مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 3. مهر 1392 - 7:49   |   کد مطلب: 8675
نمایندگان مجلس با انجام تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان چای کشور موافقت کردند.
تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان چای تصویب شد

 

به گزارش تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع‌طبیعی در مورد تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان چای کشور را مورد بررسی قرار دادند.

تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان چای در پایان سال 91 از سوی جمعی از نمایندگان مجلس مطرح شد و به کمیسیون کشاورزی مجلس ارجاع شد و این کمیسیون هم طی جلساتی با مسئولین وزارت جهاد کشاورزی رسیدگی و ضرورت انجام تحقیق و تفحص را تصویب کرد.

محورهای این تحقیق و تفحص عبارتند از:

1-خرید 52 هزارتن چای سنواتی غیرقابل شرب و توزیع آن از طریق تعاون روستایی (توسط عوامل خریدار).

2-صدور حواله کیلوی سوم برای شرکت‌های پیشتازان و ایرانیان در سالهای 1389 و 1390 که ضربه سنگینی به تولید داخل وارد کرده است.

3-صدور حواله برای شرکت صدرا بدون اینکه مبلغی پرداخت یا خریدی صورت گرفته باشد.

4-عدم پرداخت مطالبات چای‌کاران تا به حال که دوره جدید برداشت هم صورت گرفته است.

بهارستان‌نشینان بر همین اساس با 122 رای موافق، 12 رای مخالف و 11 رای ممتنع از مجموع 204 نماینده حاضر در صحن علنی با انجام تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان چای موافقت کردند.

به گزارش تسنیم، در جریان بررسی این دستور کار بهارستان مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود به عنوان یکی از تقاضاکنندگان انجام این تحقیق و تفحص گفت: دولت همه ساله یارانه‌ای را به چای کاران پرداخت می‌کند و با اینکه یارانه‌هایی به این بخش اختصاص می‌دهد، اما هر ساله هم چای‌کاران و هم تولیدکنندگان مشکلات فراوانی دارند و مشخص نیست که مشکل از کجاست.

وی ادامه داد: تحقیق و تفحص راه‌حلی برای یافتن مشکل بخش چای کشور است، چرا که اکنون مشکلات زیادی در این بخش وجود دارد و معلوم نیست که کشوری که به میزان مصرف چای دارد، تا کی باید شاهد وجود مشکل در بخش چای‌کاری و تولید چای خشک باشد.

این نماینده مجلس خطاب به نمایندگان تصریح کرد:‌از شما نمایندگان می‌خواهم که اجازه دهید تا با رای شما برای یکبار هم که شده از سازمان چای کشور تحقیق و تفحص انجام دهیم تا واقعیت‌ها مشخص شود، چرا که در این حوزه مشکلاتی وجود دارد و در واقع معلوم نیست که این مشکلات ناشی از چیست.

لاهوتی در پایان تاکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید برای حل مشکلات بخش چای بکوشد، چرا که آمار صحیح و دقیقی درباره جزئیات فروش چای کشور وجود ندارد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار