-زمانی انقلاب به وقوع پیوست که حاکمیت در جهان در سیطره بلوک غرب و شرق بود و دین جایگاهی در زندگی بشر نداشت.
- با وجود تحریمها و شرایط نابهسامان به ویژه در حوزه اقتصاد باز هم شاهد حضور حداکثری مردم در 22 بهمن سال 91 بودیم و این نشان از آن دارد که هنوز انقلاب و نظام طرفداران همیشگی خود را دارد.
-کاندیدای ریاست جمهوری آتی باید توانایی خلق حماسه سیاسی با کارنامه، برنامه و تیم کاری مشخص داشته باشد.
-صداقت، عقلانیت، سیاست و دیانت از موارد مهمی است که باید در حوزه مدیریت لحاظ شود و به نوعی باید هم پرکار باشیم و هم کار خوب ارائه دهیم.
- تداوم انقلاب و جاودانگی عزت نظام اسلامی با سیاستهای خارجی راه به جایی نبرده و این عزت و جاودانگی نشأت گرفته از سنت و وعده الهی است.
- اگر در انتخابات به شاخصههای رهبری توجه جدی داشته باشیم میتوانیم با انتخابی عقلانی و به دور از بداخلاقیها رئیسجمهور کارآمد را روی کار بیاوریم.
- باید بدانیم مدیریت و اداره باید در چارچوب نظام اسلامی باشد و هرگونه تصمیمگیری که با نظام اسلامی منافات داشته باشد و متمایل به مکاتب دستساز بشر شود، نوعی انحراف محسوب میشود و این یعنی آب در آسیاب آمریکا ریخته و به خون شهدا خیانت کردهایم.
- حزباللهی کسی است که کارآمدی دین در جامعه را به اثبات برساند و کسی که فقط در این حوزه به شعار بسنده کند، خیانت به نظام و آرمانهای انقلاب کرده است.
-برای مدیریت صحیح در مرحله نخست باید به مبانی نظری نگاه ویژه داشت و با برنامهریزی صحیح به درستی به اجرای آن مطابق با شرایط بپردازیم.
- انتخابات از مسائلی است که نیازمند حضور حداکثری و مشارکت همگانی بوده و این عرصهای است که باید در آن با انقلاب و آرمانهای امام راحل تجدید پیمان کنیم.
-باید تصمیم و نگاه عقلانی و به دور از احساس در انتخابات داشته باشیم، ایجاد تنش و اصطلاحاتی چون موج به دور از فرهنگ دینی بوده و بیشتر تمایل به فرهنگ غرب داشته و این نگاهی احساسی و بدور از منطق و عقلانیت است.
-هیچ صنفی به اندازه روحانیت در جبهه شهید نداده و باید در جبهه نظام همواره علما پای کار باشند.
دیدگاه شما