مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 21. آبان 1392 - 15:49   |   کد مطلب: 9490
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش عسگراولادی برای نزدیک‌کردن جریانات سیاسی،‌ گفت: مرحوم عسگراولادی همواره سعی می‌کرد دل‌های افراد را به هم نزدیک کند.
عسگراولادی نماینده تفکر و اخلاق امام(ره) بود/ تلاش عسگراولادی برای نزدیک‌کردن جریانات سیاسی

به گزارش صدای دانشجو حسن کامران در گفت‌وگو با تسنیم، در حاشیه مراسم بزرگداشت حبیب الله عسگر اولادی در اصفهان، پیرامون ویژگی‌های نایاب عسگراولادی اظهار کرد: عسگراولادی شخصیتی متواضع بود و برخلاف افرادی که وقتی پست و مقامی به دست می‌آورند، غرور و تکبر آنها را فرا می‌گیرد، این شخصیت درعین قرارگیری در قدرت شخصیتی، متواضع بود همان طور که  امام (ره) و مقام معظم رهبری چنین شخصیت‌هایی دارند.

وی گفت: دومین ویژگی این شخصیت صداقت وی بود، در شرایطی که امروز انسان‌های جامعه به افرادی حقه‌باز تبدیل شده‌اند، این برخورد صادقانه به عنوان عامل بسیار مهمی محسوب می‌شود که متاسفانه در حال حاضر وجود ندارد و صداقت در جامعه ما همچون طلا شده و مثقالی از آن یافت نمی‌شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی دلسوزی را از دیگر ویژگی‌های این شخصیت دانست و افزود: گاهی پیش می‌آید که افراد به علت حسادت خود برای افرادی که پست و مقامی می‌رسند نقشه‌هایی در سر دارند، همان طور که مقام معظم رهبری اشاره کرده‌اند، اگر طایفه‌ای اشکال داشت نباید نادیده گرفته شود و همچنین اگر طرف مقابل حسن داشت آن نیز نباید نادیده گرفته شود، هم حسن‌ها باید گفته شود و هم نقد شود.

وی تصریح کرد: عسگراولادی در جریانات مختلف سیاسی نشان داده که شخصیت بخیلی نیست و همواره سعی می‌کرد دل‌های افراد را به هم نزدیک کند.

کامران در پاسخ به اینکه چرا نام عسگراولادی همراه نام امام خمینی(ره) و آرمان‌های وی بیان می‌شود، گفت: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند، راه امام (ره) یک حقیقت زنده بوده و امام خمینی شخصیتی تکلیف مدار بود که برای رضای خدا کار می‌کرد، عسگراولادی هم که شباهت زیادی به امام داشت و نماینده وی شد، به منزله این بود که نماینده تفکر و اخلاق امام(ره) شود.

وی خاطرنشان کرد: در دوران انقلاب ریزش و رویش وجود داشته و اگر بتوانیم انسان‌هایی که از راه جداشده‌اند را برگردانیم بسیار مفید است، عسگراولادی شخصیتی بود که می‌توانست به سعه صدر خود این افراد را دوباره جذب کند، وی به اینکه طرف مقابل از کدام دارو دسته است، نگاه نمی‌کرد بلکه از این دید که چه می‌توان وی را هدایت کند نگاه می‌کرد و سبب برگشت وی شد.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار