میلاد مرادی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان همدان در گفتگو با صدای دانشجو اعلام کرد: در راهیان نور تعداد اعزام برادران و خواهران دانشگاه فرهنگیان استان مجموعا برادران شهید مقصودی و خواهران شهید باهنر به تعداد 130 نفر رسید.
مرادی گفت: این حجم اعزام در مقایسه با سال های گذشته دارای افزایش بوده و بیشتر از سهمیه ابلاغی سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان و بودجه ارائه شده توانستیم دانشجویان را به راهیان نور اعزام کنیم.
وی گفت: متاسفانه بودجه امسال خیلی کم بود علی رغم این که میزان استقبال دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در اردوهای معنوی بویژه راهیان نور بسیار زیاد می باشد.
مرادی افزود: این اردو در دو دوره برادران از تاریخ 17ام تا 20ام و خواهران از 21ام تا 24 ام اسفند ماه سال گذشته مصادف با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) برگزار شد.
وی گفت: تفاوت های امسال با سال های گذشته به ویژه در کاروان خواهران چند رویکرد مناسب برای برگزاری این اردو بود. یکی منطقه کربلا4 که شب شهادت حضرت زهرا یک برنامه ویژه آنجا در کنار راویان دفاع مقدس استان همدان مخصوصا رزمندگان و آزادگان عملیات کربلا4 ، سید رضا موسوی، شاه محمدی، فرجام، هوشیار، روحانی کاروان حاج آقا طالبی گرفتیم. الحمدلله توفیق داشتیم که در آن شب پرچم حرم حضرت زینب به واسطه یکی از رزمندگان مدافع حرم به برنامه وارد شد. همچنین روزیمان بود که در منطقه طلائیه هم پرچم حرم حضرت ابوالفضل العباس (ع) رونق بخش محفل ما بود.
مرادی در خصوص برنامه های اجرا شده در اردو ادامه داد: امسال ما در بحث محتوای فرهنگی دانشجوی مبلغ داشتیم که وظیفه جذب و معرفی بسیج دانشجویی را بر عهده داشتند. در روز آخر هم در یادمان فتح المبین برنامه ای داشتیم که رویکرد آن ایجاد تصمیم و عزم در شرکت کنندگان برای ورود به کارهای فرهنگی در عرصه دانشجویی و آموزش و پرورش بود که الحمدلله خروجی مناسبی هم داشت.
وی گفت: در این اردو ما از مناطقی همچون اروند کنار، شلمچه، معراج الشهدا اهواز، فتح المبین، هویژه کربلا4 و طلائیه بازدید کردیم.
مرادی در خصوص رویکرد ویژه دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد: رویکرد اصلی ما تربیت راویان دفاع مقدس در عرصه آموزش و پرورش بود که ثبت نام لازم هم در اردو انجام شد. در اردو جمعی از دانشجو معلم های استان همدان اعلام آمادگی کردند که به آنها به عنوان راوی آموزش داده بشود تا زمانی که وارد شغل معلمی شدند بتوان از آنها در اردوهای راهیان نور به صورت ویژه برای کاروان های دانش آموزی استفاده بشود. ضرورت این آموزش زمانی روشن می شود که دقت کنیم احتمالا ما در اینده با خلا راوی دفاع مقدس در بین فرهنگیان کشور روبرو خواهیم بود.
وی افزود: هدف ما بر این بود که دانشجو معلم های دانشگاه فرهنگیان بتوانند تفاوت زندگی دغدغه مندانه را نسبت به سایر دانشجوها درک بکنند و بدانند که مسئولیت سنگینی در این کشور به این دانشجویان که معلمان آینده کشور خواهند بود سپرده شده است و باید خاطرات دفاع مقدس را که از راویان دفاع مقدس شنیده اند، نسل به نسل انتقال دهند.
مرادی در خصوص این سوال که "زیر ساخت ها و بستر لازم برای برگزاری اردو راهیان نور را نسبت به سال گذشته چگونه ارزیابی کردید" گفت: الحمدلله از طریق مجموعه ناحیه بسیج دانشجویی استان همدان برنامه بسیار جالبی چیده شده بود، تشکیل ستاد راهیان نور و تقسیم وظایف صورت گرفته خودش یک کمک بزرگی به تشکل های دانشجویی استان کرده بود، البته تا حالت ایده آل هنوز فاصله داریم ولی در مقایسه با سال های پیش بسیار بهتر شده بود و ما از مسئولین مربوطه تشکر می کنیم.
انتها پیام/م
دیدگاه شما