به گزارش صدای دانشجو، به نقل از خبرگزاری فارس، نشست هماندیشی فراکسیون امید مجلس دهم و فراکسیون اصولگرایان عصر دیروز سهشنبه 28 اردیبهشت ماه 95 با حضور جمعی از منتخبان برگزار شد.
در این جلسه اساسنامه فراکسیون امید به تصویب رسید و با اجماع نظر عارف رئیس فراکسیون شد.
همچنین اعضای هیأت رئیسه موقت این فراکسیون با رای اعضا، انتخاب شدند که اسامی آنها به شرح زیر است:
محمدرضا عارف (رئیس)
غلامرضا تاجگردون
محمدرضا تابش
احمد مازنی
الیاس حضرتی
محمود صادقی
مصطفی کواکبیان
محمدعلی وکیلی
علی نوبخت
*حضور 105 منتخب در نشست فراکسیون امید
به گفته ابوالفضل سروش منتخب مردم تهران در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی 105 نفر از منتخبین در نشست امروز فراکسیون امید مجلس دهم حضور داشتند.
وی در خصوص گزینه پیشنهادی فراکسیون امید برای ریاست مجلس دهم افزود: اجماع نظر اعضای فراکسیون برای ریاست مجلس دهم، آقای عارف است.
سروش در ادامه با بیان دیگر مباحث مطرحشده در این نشست، عنوان کرد: آقای عارف به عنوان رئیس فراکسیون امید مجلس دهم در ابتدای سخنان خود ضمن بیان برنامهها و عملکرد فراکسیون، بر شعار اصلی فراکسیون یعنی «آرامش، امید و رونق اقتصادی» تأکید کرد.
*ماموریت مجمع عمومی فراکسیون امید به شورای مرکزی موقت/ نظرخواهی درباره حضور اعضا در کمیسیونها
محمود صادقی از دیگر منتخبین مردم تهران در مجلس دهم در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: پیش نویس اساسنامه فراکسیون امید مجلس دهم که امروز در نشست هم اندیشی این فراکسیون به تصویب رسید دارای اصلاحاتی بود که از مهمترین آنها میتوان به افزایش تعداد هیات رئیسه از 5 به 9 نفر اشاره کرد.
وی افزود: از دیگر بندهای اصلاح شده این پیش نویس رای گیری جداگانه کاندیدای رئیس فراکسیون و اعضای هیات رئیسه بود که در پیش نویس قبل این دو رای گیری با یکدیگر ادغام شده بودند.
منتخب مردم تهران در مجلس دهم از مصوبه مجمع عمومی این فراکسیون خبر داد و عنوان کرد: در جلسه امروز در مجمع عمومی مصوبهای به تصویب رسید که براساس آن هیات رئیسه فراکسیون به طور موقت تا تشکیل مجمع عمومی بعدی اختیار شورای مرکزی را خواهد داشت.
صادقی با بیان اینکه نظر واحد اعضا برای ریاست مجلس عارف است، خاطرنشان کرد: در این نشست در خصوص ریاست مجلس بحث و تبادل نظری انجام نشد چرا که از قبل در دستور کار فراکسیون قرار نگرفته بود.
وی همچنین گفت: در این جلسه فرمهایی برای تعیین اولویتهای اشخاص جهت عضویت در کمیسیونهای تخصصی در مجلس دهم توزیع شد که در نهایت این فرمها به اعضای هیات رئیسه تقدیم شد تا براساس بررسیهای صورت گرفته اولویتها برای عضویت در کمیسیونها مشخص شود.
عارف: آماده همکاری با سایر فراکسیونهای مجلس هستیم
منتخب مردم تهران در دهمین دوره مجلس در بیان جزئیات دیگری از این نشست، اظهار داشت: در بخشی از این نشست آقای عارف به عنوان رئیس فراکسیون با تأکید بر ضرورت همکاری با سایر فراکسیونها در راستای منافع و مصالح ملی اعلام امادگی کرد که با سایر فراکسیونها همکاری برادرانه و نزدیکی داشته باشیم.
وی افزود: عارف همچنین اولویتهای کشور را تشریح کرده در خصوص برنامه ششم توسعه مباحثی را مطرح کرد.
منتخب مردم تهران در مجلس دهم ادامه داد: رئیس فراکسیون امید مجلس دهم همچنین با اشاره بر شعار «آرامش، امید و رونق اقتصادی» بر لزوم همکاری با سایر فراکسیونها تأکید کرد.
وی همچنین به بحث خروج کشور از رکود و همچنین برنامههای آتی فراکسیون نیز تأکید کرد.
به گزارش فارس، همچنین در نشست اصولگرایان نیز مباحثی مطرح شد که در بخش زیر میخوانید:
ابوترابیفرد: نباید در مجلس طرح و لوایحی دارای بار مالی به تصویب رساند
به گفته امیر خجسته نماینده مردم همدان در مجلس در این جلسه حجتالاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد عنوان کرد که ما به قدر کافی قانون در مجلس به تصویب رساندهایم و نباید طرحها و لوایحی در دستور کار مجلس قرار گیرد که بار مالی بر کشور و نظام تحمیل کند.
وی افزود: پس از حجتالاسلام ابوترابی فرد محمدرضا باهنر نائب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی و علی لاریجانی رئیس مجلس نیز سخنرانی خواهند داشت.
*حضور 131 منتخب مجلس دهم در نشست فراکسیون اصولگرایان
به گفته امیر خجسته منتخب مردم همدان در مجلس دهم و طبق اعلام رنجبرزاده (منتخب مردم اسدآباد) در انتهای نشست، 131 منتخب مجلس دهم در جلسه حضور داشتند.
وی بر همین اساس افزود: برخی از منتخبان مجلس دهم به دلیل سفر یا حضور در حوزههای انتخابیه امکان شرکت در این نشست را نداشتند.
لاریجانی: رفتار سنجیده ایران میتواند بر شرایط جدید منطقه اثرگذار باشد
امیر خجسته نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی به فارس گفت: در این نشست علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسائل اقتصادی در کشور عنوان کرد که این امیدواری در مجلس دهم وجود دارد و افقهای جدیدی در حوزه مسائل اقتصادی باز شده است.
وی افزود: لاریجانی اضافه کرد مسائل اقتصادی و تولید و همچنین ساماندهی این بخش باید در اولویت قرار گیرد و ما شاهد هرچه بهتر شدن این بخش باشیم.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رئیس مجلس با اشاره به شرایط منطقه گفت که شرایط جدیدی در منطقه در حال شکل گرفتن است و رفتار سنجیده جمهوری اسلامی ایران میتواند در این شرایط جدید اثرگذار باشد.
خجسته خاطرنشان کرد: پیش از این محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز عنوان کرد که باید از دو قطبی شدن در مجلس پرهیز کرد و نباید از مسائل اصلی در مجلس غفلت شود و همه باید راهبردهای مقام معظم رهبری را سرلوحه کار قرار داده و بر آن متمرکز شوند.
وی در پایان گفت: باهنر همچنین اظهار داشت بررسی و تصویب برنامه ششم در مجلس دهم باید مسائل اقتصادی با محوریت اقتصاد مقاومتی به طور جد لحاظ شود و مدنظر قرار گیرد.
انتهای پیام/م
دیدگاه شما