به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، به نقل از فارس، محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری، ظهر امروز در نشست خبری که در دفتر مرکزی این تشکل سیاسی برگزار شد، اظهار داشت: سالی که پشت سر گذاشتیم سال پرحادثهای بود و موفقیتهای زیادی از لحاظ منطقهای و امنیتی کسب کردیم و امیدواریم در سال 96 ریشه جریان تکفیر و جریاناتی که با سلاح و پولشان از تکفیریها حمایت میکنند خشکانده شود.
وی در همین زمینه افزود: باید از مدافعان حرم نیز تشکر کرد چون با مجاهدتهای آنها امروز خبرهای خوشی از نزدیک شدن به پایان جنگ با تکفیریها به گوش میرسد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه این نشست خبری و در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون انتخابات شورای شهر و اظهارات آیتالله جنتی در مورد ضعف در بررسی صلاحیت نامزدهای این انتخابات خاطرنشان کرد: زمانی که قانون انتخابات شوراها در مجلس پنجم تصویب شد من در مجلس بودم و آن موقع طیف و سیاقی داشتیم که نظارت بر شوراها را در قانون تصویب کردیم و این مسئولیت را بر عهده شورای نگهبان گذاشتیم.
وی ادامه داد: در آن زمان تفسیر شورای نگهبان از نظارت وظیفه حصری بود و میگفتند در قانون اساسی بر انتخابات مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری ناظر هستیم و در خصوص خبرگان نیز نظارت بر این انتخابات با شورای نگهبان است و بر این اساس مصوبه ما را رد کرده و گفتند ما وظیفهای برای نظارت بر انتخابات شوراها نداریم.
باهنر در همین راستا افزود: در آن زمان به این جمعبندی رسیدند که مجلس ساز و کاری را برای نظارت بر انتخابات شوراها و بررسی صلاحیتها داشته باشد ولی چون مجلس هم از نظر ساختاری مشکل جدی دارد و نمایندگان به طور متوسط دو سومشان در هر دوره تغییر مییابند ممکن است خط و گرایش سیاسی مجلس عوض نشود اما نمایندهها تغییر میکنند که جای خود را برای بحث در خصوص اصلاح و یا عدم اصلاح قانون نمیتوانند پیدا کنند.
باهنر با بیان اینکه نظارت بر حسن اجرای انتخابات شورا بر عهده مجلس است ولی با سازوکار کنونی نمیشود نظارت قوی انجام داد، گفت: دلیل این ضعف نظارت نیز این است که این انتخابات حجم وسیعی دارد و شاید بیش از 200 تا 300 هزار نفر در کل کشور نامزد این انتخابات شوند. شورای نگهبان با آنچه انتخابات مجلس و ریاست جمهوری را مدیریت میکرد این مسئولیت را پذیرفت که در استانها دفاتری را داشته باشد کاری که مجلس نمیتوانست آن را انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه به دلیل شناور بودن ساختار مجلس نظارت در انتخابات شوراها توسط این نهاد به خوبی انجام نمیشود، گفت: تا زمانی که در مجلس بودم چند بار پیگیری کردم که مجلس وارد این مقوله نشود و به نظرم راهحل نیز این است که مجلس ناظر تعیین کرده و به مجمع تشخیص مصلحت برود و در آنجا راهحلی پیدا شود و در غیر اینصورت این مشکلات ادامهدار خواهد بود.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در همین راستا افزود: انتخابات شوراها و ظرفیت آنها مغفول واقع شده است و به نظرم شوراها میتوانند برای مدیریت واحد شهری و مسائلی چون بهداشت و درمان نیز به کمک دولت بیایند.
باهنر در ادامه نشست خبری و در پاسخ به سوالی پیرامون انتخابات سال آینده خاطرنشان کرد: حداقل ادعایمان در رقابتهای انتخاباتی این است که رقابتی عادلانه باشد ولی نمرهای که میشود به آقای روحانی داد نسبی است و نمره رد یا قبولی دادن در چنین مواردی وارد نیست.
وی در خصوص اظهارات اخیرش در مورد روحانی تصریح کرد: خاستگاه و حرکت سیاسی آقای روحانی تا قبل از انتخابات 92 در جرگه اصولگرایی بود و شاهد مثال آن نیز عضویت ایشان در جامعه روحانیت مبارز است ولی در انتخابات 92 با به جمعبندی نرسیدن اصولگرایان بر روی ایشان و به جمعبندی رسیدن اصلاحطلبان برای حمایت از ایشان آقای روحانی وامدار جریان اصلاحات شد.
وی همچنین پیرامون نمرهدهی به عملکرد رئیسجمهور خاطرنشان کرد: تیم دیپلماسی آقای روحانی قوی بود و قدرتمند عمل کرد اما به تمام اهداف خود نرسید. هرچند تعدادی از تحریمها برداشته شده ولی طرف مقابل به وعدههایش عمل نکرده است.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با تأکید بر اینکه ما در دفاع از کشور با کسی مذاکره و معامله نمیکنیم، تصریح کرد: دولت برجام را جلو برد و به تمام اهداف خود نرسید و برای ادامه کار باید بسیار قدرتمندانه حرف خود را از رقیب غیر متعهد بیرون بکشد.
باهنر همچنین پیرامون رقابتهای انتخاباتی سال آتی با تأکید بر اینکه توصیهمان این است که رقابتهای عالمانه و عادلانهای انجام گیرد، خاطرنشان کرد: اگر انتخابات وارد فضای بداخلاقی و حرفهای غیر ضابطهمند شود باید تأسف بخوریم و مراقب باشیم انتخابات در فضای تند و شایعهپراکنی تحت تأثیر قرار نگیرد و رقابتی سالم و جدی داشته باشیم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین پیرامون برخی اظهارات حمید بقایی بر علیه خود گفت: نه تنها ایشان بلکه خیلیها در کشور بنده را قبول ندارند و باید تلاش کنیم که خودمان درست عمل کنیم و وقت خود را با اینکه چه کسی چه حرفی گفته تلف نکنیم.
وی در پاسخ به سوالی پیرامون برخی مواضع سعید جلیلی پیرامون جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت: امیدواریم همه نامزدها در این دوره از انتخابات فرایند حرکت اتحادی را بپذیرند و با آن راه بیایند و ما نیز در این راستا تلاش میکنیم.
باهنر در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون مواضع رسانه ملی در خصوص جریانات سیاسی خاطرنشان کرد: یکی از سختترین مدیریتها در کشور مدیریت رسانه ملی است و این سختی به حدی است که بنده گاهی آن را با ریاست جمهوری مقایسه میکنم.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری، ادامه داد: اینکه صدا و سیما را متهم کنیم که کاندیدای خود را انتخاب کرده معقول نیست و صدا و سیما جانبدارانه عمل نمیکند.
باهنر با بیان اینکه باید تلاش کنیم که فردی قدرتمندتر از رئیس جمهور فعلی روی کار بیاید، گفت: باید از فردی حمایت کرد که جمعبندیمان این باشد که از رئیسجمهور فعلی قویتر است و حتما به این علم خواهیم رسید که فردی معرفی شود که قویتر از آقای روحانی است.
باهنر در ادامه با اشاره به ضعفها و قوتهای روحانی گفت: وی از لحاظ تجربی پارامترهایی برای موفقیت دارد و پارامتر مثبت این است که معمولا رؤسای جمهور ما بعد از انتخابات دو دورهای بودهاند اما پارامتر لرزان ایشان این است که بعد از انقلاب کمتر رئیسجمهوری بود که آرایش کمتر از 51 درصد باشد.
وی تأکید کرد: آقای روحانی در زمینه عملکرد خود ریزشها و رویشهایی داشته و همین موضوع میتواند به وی آسیب بزند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: هر چند سال 92 کمتر از 10 درصد از آرای روحانی متعلق به اصولگرایان بود ولی قطعا اکثر آرای ایشان متعلق به اصلاحطلبان است و به همین دلیل ایشان مدیون آنها هستند.
باهنر در پاسخ به سوالی پیرامون رشد اقتصادی در دولت روحانی تصریح کرد: رشد اقتصادی مستمر نیست و خیلی از ظرفیتها مغفول مانده و اگر کارهایی هم انجام شده باشد اثرات آن به ذائقه مردم نرسیده است.
وی تأکید کرد: ملت هنوز پشت دیوار رکود ایستادهاند و دولت سعی کند ملت را هم از رکود عبور دهد.
انتهای پیام/چ
دیدگاه شما