مطبوعات همدان
به کانا ل ارتباطی ما بپیوندید
تاریخ : 29. شهريور 1393 - 21:16   |   کد مطلب: 14125
امیر رضا حاجی بابایی
نگاه بی تفاوت مردم شهر!
 نگاه بی تفاوت مردم شهر!

معمولا برای خریدهایی که خانواده دارند به صورت پیاده تا میدان اصلی شهر و بازارچه ای که به نسبت میوه های ارزانتری دارند میروم و گاه گاهی مشکلات و گرفتاری های شخصی آنچنان بی قراری میکنند که از اتفاقات پیرامون و اینکه چگونه به بازارچه رسیده ام چیزی متوجه نمی شوم اما گاهی اتفاق هایی در اطراف رخ می دهد که مانند پتک بر سر انسان فرود می آید و همچون آب سرد یکباره حتی نفس کشیدن را برای لحظاتی سخت می کند. چند روز پیش که داشتم از یکی از خیابان های نسبتا پر رفت و آمد همدان عبور میکردم، با صحنه ی تلخی مواجه شدم که شاید این روزها در برابر نگاه بی تفاوت مردم شهر بیش از پیش رخ می دهد و همه ی ما حتی چروکی به پیشانی مان نمی افتد و حتی این سوال را برای خودمان و مردم مطرح نکرده ایم که چه بر سر ما و جامعه ی ما آمده؟ همه ی ما با صحنه ی شنیع و زننده ی مزاحمت های خیابانی مواجه شده ایم و متاسفانه روز به روز اوضاع بدتر می شود و از آن اسف بار تر آنکه همه ی ما بی تفاوت هستیم و با ان شاءالله و ماشاءالله هایمان امیدواریم که به بهشت رفته و تازه هرروز باخودمان تکرار میکنیم که تنها فرد مورد توجه خدا بر روی کره ی زمین هستیم!!! چه بر سر جامعه ی ما آمده که عده ای پولدار به خود اجازه می دهند در روز روشن وسط یک خیابان پر تردد شهر با کتک و زور بخواهند دختر جوانی را سوار ماشین مدل بالایشان کنند و از هیچ کس صدایی در نیاید؟! و خنده دار اینکه شهر را دارالمومنین بخوانند! امروز هر شخصیت حقیقی و حقوقی که از بیت المال این مملکت برای کار فرهنگی پولی را ارتزاق میکند باید جوابگوی این اوضاع باشد. امروز هر شخصیت حقیقی و حقوقی که ادعای ایمان به اسلام را به دوش می کشد باید جوابگوی این اوضاع باشد.

آقای نماینده بهتر است به جای نمایش ساپورت پوشان در مجلس مملکت که همه ی مشکل و تقصیر را به گردن ساپورت پوشان انداخته اید به فکر آن باشید که چه کسانی باعث به وجود آمدن اختلاف طبقاتی و تبعاتی همچون فقر و فحشا در مملکت هستند؟!  

آقای قوه ی قضایی بهتر است بروید و ثروت مملکت را از جیب بدهکاران قلدر بانک ها بیرون بکشید تا به فکر تسویه حساب های شخصی با سیاسیون تاریخ مصرف گذشته ی دولت قبل باشید! و بهتر است قبل از رسیدگی به جرم آقایان در فتنه ی 88 دادگاهی ترتیب دهید که آقایان بیایند و توضیح دهند که دقیقا منظورشان از آزادی و حقوق بشر چه بوده است که مجبور نشوید جواب یاوه گویی های جناب دبیرکل سازمان ملل را هرروز بدهید!

آقای دولت بهتر است به جای آنکه به فکر رفع فیلترینگ از فیسبوک و دغدغه در عرصه ی خصوصی سازی حوزه های چاپ و نشر کتاب و برگزاری میتینگ های شو لباس و کنسرت های تک خوانی زنان باشید به فکر حمایت و تولید لباس هایی مبتنی بر فرهنگ ایرانی اسلامی با قیمت مناسب باشید که فردا روزی اگر مادر و خواهر خودتان خواست از بازار لباسی را تهیه کند در برابر دیدگان مردم خجل زده نباشید که هیچ لباسی به غیر از فلان مانتوی یقه باز و کوتاه وجود نداشت و فلان چادر و لباس مناسب nهزار تومان بود و از قدرت خرید ما خارج!

آقای شهردار بهتر است به جای آنکه مانند قارچ به فکر ایجاد فرهنگسرا هایی باشید که دختران و پسران را به دوستی های قبل از ازدواج بکشاند که طبق آمار 80 درصد این رفاقت ها به ازدواج ختم نشده و 90 در صد ازدواج های انجام شده با دوستی قبل از ازدواج به طلاق ختم می گردد و به جای آنکه مساجد تازه تاسیس را به پاساژ های تجاری تبدیل کنید، بهتر است اندکی به فکر تقویت فرهنگی مساجد باشید.

و همه ی آن هایی که اندک دغدغه ای برای فرهنگ اسلامی ایرانی خود دارند بهتر است به جای آنکه به امید ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت فرهنگی شهرداری و ده ها نهاد تاریخ مصرف گذشته ی به معنای واقعی پول حرام کن، دست روی دست بگذارند بهتر است تا کار از کار نگذشته و نگاه مردم شهر بی تفاوت تر نشده است کاری کنند!

.........................................................................................................................................................

در دوران زعامت امیرالمومنین علیه السلام خبر رسید که در یکی از سرحدات کشور اسلامی برخی افراد شرور خلخال (مانند النگوست که زنان عرب به پا می کردند) از پای یک زن یهودی ربوده اند حضرت فرمودند اگر مسلمان بر این مصیبت دق کند جا دارد.

- امیر المومنین علی علیه السلام: و َما أعمالُ البِرِّ كُلُّها وَ الجِهادُ فى سَبيلِ اللّه‏ِ عِندَ الامرِ بِالمَعرُوفِ و النَّهىِ عَنِ المُنكَرِ إِلاّ كَنَفثَةٍ فى بَحرٍ لُجِّىٍّ؛

همه كارهاى خوب و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهى از منكر چون قطره‏ اى است در درياى عميق. نهج البلاغه(صبحی صالح) ص 542 ، حكمت 374

- امام خامنه ای:حرف بزنید، بگویید؛ یک کلمه بیشتر هم نمی خواهد؛ لازم نیست یک سخنرانی بکنید. کسی که می بینید خلافی را مرتکب می شود- دروغ، غیبت، تهمت، کینه ورزی نسبت به برادر مؤمن، بی اعتنایی به محرمات دین، بی اعتنایی به مقدسات، اهانت به پذیرفه های ایمانی مردم، پوشش نامناسب، حرکت زشت- یک کلمه آسان بیشتر نمی خواهد؛ بگویید این کار شما خلاف است، نکنید؛ لازم هم نیست که با خشم همراه باشد. شما بگویید، دیگران هم بگویند، گناه در جامعه خواهد خشکید. امر به معروف و نهی از منکر را اقامه کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار