به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، بهنقل از تهران نیوز ، انتشار فهرست کاندیداهای اصلاح طلب شورای اسلامی شهر تهران از زمان مشخص شدن آن تا کنون واکنشهای متعددی در پیداشته و مخالفان و موافقان ترکیب این فهرست به اظهار نظر پرداختهاند.
ابوالفضل سروش ، نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با دفاع از کلیت عملکرد شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در این ارتباط اظهار داشت: اینجانب از اول با مکانیزم شورایعالی اصلاح طلبانبرای انتخابات شورای شهر تهران درجریان ریز مسائل بودم انصافاً لیست با مکانیزمی که تعریف شده بود انتخاب شد و طبق کمیتههای تخصصی و فرآیندهای تعریف شده - بههمین دلیل میبینیم فقط دو نفر از اعضای اصلاحطلب قبلی شورای شهر علیرغم همه فشارهای بیرونی داخل لیست هستند (آقای مسجد جامعی و آقای سالاری) حتی دکتر غلامرضا انصاری عضو اسبق شورا و عضوشورای مرکزی انجمن اسلامی جامعه پزشکی (انجمن ما با تشکیلات سراسری در همه استانهای کشور فقط همین یک نفر کاندیدا رو داشت) انتخاب نشد یا حتی مهندس مهدی نادمی یار جوان و بسیار نزدیک دکتر عارف انتخاب نشد.
وی ادامه داد: آقای الویری نفر بیست و دوم لیست شد که با تایید نشدن آقای صمدی داخل لیست شد به همین علتها و چون در جریان نزدیک انتخاب افراد بودم مطلع هستم رانتخواری ویژهای نشد، هر چند لیست مطلوب کامل حقیر هم نیست و کج سلیقیگیهای هم شد ولی در نهایت امیدوارم افراد خدوم و کسانی که هم و غمشان تلاش برای حل مشکل مردم نجیب تهران است ۲۱ نفر شورای شهر تهران رو تشکیل دهند.
اسماعیل گرامی مقدم ، عضو شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در گفتوگویی اظهار داشت: در انتخابات شوراها جمع کثیری از اصلاحطلبان بهدلیل عدم رد صلاحیت حضور قابل توجهی داشتند، شورایعالی اصلاح طلبان ابتدا کمیته هفت نفرهای را جهت ارزیابی نامزدها تعیین کرد و سپس این کمیته گروه 14 نفری را از کارشناسان خبره در حوزههای مختلف سیاسی، اجتماعی ومدیریت شهری برای گزینش نامزدهای اصلاح طلب انتخاب کرد. این کمیته 14 نفره پس از اعلام فراخوان نامزدهای اصلاح طلب بر اساس مدارک و فرمهای تکمیلی نامزدهای اصلاح طلب را امتیازبندی کردند.
وی گفت: قطعاً افرادی هم که به هر دلیلی تا مرحله پایانی مورد گزینش و رأیگیری قرار گرفتند افرادی توانمند و شایسته برای قرار گرفتن در لیست بودند اما صرفاً ۲۱ کرسی وجود دارد و قاعدتاً افرادی بهدلیل سوابق ارزنده و شایستگیهای لازم بودند که میتوانستند آنها هم در لیست ۲۱ نفره حضور داشته باشند.
سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: از یک لیست واحد حمایت میکنیم. با همه نقدهایی که ممکن است بر انتخاب این ۲۱ نفر وارد باشد اما ما اصلاح طلبان برای تکرار پیروزیهای گذشته، همبستگی، انسجام در جبهه اصلاحات باید از این لیست واحد حمایت کرده و در انتخابات آینده نقصها و کاستیها را جبران کرد.
اسامی این لیست به شرح ذیل است:
۱ـ محسن هاشمی ، ۲ـ رضا جلالی ، ۳ـ فاطمه دانشور ، ۴ـ علیمحمد غریبانی ، ۵ـ اسماعیل دوستی ، ۶ـ اقبال محمدی ، ۷ـ محمدعلی زم ، ۸ـ احمد شریف ، ۹ـ سیدعلی قائممقامی ، ۱۰ـ یاشار سلطانی ، ۱۱ـ غلامحیدر ابراهیمیان سلامی ، ۱۲ـ سعید اللهبداشتی ، ۱۳ـ کامران زارعیان ، ۱۴ـ رجب پناهی ، ۱۵ـ ماریه شریفی سرایی ، ۱۶ـ ملیحه باقری ، ۱۷ـ حسین طالبزاده ، ۱۸ـ عباس کریمی ، ۱۹ـ محمدرضا بهمنی ، ۲۰ـ مهدی شایسته و ۲۱ـ محمود هادیزاده .
محمد مهاجری روزنامه نگار اصلاحطلب در یادداشتی به نقد فهرست اصلاحطلبان پرداخت و نوشت:
این بود عاقبت نهضت ثبتنامتان، آقایان اصلاحطلب؟ کلی زور زدید ، صدها جلسه برگزار کردید، از هزاران کاندیدا رسیدید به این ۲۱ نفر؟ واقعاً این همه هنر را به تنهایی انجام دادید؟
لیست اصلاحطلبان برای شورای شهر توهین آشکار به ساکنان پایتخت است. گیرم روانشناس و ماما و فعال حوزه زنان را قبول کنیم، این آقای «هکر و نینجای خوشحالسازی» را کجای دلمان بگذاریم؟
فرض میکنم همه لیستتان قلفتی رای بیاورد. میدانید یعنی چه ؟ یعنی شهردار بعدی تهران این ترکیب شورا را به هیچ انگارد و هر کاری که دلش میخواهد بکند. شورایی که سه چهارم اعضایش چیزی از شهر نمیدانند سزایشان البته همین هم هست.
کاش لااقل ۲-۳ روز صبر میکردید تا لیست اصولگرایان در بیاید و چند نفر از نامزدهای آنها را در لیستتان می گذاشتید که کمی جان بگیرد.
من یکی ترجیح میدهم همین آقای قالیباف یا همان آقای احمدینژاد شهردار تهران بمانند تا شهرداری که اصلاحطلبانی که توی لیست شما هستند، به او رای بدهند.
جواد امام از اعضای حزب منحله مشارکت در اعتراض به این ماجرا نوشت: در صورتی که نسبت به اصلاح لیست اقدامی صورت نگیرد موارد را بهصورت مشروح و مستند به اطلاع عموم خواهم رساند.
وی میافزاید: متاسفانه عدم رعایت ضوابط و ملاکهای مصوب از سوی بعضی از اعضای هیئت رئیسه شورا و عدم توجه به فرآیند طی شده توسط کمیته بررسی و ارزیابی(گروه ۱۴۴ نفره کارشناسان) نهایتا به لیستی انجامیده است که اعتراضات بسیاری را برانگیخته است.
کمیته بررسی و ارزیابی بر اساس ضوابط مصوب از میان کاندیداهای موجود فهرستی را تهیه کرد و قرار بر این بود لیست نهایی بر اساس سهمیه گروههای تخصصی و ضوابط مذکور از میان نامزدهایی تهیه شود که امتیازات لازم را کسب کرده و نامشان در این فهرست اولیه آمده است.
اما متاسفانه نه تنها سهمیهبندی تخصصها در لیست نهایی رعایت نشده بلکه افرادی به این لیست راه یافتهاند که به دلیل فقدان تخصص لازم و عدم احراز امتیازات لازم نامشان اساسا در لیست اولیه وجود ندارد.
به استثناء حزب اتحاد، کارگزاران، کار، ندا، همبستگی، معلمان و اعتماد ملی هیچیک از احزاب دیگر نظیر حزب توسعه ملی، مجمع فرهنگیان، ایثارگران، تحکیم، مجاهدین انقلاب اسلامی سابق و… علیرغم دارا بودن کاندیداهای شناخته شده با دانش، تخصص و تجربه مرتبط و کسب امتیاز لازم در این مهندسی حذف شدهاند.
لیست امید نمی تواند نیازهای شهر تهران را برآورده کند
عبدالحسین مختاباد ، عضو اصلاحطلب شورای شهر تهران در ارتباط با لیست منتشر شده اصلاحطلبان به خبرنگار شهری تهران نیوز اظهار داشت: در این دوره سوء مدیریت شده است و متاسفانه این بار دوستان وقت عظیمی را در تهران برای تبلیغات کشدند و اکنون در سطح تهران تبلیغ بهم پیوسته از اعضای اصلاحطلب مشاهده نمیکنیم.
این عضو شورای گفت: شاخصهای که براساس آن این لیست را چیدند درست نیست این در صورتی است که این لیست نمیتواند نیازهای شهر تهران را برآورده کند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: اعضای اصلاح طلبان در شورای چهارم ۴۰درصد فضا را گرفتند و جالب است حداقل انتظار می رفت ۳۰درصد اعضای کنونی در لیست باشند و این یک سوء مدیریت ضربه به خودشان است.
مختاباد بیان داشت: لیست کنونی نمی تواند مجموعه اعظیم شهرداری تهران را اداره کنند و باید افراد نخبه و استخوان خورده کرده در شورای شهر (اعضای کنونی شورای شهر) و دارای تخصص را معرفی میکردند.
انتهای پیام/چ
دیدگاه شما