به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، به نقل از دانا، دکتر رسول دیناروند با بیان این مطلب افزود: این که صادرات کالاهای آمریکایی نیاز به مجوز خاصی به نام اُفک از آمریکا را دارند، چیز جدیدی نیست و همواره وجود داشته است. در دوران پسابرجام و در سال گذشته (۲۰۱۶) دولت آمریکا برخی از کالاها را وارد فهرستی کرد که نیازی به گرفتن مجوز یا اُفکلایسنس نداشت و بسیاری از این تجهیزات پزشکی و کالاهای دیگر از این فهرست خارج شد.
دیناروند افزود: در حال حاضر دولت جدید آمریکا مجددا برخی از تجهیزات پزشکی را که قبلا اجازه داده بود که بدون مجوز اُفک لایسنس به ایران صادرات شود، به فهرستی که نیاز به مجوز خاص دارد، برگردانده است. کاری را که حدود یک سال گذشته آزاد کرده بودند، مجددا به فهرست تحریمهایشان برگرداندهاند.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این که قبلا نیز این تجهیزات و کالاها توسط شرکتهای ایرانی با دردسر تامین میشد و قاعدتا با این تحریمهای جدید نیز کار سختتر میشود، افزود: ولی این که کشور ما دچار بحران شود، یا سلامت مردم به خطر بیفتد، قطعا اتفاق نخواهد افتاد.
دیناروند با بیان این که ایران قبلا نیز سابقه تحریم را داشته است، گفت: شرکتهای تامین کننده این تجهیزات مسیرهای جایگزین را میتوانند پیدا کنند.
وی گفت: تحریم این کالاها یک کار ضد بشری است زیرا اکثر این تجهیزات کاربرد تشخیصی و درمانی برای بیماریها دارد و ورود این کالاها به فهرست دریافت مجوز خاص، جز اذیت مردم و به خطر انداختن سلامت آنان پیام دیگری ندارد.
معاون وزیر بهداشت در پایان تاکید کرد که برای ورود این تجهیزات به کشور مسیرهای جایگزین وجود دارد و جای نگرانی برای سلامت مردم نخواهد بود.
انتهای پیام/چ
دیدگاه شما