشان می‌کنیم، یعنی اینکه برخی‌ها دچار اشتباه شوند. البته ما داریم می‌‌بینیم که برخی‌ها دچار اشتباهات محاسباتی شدند. پالس‌های آن را در سخنرانی 22 بهمن و در عکس یادگاری گرفتن با  پشت‌زمینه پرچم آمریکا را داریم می‌بینیم.کانال دوم دیپلماسی را فعال کردند در آلمان و اینکه دارند از آنجا پالس می‌فرستند به آمریکایی‌ها، همه این موارد را داریم می‌بینیم. معلوم است که بعضی‌ها دچار اشتباهات محاسباتی شدند. "شعب ابی‌طالب" را آن‌هایی مطرح کردند که دچار اشتباه محاسباتی شده بودند.کاری که آمریکایی‌ها می‌خواهند در ابتدای سال 92 انجام دهند، این است که می‌خواهند این اشتباه محاسباتی را تشدید کنند و از طرفی هم می‌خواهند بی‌ثباتی برای ما ایجاد کنند.

وی افزود: آمریکایی‌ها برآوردشان این است که وقتی فشارهای اقتصادی زیادتر شود، تورم در کشور بیشتر می‌شود و این تورم به‌زعم آن‌ها بهار عربی را به ایران می‌رساند و یک اعتراض اجتماعی در کشور شکل می‌گیرد و بعد می‌گویند که این اعتراض اجتماعی به انتخابات وصل شده و یک اعتراض اجتماعی و سیاسی می‌شود و حلقه بی‌ثباتی هم فعال می‌شود. آن‌ها می‌گویند که این تحریم‌ها شرایط اقتصادی ایران را بدتر می‌کند.

سراج ادامه داد: به‌نظر می‌رسد که برخی‌ها در داخل کشور مجدداً مردود می‌شوند و برخی‌ها هم ریزش پیدا می‌کنند. برخی فقط و فقط روی یک گزینه تأکید دارند و آن گزینه هم در بررسی صلاحیت‌ها رد می‌شود و وقتی که گزینه‌شان رد شود یا باید در شرایط اضطرار، به نظام فشار وارد کنند تا گزینه‌شان تأیید شود و یا باید با وضعیت موجود کنار بیایند که البته نمی‌توانند آن را بپذیرند. با این وضعیت فقط، شرایط اضطرار باقی می‌ماند. تشدید فشارها برای ایجاد شرایط اضطرار، آن‌ها را مقداری دچار وسوسه می‌‌کند.

** مصداق آزاد بودن انتخابات فقط برای "یک نفر" است

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی تأکید کرد: شعار انتخابات آزاد یک اسم رمز است. انتخابات آزاد را برای یک نفر دارند مطرح می‌کنند. مصداق آزاد بودن یا نبودن انتخابات یک نفر است در نظر بعضی‌ها که به‌زعم آن‌ها اگر او تأیید شد، انتخابات آزاد است و اگر او تأیید نشد، انتخابات آزاد نیست. در این مرحله شرایط باید اضطرار شود که نظام او را تأیید کند و اگر هم نشد بروند زیر علم عدم‌برگزاری انتخابات آزاد.

سازمان منافقین و شعار بهار

وی ادامه داد: سه هفته پیش منافقین نشستی را با سخنرانی مریم رجوی در پاریس برگزار می‌کنند و شعار این نشست "بهار ایران" بوده و سه هفته قبل هم یک سامانه پیامکی در داخل کشور فعال می‌شود با عنوان "زنده باد بهار!". این نقطه عزیمت یک بی‌ثباتی است که ابتدا شروع می‌شود و مردودین فتنه گذشته هم وسوسه می‌شوند که وسط میدان بیایند و خودی نشان بدهند که این بی‌ثباتی از اینجا فعال می‌شود. آمریکایی‌ها برای اینکه این بی‌ثباتی را یک مقدار شعله‌ور کنند، با عملیات مخفی که خودشان هم به آن اعتراف کرده‌اند، این شرایط بی‌ثباتی را شعله‌ور می‌کنند. این فتنه‌ای است که در راه است و به‌همین دلیل است که حضرت آقا از ما تفرّس و رصد و نشان باعلامت و پیش‌بینی را خواستند.

"برای عبور از فتنه باید بصیرت داشته باشیم و از سطح راهبردی به موضوع نگاه کنیم و بعد از آن به مسئله سیاسی برسیم".

سراج بیان داشت: ما در حال حاضر با پدیده نفاق جدید مواجه هستیم. این پدیده هم در برخی اصلاح‌طلبان هست و هم در برخی دسته‌های دیگر. در مقابل این‌ها باید روشن‌گری و آگاهی‌بخشی کرد.

** حرکت هدفمند وبلاگی بعد از تشر رهبر انقلاب به سران قوا

وی با اشاره به ماجرای روز استیضاح وزیر کار در مجلس و حواشی پیرامون آن گفت: به‌محض اینکه حضرت آقا فرمودند این‌کاری که در یک‌شنبه سیاه در مجلس انجام شد، خلاف شرع و سوگند به قانون اساسی و میثاق بود، بعضی‌ها به شبکه وبلاگی‌شان دستور دادند که قداست‌شکنی کنند. در یکی از وبلاگ‌ها کسی نوشت که عدل جزو اصول دین است، ولی ولایت فقیه جزو اصول دین نیست، پس ما به‌خاطر عدالت می‌توانیم از ولایت فقیه عبور کنیم. یکی دیگر از وبلاگ‌هایی ازاین‌دست نوشت: من هنوز برایم هضم نشده که چرا آقا این‌قدر تشر زدند به رئیس جمهور، مگر رئیس جمهور چه‌کاری کرده بود.؟!این فرد در برخورد آقا تشکیک ایجاد کرد که به‌همین خاطر گفت: من وبلاگم را تعطیل می‌کنم. این‌ها حرکت‌‌های تک‌تیرانداز نیست. این‌ها کاملاً هدفمند عمل می‌کنند، دو گام به جلو و یک گام به عقب می‌روند.

سراج اضافه کرد: درست است که استیضاح حق قانونی مجلس است، اما در شرایطی که قصوری در خصوص رئیس سازمان تأمین اجتماعی متوجه وزیر کار نبود، درست نیست که استیضاح شود و این بداخلاقی سیاسی اتفاق بیفتد. این جریان پیروی ولایت فقیه نیست. جریان‌های سیاسی را با همین ملاک و معیار بسنجیم و به آن‌ها نمره دهیم. یک جریانی قسم خورده که یک روز نیز که به کار دولت مانده، این دولت را استیضاح کند و از طرفی هم حضرت آقا می‌فرمایند که دولت تا پایان باید به کارش ادامه دهد. موضوع استیضاح خلاف تعبیر حضرت آقاست. این طراحی و بداخلاقی نباید صورت می‌گرفت.

وی تأکید کرد: جریان انحراف هیچ‌راهی غیر از بقا در قدرت ندارد. در غیر‌این‌صورت به میرایی می‌رود و به‌دلیل پرونده‌‌هایی که این‌ها دارند، اگر از اریکه قدرت پایین بیایند، باید پاسخگو باشند. این‌ها باید در قدرت بمانند تا قدرت برایشان مصونیت ایجاد کرده خط قرمز بشود. تنها راه رسیدن به قدرت و داشتن مصونیت هم تکیه بر یک گزینه است و اصلاً به گزینه‌‌های دیگر فکر هم نمی‌کنند. اسامی دیگری هم که مطرح می‌شود، مشقی است و می‌خواهند حساسیت‌ها را کم کنند، زیرا هرکس دیگری غیر از این یک نفر کاندید بشود، به‌راحتی با نظام کنار می‌آید.

** برآورد ما این است که جریان  انحراف می‌خواهد بی‌ثباتی را به کشور تحمیل کند

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی دراین‌حال یادآور شد: فقهای شورای نگهبان با اظهاراتی که تا الآن داشته‌اند نشان داده‌اند که اگر کسی از مبانی دینی انحراف داشته باشد، تأیید نخواهد شد. مانند روز روشن است که این‌ها از مبانی دینی انحراف دارند. مهمترین انحراف آن‌ها این است که قائل به این هستند که برای رسیدن به حقیقت، انسان لازم نیست که مسلمان باشد و می‌گویند انسان می‌تواند یهودی باشد و به حقیقت هم برسد که این مسئله کاملا با مبانی دینی مغایر است. "رهبری هم در ماجرای وزارت اطلاعات فرمودند که تا رهبری زنده است، نمی‌گذارد در مسیر انقلاب انحراف ایجاد شود. به‌اعتقاد من این‌ها دنبال بی‌ثباتی خواهند رفت. برآورد ما این است که این جریان  می‌خواهد بی‌ثباتی را به کشور تحمیل کند که به‌حول و قوه الهی نخواهد توانست".

وی با اشاره به تلاش برخی عوامل نفوذی در دولت برای مذاکره با آمریکا گفت: در حال حاضر دارند گفت‌وگو را انجام می‌دهند. اصطلاحی است به‌نام دیپلماسی کانال 2  که این دیپلماسی از طریق یک کشور ثالث انجام می‌شود. آمریکایی‌ها نماینده‌شان برای این گفت‌وگوها "جان کری" بود که در حال حاضر وزیر خارجه است. وقتی که در راهپیمایی 22 بهمن گفته شد که اگر آمریکایی‌ها اسلحه را کنار بگذارند، منظورشان از اسلحه تحریم‌هاست و این‌ها می‌گویند که  اگر آمریکایی‌ها تحریم‌ها را بردارند، می‌گویند: من خودم می‌روم و با آن‌ها مذاکره می‌کنم. آمریکایی‌ها وقتی احساس کنند که ما در نقطه ضعف قرار داریم، تحریم‌ها را بیشتر می‌کنند.

سراج ادامه داد: ما در اصول‌گرایی 3 جریان داریم و یا به‌عبارتی 4 جریان. جریان اول که همین ائتلاف سه‌گانه است، جریان دوم جبهه پایداری، جریان سوم گروه‌های جبهه پیروان خط امام و رهبری، جریان چهارم هم به جبهه ایستادگی موسوم است و یا مستقلین که ممکن است آقای محسن رضایی، سعیدی‌کیا و افرادی ازاین‌دست باشند. آنچه مسلم است ما تا الآن تحت عنوان اصول‌گرایی آسیب‌هایی در گذشته داشته‌ایم. مهمترین آسیبی که تا الآن داشتیم مکانیزم ایجاد وحدت بوده است. "در انتخابات 84 ما مکانیزم ایجاد وحدتمان شکست خورد. در انتخابات مجلس هشتم در سال 86 مکانیزم وحدت تحت عنوان سه ضلع اصول‌گرایان وصله و پینه شد. عده‌ای مثل ولایتی، حدادعادل و قالیباف یک مکانیزم درست کردند که این مسئله مکانیزم وحدت است و می‌گویند یا از بین ما سه نفر و یا گزینه‌ای غیر از ما، نفس این کار بسیار خوب و ارزشمند است. اما نباید از آقا جلو بیفتیم، صبر کنیم تا ایشان ملاک‌ها و معیارها را بگویند و ببینیم که حضرت آقا با چه ملاکی می‌‌خواهند به مردم دید بدهند که اصلح را انتخاب کنند".

این کارشناس مسائل استراتژیک تصریح کرد: جریان جبهه پایداری که دسته دوم اصول‌گرایی در انتخابات است، معتقدند: ما نمی‌توانیم با این‌‌ها وحدت بکنیم. و معتقد به خلوص‌گرایی هستند. ما در این زمینه که آیا خلوص‌گرایی درست است یا خیر، ما به قله خودمان که همان امام راحل است، نگاه می‌کنیم؛ رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: "ما مجاز به یقه‌گیری نیستیم و می‌فرمایند که اگر پیغمبر(ص) هم می‌خواست یقه‌گیری کند، هیچ‌کس در اطرافش نمی‌ماند".

وی افزود: جبهه پایداری‌ها سه گزینه در حال حاضر مطرح کرده‌اند، فتاح، حدادعادل، باقری لنکرانی که این در شرایطی است که برخی از این‌ها حداد را برای ریاست مجلس هم قبول نداشتند که به‌طریق بالاتر، برای ریاست جمهوری هم قبول ندارند. فتاح هم که کاندیدا نمی‌شود و با این اوصاف گزینه اصلی باقری لنکرانی است. برخی معتقدند علی لاریجانی گزینه اصلی جبهه پیروان خط امام و رهبری  است، اما کسانی هستند که  مرتبط با لاریجانی می‌آیند؛ آل‌اسحاق، باهنر، پورمحمدی و متکی از این دست افراد هستند. این‌ها ممکن است در نهایت عقب‌نشینی کنند و لاریجانی به میدان بیاید.

سراج خاطرنشان کرد: اساس در جبهه اصول‌گرایی این است که باید بیشترین شانس پیروزی را در انتخابات در شرایطی که سخت‌تر شده، به‌وجود بیاورند. چون ما می‌خواهیم فرصت‌های‌مان جهش داشته باشد. ما نباید در دعواها و بازی‌های سیاسی قرار بگیریم و حدود 10 الی 15 روز دیگر صبر کنیم تا حضرت آقا در مشهد سخنرانی کنند. انتخابات مهم است و ایشان هم جامعه و امت خودشان را در این شرایط رها نمی‌کنند. ملاک‌ها و معیارهایشان را می‌گویند و ما در آن زمان می‌توانیم براساس ملاک‌‌ها و معیارها اصلح را انتخاب کنیم که بهتر است خودمان به اصلح برسیم.

وی تأکید کرد: باید دراین‌میان تلاش کنیم تا شیطان اکبر درست نکنیم. انتقادها وارد است، اما باید مراقب باشیم که شیطان اکبر درست نکنیم. چون شیطان اکبر درست کردن برابر با رفتن در پازل بعضی از جریان‌های سیاسی است. البته برخی‌ها به‌دنبال شورایی کردن ولایت فقیه و رهبری بودند.این مسئله را آقازاده‌شان در سال 84 در مصاحبه‌ای با نشریه آمریکایی "یواس‌ای تودی" گفتند: پدر من به‌خاطر 3 چیز دارد می‌آید، یکی کاهش نفوذ  سپاه، رابطه با آمریکا و سوم هم شورایی کردن رهبری. این مسئله در تفکر آن‌ها بوده است. اما برای براندازی واقعاً ما کدی نداریم که این‌ها بخواهند ولایت فقیه را براندازی کنند. البته عملشان باعث می‌شود که جمهوری اسلامی از هویت حقیقی‌اش تهی بشود. این کار یک استحاله است و استحاله در نهایت منجر به براندازی می‌شود.

** اگر هاشمی رفسنجانی کاندیدا نشود، گزینه اولش حسن روحانی است

"اگر هاشمی رفسنجانی خودش نیاید، گزینه اولش حسن روحانی و در مرحله بعد محمدعلی نجفی است. این می‌شود جریان کارگزاران. اخیراً مجید انصاری، موسوی لاری و جهانگیری با حضرت آقا دیداری داشتند که اینها باید سعی کنند از انقلاب دفاع کنند و به جبهه انقلاب بازگردند. خاتمی اخیراً گفت: ما باید 2 سال پیش با آقا دیدار می‌کردیم".

سراج درباره راهبرد اصلاح‌طلبان برای انتخابات 92 نیز گفت: مجمع روحانیون تقریباً روی محقق داماد به نتیجه رسیده است. این مجمع دنبال این است که یک خاتمی دیگری مانند سال 76 از محقق داماد بسازد. به‌زعم خودشان محقق داماد شباهت‌های زیادی به شخصیت خاتمی دارد. سیادت دارد و مقداری روشن‌فکر است و نیز جریان‌های روشن‌فکری از او حمایت می‌کنند. به‌عقیده آنها جامعه مذهبی هم به‌خاطر سیادت و روحانیتش ممکن است که از او حمایت کنند. گزینه مجمع روحانیون تا این لحظه محقق داماد است که البته ممکن است پس از دیدار اخیر معادلاتشان را تغییر دهند.

وی افزود: جریان‌های دیگر جبهه اصلاحات روی نجفی، عارف و بی‌طرف بررسی می‌‌کنند و هنوز به نتیجه نرسیده‌اند. ولی احتمالاً جریان اصلاحات متکثر خواهد شد. این‌ها گزینه حداکثری ندارند. گزینه حداکثری‌شان باید یا خاتمی یا هاشمی رفسنجانی باشد. بنابراین با گزینه‌های حداقلی می‌آیند که با این گزینه‌ها حداقل 3 کاندیدا و حداکثر 7 یا 8 نفر است.

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: اصلاح‌طلبان در شعار همه می‌گویند که به‌سمت شوراها هستیم، اما واقعیت این است که اصلاح‌طلبان برای بازسازی خودشان و به‌خاطر ضربه‌ای که در فتنه 88 به خودشان زدند و با دروغ بزرگی که گفتند و با اغتشاشاتی که ایجاد کردند به‌فکر راه میان‌بُر هستند. بنابراین استراتژی اول اصلاح‌طلبان ریاست جمهوری است و شوراها در استراتژی دوم قرار دارد. در جلساتشان انرژی را روی ریاست جمهوری می‌گذارند.

وی یادآور شد: 3 مدل است که آمریکایی‌ها تاکنون در مورد انتخابات پیاده کرده‌اند، یک مدل قبل از انتخابات است که اسم رمز آن انتخابات آزاد است. اعتراض و اجتناب از برگزاری انتخابات و ایجاد چالش قبل از انتخابات مدل کشور روسیه است و کشاندن چالش به انتخابات. مدل حین انتخابات، مدل پاکستان و لبنان است. انجام اقدامات امنیتی مهندسی‌شده، خرابکاری و ترورها و فتنه‌‌‌های گوناگون و تغییرات در مهندسی و جابه‌جایی افکار. مدل بعد از انتخابات هم می‌شود فتنه 88 که اوکراین، گرجستان و قرقیزستان از این دست است.

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی گفت: آمریکایی‌ها در انتخابات 92 دنبال هر سه مدل ذکرشده هستند. انتخابات آزاد نشان می‌دهد که این‌ها دنبال چالش قبل از انتخابات هستند و با اقدامات مهندسی‌شده و امنیتی و عملیات مخفی که خودشان هم بارها به‌ آن اشاره کرده‌اند و اخیراً هم برژینسکی طرح عملیات مخفی را به آمریکا ارائه کرده است، نشان می‌دهد که این‌ها می‌خواهند فضای داخلی را فتنه‌گون کنند.انتخابات مهندسی‌شده اسم رمز بعد از انتخابات است. انتخابات نظام پزشکی یک پایلوت انتخابات آزاد و یک خط‌ونشان بود.

سراج ادامه داد: این‌ها می‌گویند که اگر مذاکره صورت بگیرد، ضربه اساسی به گفتمان انقلاب وارد می‌شود و گفتمان انقلاب تسلط خودش را در جامعه از دست می‌دهد و از طرفی هم می‌گویند که اگر مذاکره صورت بگیرد، گشایش اقتصادی در شرایط کشور به‌وجود می‌آید که این مسئله برای ما سبد رأی درست می‌کند. این‌ها اشتباه محاسباتی است، بنابراین امروز در شرایطی که ما می‌بینیم، آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند که اجماع علیه ما ایجاد کنند و قطعنامه جدید هم صادر کرده و تلاش می‌کنند که محیط ما را بی‌ثبات کنند؛ آمریکایی چه‌زمانی دست از شرارتشان برداشتند که ما بخواهیم با آن‌ها مذاکره کنیم.

وی یادآور شد: آمریکایی‌ها نه دموکراسی را قبول و نه منطق دارند و نه به آزادی اعتقاد دارند و نسبت به اسلام هم کینه‌شان هیچ‌وقت کاهش نیافته بلکه  بیشتر هم شده است. این‌ها که دنبال مذاکره هستند، اهداف سیاسی و بدی را دارند دنبال می‌کنند.

رییس سابق سازمان بسیج دانشجویی در پایان تأکید کرد: تحریم‌های اقتصادی و سیاست‌های اقتصادی هر دو در وضعیت اقتصادی کشور نقش دارند. تحریم‌ها یک مقدار انتقال پول را به کشور سخت کرد، اما این شرایطی که الآن پیش آمده از نبود ارز در کشور نشأت نمی‌گیرد. در 6ماهه دوم سال، ما ارز لازم را برای تزریق به جامعه داشتیم ولی به‌نظر می‌رسد که این ارز بد توزیع شده است. وقتی که به کسی که تازه صرافی تأسیس کرده 3 میلیارد دلار ارز می‌دهند و می‌‌گویند: "تو این ارز را در بازار تزریق کن!" و وقتی پیگیری می‌کنیم، می‌بینیم که به حلقه کلفت جریان انحراف وصل است، نمی‌تواند صرفاً تحریم و نبود ارز باشد. به‌نظر می‌رسد که در جاهایی نمی‌‌خواهند تدبیر کنند و یا تدبیر نکرده‌اند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار