ا آمدن دولت یازدهم و تغییر کامل کادر دانشگاه، احساس میشود زیادهرویهایی به خصوص در عرصه سیاسی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اتفاق میافتد. ما در دولت قبل، تصمیم بر احیا و تأسیس انجمن اسلامی دانشجویان گرفتیم و اقداماتی را انجام دادیم ولی به دلیل اطلاعرسانی ناقص معاونت دانشجویی فرهنگی وقت درخواست ما رسمی نشد، پس از استقرار کادر جدید فرهنگی دانشگاه گروهی از دانشجویان متمایل به جریان فتنه نیز درخواست تأسیس انجمن نموده و مدعی آن شدند و مسئولان دانشگاه نیز گاهوبیگاه به صورت غیرعلنی از آنها حمایت میکردند. برای تصمیمگیری در مورد اینکه بالاخره انجمن به کدام گروه سپرده شود باید هیئت نظارت بر تشکلهای دانشگاه تشکیل جلسه میداد ولی دبیر جلسه چند ماه زمان را تلف کرد تا نماینده وزارتخانه که فردی انقلابی بود، تغییر کند با اینکه از لحاظ قانونی هیچ منعی برای برگزاری جلسه، با حضور نماینده قبلی وزارتخانه تا زمان معرفی فرد جدید وجود نداشت.
بالاخره بعد چند ماه جلسه برگزار شد و مصوبه جلسه این شد که هر کدام از گروهها با یک پسوند اضافه به انجمناسلامیدانشجویان، فعالیت خود را آغاز کنند و ما بلافاصله نامه رسمی خود را در مورد پسوندمان ارسال کردیم این در حالی است که طرف مقابل هرگز مبادرت به چنین اقدامی نکرد. طبق قانون باید ظرف دو هفته به ما پاسخ رسمی داده میشد ولی این اتفاق نیفتاد و پس از 45 روز، ما را خواستند و گفتند که ما پسوند شما را قبول نداریم. در صورتی که این کلام وجاهت قانونی نداشت و عملاً بهانهتراشی بود. معاون فرهنگی مجوز فعالیت به ما نداد و آن را به برگزاری جلسه دوم شورای نظارت موکول کرد. برای تشکیل جلسه دوم نیز دو ماه تعلل کردند.
روز جلسه همه حاضر بودند ولی دقیقاً در همان ساعت جلسه گفتند که جلسهای برای ریاست دانشگاه پیش آمده و ایشان قادر به حضور در جلسه نمیباشند. ما اعتراض کردیم ولی به جلسه ادامه دادیم. باز هم قرار شد که هر دو انجمن با پسوند شروع به کار کنند؛ اما بعد از مدتی معاون دانشجویی فرهنگی عملاً زیر همه قول و قرارها زد و عدم حضور ریاست دانشگاه را بهانه غیر معتبر بودن مصوبه جلسه کرد و پس از مدتی دیدیم که طرف مقابل با نصب تابلوی انجمن اسلامی دانشجویان بدون پسوند کار خود را آغاز کرده است. هنوز با وجود اینکه ما دنبال مجوز هستیم، به ما مجوز مکتوب رسمی ندادهاند؛ چندین ماه است که برای یک اتاق ساده به عنوان محل تشکل به ما وعده سر خرمن میدهند و نداشتن فضای خالی را بهانه میکنند این در صورتی است که خیلی راحت مکانی در دانشکده داروسازی به گروه مقابل اختصاص داده شد.
از دیگر اقدامات مسئولان میتوان به توزیع پرتیراژ روزنامه سپید در همه بخشهای دانشگاه اشاره کرد. روزنامهای که عنوان آن روزنامه اختصاصی مسائل سلامت است ولی جالب آنکه پس از چند صفحه اول آن که مربوط به مسائل سلامت است، به صفحه پنجم که میرسی ناگاه همه مطالب سیاسی میشود آن هم از نوع رادیکال و همسو با رسانههای بیگانه. به گونهای که مثلاً در یکی از شمارهها مسئله اسیدپاشی اصفهان را با ناجوانمردی تمام و بدون هیچ دلیل قانع کنندهای به مذهبیون نسبت داده بود. امیدواریم مسئولان وزارتخانه و دیگر مسئولان دلسوز دخیل در مسائل فرهنگی از اینکه دانشگاههای کشور جولانگاه جریانهای سیاسی معاند و معارض با انقلاب شود، جلوگیری کنند والا باید منتظر تکرار حوادث تلخ سال 88 باشیم.
دیدگاه شما