به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای دانشجو، شهاب نوروزیان دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس، در مورد کشتار مسلمانان میانمار به دست دولت و بودائیان افراطی این کشور گفت: شاید کمتر برههای از تاریخ بوده که جهان و جهانیان به این اندازه شاهد ریخته شدن خون هزاران بیگناه، بخصوص مسلمانان هستند.
وی ادامه داد: جهانی که در ابتدای قرن بیستویکم بر طبق معاهدات بین المللی میبایست عاری از هرگونه جنگ، خونریزی، تبعیض نژادی، قومیتی و نژادی باشد
متاسفانه در این زمانه، شنیدن قتل عام، خونریزی و آوارگی تبدیل به بخشی از زندگی مسلمانان جهان شده بخصوص در مورد میانمار که اخیرا شاهد اسفبارترین وضعیت هستیم.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: مردمان روهینگیا در میانمار، از خانه و کاشانه خود بیرون رانده شده و در بدترین وضعیت و شرایط قتل عام میشوند، صرفا به جرم مسلمان بودن. مسلمانان میانمار در سایه یک سکوت مرگبار که ناشی از ناتوانی یا انفعال مجامع بین المللی و به اصطلاح حقوق بشری است، قربانی یک توطئه سازمان یافته شدهاند.
نوروزیان در اینباره اضافه کرد: این توطئه نتیجه یک فاجعه بشری، پاک سازی قومیتی و بلکه یک «نسل کشی» تمام عیار و هولوکاست واقعی بوده در حال تبدیل شدن به یکی از تلخ ترین وقایع تاریخ بشری است.
دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا ادامه داد: جالب این است که مجامع بین المللی و به اصطلاح حقوق بشری در رفتار و برخوردی دوگانه حتی به منشورهای خود نوشتهای مانند اعلامیه حقوق بشر، که در بندهای ابتدایی 1،2،3 و 5 آن به صراحت بر حقوق شهروندی و آزادی عقیده و مذهب صحه گذاشته نیز پایبند نیستند. این رفتار دوگانه را در نوع برخورد با فجایع میانمار و قربانیان ترورهای کور و جاهلانه در اروپا میتوان دید، گویی ارزش و رنگ خون انسانها از دید ایشان متفاوت است!
نوروزیان خاطر نشان کرد: از طرفی این سلاخیها و فجایع انسانی در کشوری اتفاق میافتد که رهبر آن برنده جایزه «صلح نوبل» است. برنده جایزه صلح نوبل، نه تنها کمکی به حل این مشکل و پایان دادن به این پاک سازی قومیتی نکرده، بلکه همراهی و حمایت بزدلانه با این جنایات را نیز در پیش گرفته است.
وی در مورد جایزه صلح نوبل بیان داشت: دلیل دیگری بر جهت دار بودن و مضحک بودن جایزه به اصطلاح صلح نوبل ظاهرا حضور و حمایت از اعمال ضد بشری و بخصوص ضد اسلامی و خشونت علیه مسلمان از ملزومات دریافت این جایزه است.
دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا تصریح کرد: در واقع، ریشه این جنایات جنون آمیز را باید در دلارهای نفتی و محوریت جریان اسلام هراسی و اسلام ستیزی جستجو کرد که سال هاست گریبانگیر اسلام و مسلمانان شده است. جریانی که از یک سو به اسم اسلام و با پشتوانه ایدئولوژیهای تکفیری از هر جنایتی فروگذار نمیکند و از سوی دیگر با استفاده از ابزارهای قدرت و ثروت به موج اسلام ستیزی دامن میزند.
این فعال دانشجویی خاطر نشان کرد: در اثنای این سکوت مرگبار و در برابر دیدگان سازمانها و نهادهای بین المللی که جانها گرفته میشود و خانوادهها از هم پاشیده میشوند و انسانهای بیگناه آواره، وظیفه هر انسان آزاده و حقجو، فارغ از رنگ و نژاد و دین و مذهب، است که فریاد مظلومیت مردمان روهینگیای میانمار را به گوش رسانده و جهانیان را متوجه این موضوع کنند تا شاید بتوان جانهای باقیمانده را نجات داد و این فاجعه انسانی را کنترل و عوارض آن را کاهش داد.
وی اضافه کرد: وظیفه کشورهای اسلامی در این زمینه قطعا بسیار خطیر و پر اهمیت است. گرفتار کردن و محدود شدن کشورها و اتحادیههای اسلامی به صرف انتشار بیانیه و محکوم کردنهای بیخاصیت نمیتواند نجات دهنده باشد، بلکه باید گام را فراتر نهاده و بصورت پراگماتیک وارد عمل شوند.
دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا گفت: برای فشار به دولت میانمار میتوان اقداماتی چون تشکیل و اعزام کمیته های حقیقت جو، فشار بر دولت میانمار و مجامع بین المللی جهت توقف خشونت ها و ارسال کمک های انسان دوستانه و حمایتی به مناطق آسیب دیده کمترین کاری است که در این زمینه میتواند انجام شود.
نوروزیان تصریح کرد: در این میان وظیفه و مسئولین جمهوری اسلامی ایران به عنوان محوری قابل اعتماد و اتکا در بین مسلمانان جهان، سنگینتر خواهد بود. بخصوص از طرف قوای مجریه و قضاییه.
این فعال دانشجویی گفت: از قوه قضائیه انتظار میرود که پا را فراتر از انتشار بیانیه و انجام مصاحبه چند دقیقهای مسئولین، گذاشته و با استفاده از راهها و مسیرهای قانونی مانند اقامه دعوی به دیوان کیفری بین المللی، راه را برای اعمال فشار به دولت میانمار و مجازات عاملان این جنایات هموار سازد.
وی اضافه کرد: تاکید اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر ورود قوه قضاییه به مسائل بین المللی و دفاع از مظلومان جهان و مسلمانان، چراغ راه روشنی برای ورود به این مسیر است.
دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا خاطر نشان کرد: انتظار از قوه مجریه، بخصوص وزارت امور خارجه نیز این است که با در پیش گیری یک دیپلماسی فعال و ارتباط با مراجع و مجامع بین المللی مانند دبیرکل سازمان ملل و شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و نیز رایزنی با دیگر کشورهای مسلمان و همچنین کشورهایی مانند روسیه و چین جهت همراهی با سیاستهای کشورمان، مقدمات حل این مشکل، اتمام قتل عام و کمک رسانی به بازماندگان را فراهم آورد.
انتهای پیام/چ
دیدگاه شما